İlişkide trip atar mısın, yoksa konuyu direkt açar mısın?

Benim ki trip değil naz🤭
Bahsettiğin trip mevzusu ergenlerde olur diye düşünüyorum.
Sürekli anlaşılamadığım bir ilişkiye tahammülüm olmaz zaten.
Ben net bir insanım uzun süre öyle tripli duramam.
Konuya direk dalarım sorunun çözülmesi için.
Öyle konu açılmasın ben trip atayım günlerce yok yapamam çatlarım.
@MustiEmre teşekkür ederim 🙏
Beni utandırıyorsun☺️
Trip😅atarım ulen🤣beni tanır ve neden attığımı bilir🤭
😂😂😂
Görüş
12Görüş
Durup dururken hiçbir eylemde bulanmam..
Ahmakça davranışlara tahammülüm yok.
Trip sever biri değilim.
Rahatsız olduğum bir durum varsa açık bir dille ifade eder, problemleri çözüme kavuşturmaya çalışırım. Çocuk gibi naz yapmak, trip atmak ortadaki sorunu daha da büyütür. Arada kırgınlık varsa bu kırgınlığı daha farklı yollarla da belli edebiliriz. İlle de trip atmak gerekmiyor. Bir ilişkide çiftleri birbirinden uzaklaştıran davranışlardan biri de, trip atmaktır. Trip, tahammülsüzlüğe sebebiyet veriyor artık. Her iki tarafı da can sıkıcı davranışlara maruz bırakmamak gerekiyor...
Sebebini söylemeden trip atmanın adı şımarıklıktır.
İlk sorunu anlatırım, söylerim ve anlamak istemiyorsa tavrımı o zaman gösteririm.
Bunun için çaba gösterip hatasını anlamamakta ısrar ediyorsa o zaman tribin alasını yaparım.
Ve hala düzelen bir şey yoksa mesafe koyarım ki karşı tarafta bunu istiyordur zaten.
on numara atarım hem de. Ama isteyerek yaptığım bir şey değil. O an moralim bozulunca içimden ağzımı bile açmak gelmiyor. O kadar depresif oluyorum
sinirimin geçmesi için vakte ihtiyacım oluyor. Kavga etmek yerine susmak tercihim. Ve kolay affedemiyorum. Yani olabilir.
aslında öyle olmalı ama içine kapanmayı alışkanlık etmişim maalesef. Keşke öyle olmasa. Daha mutlu olabilirdim belki ve çevremdeki insanları daha mutlu edebilirdim
Doğaçlama o an hangisi içimden geliyorsa onu yaparım genelde trip, ve triplerimde hiç çekilmez.😂
Oyle diyorsan öyledir.
Trip benim işim hiç değil yaa odunun tekiyim ben direk konuya girerim
Konuyu açarım açık açık söylerim, tribimi de atarım. Zaten gözümden anlar yanlış yaptığını çok da büyütmem. Genelde ilgi için trip atanlardanım. Yoksa mühim bir konu için açıkça söylemek her zaman önceliğim.
Öyle kolay kolay trip atmam varsa bir durum yaparım açık oturum.😎
Tribinde espirisi kalmadı çünkü tribe triple karşılık veriliyo o yüzden de açıkça söylemekten yanayım.
Trip hanımların uzmanlık alanıdır. Biz erkekler olarak direk konuya giriş yaparız. İstisnalar vardır elbet ama ben pek Trip atan erkeğe rastlamadım.
Valla trip atarım
Her şeyi söylemenin gereği olduğunu düşünmüyorum açıkcası bazı hataları kişinin kendisi farkedebilmeli..
Farkettikten sonrası kolay.
@lotus-patra tebrik ederim🌺
Teşekkürler 🙏♥️
Ben konuyu açarım ve halledene kadar da kapatmam. Konuşulmadan hiçbir şey halledilmiyor. Üstelik ileride daha büyük sorunlara yol açıyor. En güzeli, konuşmak.
Yorulduğum konuysa trip atıyorum yalan yok. Herkesin bir trip mekanizması vardır. Genelde konuyu direkt açmayı bilirim. Dobra ve asi özelliğim bu da benim.
Trip atarım çünkü direkt konuya girersem kesin karşı taraf savunmaya geçecek bu yüzden başta nazımı çeksin sonra kendini savunsun😅
Trip atmıyorum, soğuk yapmıyorum. Ben direkt konuyu konuşup halletmek istiyorum. Soğuk yapmak en nefret ettiğim şeydir.
Karşımdaki kişiyi kırmamak için sakinleşene kadar küçük triplerle sinyal veririm. Sonrasında da rahatsızlığım neyse alır karşıma konuşurum.
Trip sadece zaman kaybı bence. Sevdiğim için kırıldığım halde konuyu uzatıp zaman kaybı yaratmam. Direkt konuyu açar, konuşur çözerim.
Bazen trip yapıyorum, sonra bunu farkedip "insan gibi konuşsak ya, napıyorum ben" diyerek konuyu açarım.
ben trip atmaktan nefret ederim. Derdimi anlatirim. Anliyorsa anlar anlamiyorsada küserim hic konusmam bi sure
Biraz trip atılabilir duruma göre, aşkta naz çekmek farzdır :D
Yapılmasını istemediğim davranışlarını, düzeltmesini açık açık söylerim.
En İyi Görüşler