Dugunleri oldugu icin ailesi 2 haftaligina memeleketlerine gittiler nisanlimin isi dolayisiyla burada evde tek kaldi surekli diyor gel bana kahvalti hazirla yemekk hazirla vss. bende kahvalti hazirlamaya gidicem pazar gunu ama kapaliyim eve gidince ne giyebilirim rahat olabilecegim? bide daha once yakinlasmamiz olmustu ama evdeyiz diye daha da ileri gider mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dahada ileri gider gitmesine zaten sinyali vermiş lakin benim asıl takıldığım konu
Ben nişanlımı ya da sevgilimi evime çağırdığımda sofrayı ben hazırlardım neticede adap bunu gerektirir
Evlenince hep senmi hizmet edecekmişsin 🤔03 Yorumla
Soran+1 yılya ne alakasi var o isin sakasi evet ben hazirliycam ama o da yardim edicek tabikide tek bi kisinin yapmasina gerek yok beraber yapicagiz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlından da çekinmemelisin. Kendi evinde nasıl giyiniyorsan öyle giyin bide saçını daha önce gördü mü bilmem ama görmemesi için çabalama belli ki zaman geçirmek istiyor hazırlıklı git keyifli zaman geçirirsiniz umarım
00 Yorumla
+1 yılEvet, daha ileriye gider.
Bu durumda, kendi çizginizi sert bir şekilde çizin. Yüksek ihtimalle siz de kendinizi durduramayacak noktaya gelirsiniz.
İleriyi düşünerek hareket edin derim ben.00 Yorumla
Gitme, hazırlasin kahvaltısını, derdi kahvaltı değil bu aşikar.. Bir de rahat ne giyebilirim diye sormuşsun, cidden saf mısın ya da
numara mi yapıyorsun?10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Amaç daha ileri gitmek zaten..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa önyargılı yaklaşmayın arkadaşlar erkek çocuk ilk önce anneye aşık olur kız da babaya çocuk sevdigi kadının eve gelip ona kahvaltı hazırlasını istemiş onu görüp mutlu olcak onun dışında aranızda bişey yaşanır yaşanmaz bilemem ama rahat kıyafetler giy
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederimm
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHenüz nişanlısınız, nikah akti yok ortada. Yani siz birbirinize helâl değilsiniz. Evli değilken de tüm durumlar haramdır. Soruda dalga geçmiyor ve tesettürlü biriyseniz zaten bunları bilmeniz, asla gitmemeniz gerekiyor ama soru içerisinde verdiğiniz detaylar sizin de "rahat" olduğunuzu gösteriyor. Kalkıp da diğer yorumlar gibi mahreme dair yorumlar yapmayacağım. Tüm durumlar haram ve zinadır resmi nikahtan evvel, haberiniz olsun. Zaten bunun yanında şu anlattığınız durum hem rahat hem de seviyesiz bir durumdur, ne demek şunu yap, bunu hazırla? Hadi karşı taraf gevşek, rahat, sizde hiç gurur yok mu? Ananız babanız bugünler için mi yetiştirdi sizi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence gitmeyin. Bazı şeyler, evliliğe bırakılmalıdır. Hem bu kişi, sizin nişanlınız yani kocanız değil. KS'de aratırsanız, görürsünüz ki nişanlısıyla birlikte olup da bir sebepten evlenemeyen çok kişi var. Sizin de onlardan birisi olmayacağınıza kim garanti verebilir? Yahu bir düşünün... Nikah masasında bile sorarlar, "Kabul ediyor musunuz?" Diye yani o noktada bile etmiyorum deme hakkı vardır. Bakınız, nikah masası diyorum yani orada bile kişilerin bu konudaki fikirleri, kesin olarak bilinmediğinden bu soru sorulur. Oysa ki nikah masasına gelen bir kişi, kafasında bu konuyu netleştirmiş olmalıydı ama yine de hayır deme hakkına sahiptir. Nikah masasında bile cayma hakkına sahip birisiyle birlikte olmak, bazı şeyleri peşinen kabul etmek demektir. Yapmayın.
12 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı konuşan insanlar hala varmış şu sitede şükürler olsun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim RakununÇorabı Hanım.
+1 yılGol pozisyonuna fırsat verme bence. Hemen savunma yap.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mesafeli olursan yemek yersiniz sohbet edersiniz. Şu yorumlara bak. nişanlın o senin canavar değil
14 Yorumla
Soran+1 yılOff cidden yaa. ilk defa normal dusunebilen birisi💖💖💖💖
Cevap sahibi+1 yılBizde iki defa nişan gördük kimsede saldirmadi
Cevap sahibi+1 yılErkekler her zaman bir açığını bulup sevismek ister bunu bil ilk önce sen tavrını koyacaksın o kadar
+1 yılInanclari olan biriysen gitmeyin, pişman olacağın durumlar yaşarsın, o evleneceğiz zaten diye düşünüyor o yüzden rahat senin özellikle gelmeni ve heyecan yaşamak istiyor. Tabi sonrasında Erkek elde edince bu kez değerin kalmıyor.
10 YorumlaYakınlaşmak ilişki nişanlıda olsan nikah yoksa zinaya girer birde bakşreliğin gider ve sen terk ederse ne olacak amacı yemek yaptırmakmı yoksa ilişkimi
06 Yorumla
Soran+1 yılYa rahat ederiz evde hem elinden yemek yemek istiyorum falan diyor amacimizda iliski vs yok yani.
Soran+1 yılBen oyle istiyorum nikah olmadan boyle olmasi gerekiyor
Soran+1 yılYa ben oyle istemiyorum aanlaminda dedim iliski vs hic olmiycak aynen dedigin gibi kardes gibi dissrds nasil oturuyosak oyle davrancagiz
+1 yılHerkesin içi kötü adam çok seviyorsa işten bunalmışsa sevdiceginin elinden bir çay icmesinmi bir zeytin yemesinmi
Hem size ne adam belki evleneceği kadının vücut hatlarını merak ediyor (kapalıyım demiştiniz) gel rahat edelim diyor ama sen yine de dikkat et gaza gelip teslim etme kendini:))00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılKapalıysa kapalı olarak Allahtan kork ve haramdan sakın yarın şeytan belki bundan dolayı dahi aranızı açmak için fitne fesat yağar ve sen zor durumda kalırsın sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcuz görmüş seni ısrar ediyor deme sertçe deseydin ya da o kafaya soksaydin (evlenmeden olmaz gibisinden) sana yeltenmezdi bile. Kapalı olduğun halde biseyler yasamissin bide üzgünüm ama evlenince seni satarsa şaşırma
014 Yorumla
Soran+1 yılBiseyler yasamadim sadece sarilip opmeleri vs cok oluyor yakinlasmadan kastim sadece o. inun disi asla nisanli bile olsak nikah olmadan iliski istemiyorum zaten bu da onu biliyor. evine gidio amac o degil sadece beraber vakit gecirmek. disarda nasilsak oyle.
Cevap sahibi+1 yılE o zaman neden rahat edicegim ne giyeyim? Biseyler yaşadık ileri gider mi gibi soru soruyosun kendinle çelişme
Soran+1 yılKapaliyim ya hani nasil giyinsem diye kizlardan yardim istedim sadece sen fesata yormussun.
Cevap sahibi+1 yılDaha nişanlına ve kendine guvenmiyosun bu konuda
- +1 yıl
Bu nası sığ ve igrenç bi düşünce. Yazık kafana
Cevap sahibi+1 yılBana mi diyosun
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Evlenince seni satar ne ya. Nişanlısı sarılmak istemiş ne var bunda.
Cevap sahibi+1 yılSoru da sarılmak demiyor yakinlastik eve çağırdı biseyler yaşadık devamı gelir mi ne giyeyim vs diyor kör müsün ona göre yazdım ben belki kullanır seni diyorum
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle çok seviyoruz sarıldık biz diye masum soru yoktu şu an çevirmeye calisiyo sende duyar kasma
- +1 yıl
Tamam da ben satma kısmına uyuz oldum yoksa iki yetişkin birlikte olmalarında yasal açıdan sıkıntı yok. Gerisi de dini inançlarına düşüncelerine kalmış bişey.
Cevap sahibi+1 yılSalağa yatarsa yaşar böyle bişey şu an dünyada çok var eşini paylaşan satmaya çalışan erkeklerin huyu haline geldi hemcinsimi bu konuda uyarıyorum sertce de uyarabilirim iyiliğine dedim zaten kendi bilir ona kalmış
- +1 yıl
Uyarmanı anlıyorum da sadece kullandıgın kelime bi kız olarak zoruma gitti yoksa tabiki uyarman çok iyii bişey.
Cevap sahibi+1 yılKelimelere takilma sahisini yaşayan insan bilir ne olduğunu. Mesela şöyle bişey anlatayım cevremden bir kadın kocası borçlandı ve borcu olan kişiye karısını satmış o da bişey dememiş çocuklarım için diye kendini baya teselli etmiş ve bundan 2 yıl sonra şikayetçi oldu polise. 2 yıl boyunca yaşadı bunu sonucta. Elini kolunu bağlayan sebepler olduğu zaman keşke evlenmeden önce gorseydim anlasaydim ya da tanisaydim diyebiliyoruz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGit git güzelce rahatlayın ikinizde bakalı o seni doyurabiliyorlar mu görmüş olursun tenler uyuyor mu bakarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmreder gibi söylüyorsa gerçekten yemek yapmanı istiyordur.
Ama diğer türlü yakınlaşma kesinlikle olacaktır. Git yani nişanlın ama ileri gitmesine izin verme. Şuanlık bir yüzükle bağlısınız. Resmi bir şey yok sonuçta.00 Yorumla
+1 yılİllaki olur biseyler ama dikkatli ol gene de frenle kendini
00 Yorumla
+1 yılTabiyki gider…
Bence gitmemwlisin.. gidersende.. tedbirini almalisin!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak senin iyiliğin için diyorum Bi akrabamin başına gelmişti kızı nişanlısı eve çağırdı gerisini söylemiyorum sonra sen evlenene kadar beklemezsin fingirdek kızsın diye bıraktı seni deniyor olabilir gelemem de biseler uydur niyetini bilemezsin kimsenin
00 YorumlaUcuz numaralar bunlar. Yiyişmeye çağırıyor işte açık açık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce mutfakta arkadan sarılır popoya dayar sonra bir saksoçektirir yemek sonrası pompa duş her şey olur
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmasak miii boyle ona guvenmek istiyorum en fazla dedgin gibi sarilma vs olur
Cevap sahibi+1 yılher türlü oral seks da çektirir görürsün bak:P sarılınca arkadan dimdik hissetceksin zaten:P
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Gidebilir kıyafet olarak sen nasıl rahat edersen öyle git tabi fitmek sana kalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiderde mesafeli ol yınede asla vacinadan yapmasına izin berme kilodunu indirtme orasını gizli tut ilk geceye bırak teslim olma kız
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cevher67 😂😂😂
Bende nişanlımdan yeni ayrıldım her boku yedim pişman olmadım benfe keyıf aldımda ama keşke okadar keyıf yaşatmasaydım ona 😅😅😅
Yani trajikomik benimki
Cevap sahibi+1 yıl@cevher67 tabi ilkimdi nişanlandım dini nilah yaptım gunah boyutu önemli bende keyfimi aldım merakımı azda olsa giderdimde onun keyıf almasını hiiiiç azmedemıyorum ama kızlar kulanıldım diye düşünüyor ondan dikatli olmalılar.
Ama ben kafadaysa ok yapsınlar
Cevap sahibi+1 yıl@cevher67 yok ben kullandım onu😂😂 o öyle hissedebilir 😂
Cevap sahibi+1 yıl@cevher67 ne bilem belası olacam onun yakında
Cevap sahibi+1 yıl@cevher67 yok ifşa etmiyeyım kendimi😂😂
İş bittinde sana anlatırım belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük kardeşin falan varsa al onu öyle git ya da evde yemek pişir havalarda güzel bir yerlerde piknik yapmış olurunuz. Ev sıkıntılı hem kim demiş sadece ikiniz yemek yiyeceksiniz 3. Kişi şeytan bu yemek fikri ondan çıktı zaten
10 YorumlaNe alaka ya? Bu adam kendi basina kahvalti yapmayi bilmiyor mu? Kalsin kendisi hazirlasin hizmetcisi mi var
00 Yorumla
+1 yılDaha ileriye gidebilirsiniz evde rahatsız edilmeyeceğinizden ötürü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Ne var nişanlin degil mi? Git tabii
10 YorumlaTanga giy git rahat edersin
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahhah bu çookk iyiydi 😂😂
- +1 yıl
@bekleyeninim en rahati 😈
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Seni en az 4-5 kere uçurmadan bırakmaz.
10 Yorumla
+1 yılNikahınız var mı? önemli olan o
00 Yorumla
+1 yılkorunma yöntemlerini öğren
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılkaçmaya devam et düğünü beklesin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılGit evine ve doyasıya seviş
00 Yorumla onu sen belirleyeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki gider daha ileri 😄
00 Yorumladeneme sürüşü yapmak istiyor :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesin gider. Oral yaparsın artık
00 Yorumlaseks olur en çoğu yanu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kendisi yemeğe götürsün parası yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılhep oyle yapiyoruz zaten fsrklilik olsun beraber biseyler hazirlayalim vakit gecirelim diye hem daha eglenceli oluf
Cevap sahibi+1 yılAynen yemeği yaparken arkadan bir şeyin değdiğini görme de birden
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidersen ucuz olursun gözünde
04 Yorumla
Soran+1 yılama kendisi cok israr ediyor zaten direkt kabul etmedim israrlari sonucu pazar gunune illa kabul ettirdi bi degisiklik olmassa
Cevap sahibi+1 yılNeden eve çağırıyor başka yere değilde
Soran+1 yılya rahat ederiz dedi senin elinden yemek istiyorum falan diyor
Cevap sahibi+1 yılBirsey diyemeyecem
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gittiğin gibi dönemezsin...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesin gider.
kahvaltı falan bahanesi bence :)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaç seni mikmek anlamadın mı hala
01 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen mikmek
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar yakınlaştınız daha önce
00 Yorumla
+1 yılYarım kalan işi tamamlar. Sana kolay gelsin.
00 YorumlaSeni becermek istiyor bence gitme
12 Yorumla
Soran+1 yılyorumlardan sonra zaten her erkek boyle dusunuyosaa kormaya basladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan sonra yüzüğü atin evlenmeden evlilik yaşayın
03 Yorumla
Soran+1 yılniye oyle bisey yapalim ya dugune ne kaldi surda zaten Allah korusun oyle bisey olmaz.
Cevap sahibi+1 yılNe kaldıysa bekle o zaman baban annene sor bir ne derse
Soran+1 yılya amacimiz zaten bisey yasamak degil evde rahat olur hazir bosken kahvalti yapip rahag ederiz diye sadece.
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Gitsin moruq, n'olucak?
10 Yorumla
+1 yılkahvaltı bahane vücut şahane :D :D :D :D :D
00 YorumlaGitmecen 😁
00 Yorumla
+1 yılYemek hazırlama bahane gibi : )
00 YorumlaGitme
00 YorumlaAyril.
00 Yorumla
+1 yılgitme
00 Yorumla
+1 yılKalem elbise giy güzel durur
00 YorumlaGidebilir evet
00 Yorumla
+1 yılne giymek istersin ferace giyin git
00 Yorumla
+1 yılEn ileri ne oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılkesin düt :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSkcek seni
01 Yorumla
Soran+1 yılya sabirrr
+1 yılGit sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerisi evde olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidin
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)