+1 yılKendini nasıl rahat hissediyorsan ona göre davran burada senin soruna cevap verebilecek konumda değiliz hiç birimiz doğrular ve yanlışlar insanın kendine göre değişebilecek kadar hassas oluyor.. Birlikte olmak onunla zaman geçirmek ve düşünce yapına ters gelen bir durum görmüyorsan keyfini çıkar. Eğer işin dini boyutunu düşünen ve vicdanen rahatsız olacak bir yapıdaysa da tatlı bir dille nişanlını ikna etmeyi deneyebilirsin. Dediğim gibi karar tamamen senin elinde nasıl daha rahat san öyle devam et.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar. Görüş dolmuş taşmış zaten ama. Şu an belki oradasınız bile. Fakat siz nişanlı ve nikah yolunda bir çiftsiniz. Öyle olunca gocunacağınız, sakınacağınız bir garip durum yok gibi. İstediğiniz gibi gidebilirsiniz, bu düşünceyi benimseyin bence.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş zaten evlilik tarihiniz de yakın ise korunma şartı ile istediğinizi yapın siz bari nişanlısınız. Nişan bırakmış olsan bile bilinen bir ilişkin var seni kimse yadırgamaz
05 Yorumla
Soran+1 yılYa evliliğe heycan kalsın istiyorum
- +1 yıl
Evlilik heyecanı bu olmamalı
Genç bir insansın daha geniş hayaller kurmalısın
Evlince sadece seks yapılmıyor
Soran+1 yılAnlatamadım. ben ilk gece birbirimize hasret olalım istiyorum
- +1 yıl
Benim anladığım siz yukarıda ilk gece yaşatınız. Bir birinize hasret olmak istiyor iseniz de düğünden 2 hafta önce ara verin
- +1 yıl
Aramızda imam nikahı var ülkece rahat edin: Güncellediğin için yazayım dedim. Siz nişan yapar iken nişana gelen herkes size şahitlik yaptı zaten imam nikahına gerek bile yok
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçine sinmeyen bir şeyi yapma diycem ama zaten beraber olmuşsunuz.. Bu saatten sonra iflah olmaz o adam :D Üzgünüm ama gerçekler.. Atalarımızın bir lafı var alışmış kudurmuştan beterdir diye :D Geçmiş olsun..
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sonuçta ben istemediğim sürece tecavüz edecek değil herhalde
- +1 yıl
Ben bundan bahsetmedim ama sürekli konuşarak bezdirir :D
Soran+1 yılSen nasıl istersen dedi sabah bilmiyorum 5 hafta var düğüne beklesin işi ne
- +1 yıl
Bence de beklesin :D ahh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılGit dostum sıkıntı yok nişanlın o senin, Aileler tanışmış bir sorun yok ise evlilik yolunda sıkıntı yaşamıyorsanız gidebilirsin. Kimsenin lafına sözüne bakma hayattan zevk al, mutlu ol aşkını sevgini yaşa. Mutluluklar dilerim inş hayırlısı olur...
14 Yorumla
Soran+1 yılKayuu
- +1 yıl
Kayuu? 🤔
Soran+1 yılO tatlı çizgi flim ve senin resmin
- +1 yıl
😊😊 pardon önce anlamadim 😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılGitme derim sevgi bağı yokmu bu adamda hiç adam akıllı akşam yemeğini yiyip evine bırakamazmıydı
Böyle bencil insanların niyeti sadece seks olduğunu anlamamak mümkün değil. Böyleleriyle evlilik uzun sürmez11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenene kadar yalnız buluşmasak kısmı nasıl olacak? Yanınıza gardiyan mı dikeceksiniz 😂Bence sen yine git 👍
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo evde buluşmadsn olur
+1 yılBence git, biz eşimle 2013ten beri beraberiz geçen sene evlendik ama 9 sene olmasına rağmen doyamıyoruz birbirimize hala ilk günkü gibiyiz
20 Yorumla
+1 yılEvliliğe heyecan kalmalı, ama ikinizde istiyor iseniz, sık sık değil nadiren yapın, ve evlenince daha çekici dahada fantastik şeyler deneyerek devam edin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Adam haklı olan olmuş ha bir ha iki. Bunun bi tik üstü ayrıldık herseyimi aldi oluyor genelde 😅🤣🤣🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılBen cahil kesimden değilim sadece kadına kayıpları olduğunu düşünen insanlardan değilim
Soran+1 yıl
Düşünerek mi konuşuyorsun çünkü çok aşırı derece komiksin de
Soran+1 yılKomik bulduysan cevap vermeyebilirsin kendinle çelişme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gitme, kendi sınırlarını koru. Önemli olan senin ne istediğin. Ayrıca olan oldu ne demektir ya. Tamamen cinsel ilişkiye girdiniz mi? Nişanlılık da olsa evlilik garanti değil bence evlenene kadar bekleyin derim
02 Yorumla
Soran+1 yılYa garanti'den değil bir kez günaha girdik şeytana uyduk diye neden hep uyalım
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle katılıyorum
olanlar oldu derken? bakireliğin gittiyse iş işten geçmiş zaten anlamı yokki artık :D gitsen ne olur gitmesen ne olur
04 Yorumla
Soran+1 yılBakşre bakir meselesi değil. Evlileğw heycan kalsın özlemiş girelim
Soran+1 yılŞimdi. Sık sık yaptığın zaman evlenince bir heyecan kalmıyor ama uzın süte yapmadan girince
+1 yılKimse değil sen buna karar verebilirsin yanlızca hamile kalmamaya dikkat et nikahınız var ama düğünde hamile olma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTadını almış... Git yahu, aynı şey bir daha olur, bu kadar da büyütme. Evlenmeden önce bir kere olmasıyla 10 kere olmasının farkı yok.
00 Yorumla Olan olmus, bundan sonra olmasa ne degisecek? git ama hamile kalirsan kötü, en azindan prezervatif kullanin.
00 YorumlaOlan oldu diye bide domalayım istersen de,
İlk gece, gerdek heyecanı felan kalmamış.
Git ve sadece muhabbet et diyeceğimde, sonu belli00 Yorumla
+1 yılGitme eğer gidersen yine aynısı olacak çünkü he istiyorsan git tabi. Bu arada gülüm ne ya 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılGülüm der bana benim en sevdiğim çiçek
- +1 yıl
Güzelmiş öyleyse mutluluklar
Doğru diyor olan olmuş yani bu diyeceğini baştan demeliydin şimdi desen nolur demesen nolur
09 Yorumla
Soran+1 yılBir kere zina yaptınız mı Allah tövbe edin diyor bir kere günaha girdik diye her seferinde girmek zorunda mıyız
Soran+1 yılYoo hayır demeyğ biliyorum kendini yesin ne yapacak tecavüz mü edicek
Soran+1 yılHayır tutamayıp ne yapacak tecavüz mü edecek Allah aşkına, 😅😅
Soran+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun öyle erkek tutamaz kendin diye bir kural yok gayet tutan erkekler var bu sadece buradaki cahillerin düşüncesi
Soran+1 yılOkumam kıt Hadi benimle muhatap olma
Olan oldu gülüm az daha olsun 😂
Manyak ya olan oldu diye her fırsatta seni mi çağıracak06 Yorumla
Soran+1 yılÖzlüyor
- +1 yıl
@aysslay başka neyi özlüyor?
- +1 yıl
Hay senin dilini eşek arısı soksun
+1 yılGitme. Sudan sebeplerle ayrılırsınız. Demedi deme bak
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptık bir kez zaten
- +1 yıl
olsun. Tadını almış olsun. Evliğe kısa süre kala düüğn hazırlıkları sırasında çok anlaşmazlıklar pürüzler olacak. eğer hevesi geçerse bakmaz gözünün yaşına.
Soran+1 yılYani bir gözümün yaşı olacağını sanmıyorum.. Beni istemeyeni ben hiç istemem
- +1 yıl
iyi git o zaman.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen şu geçen gün ki kocam dedi ki bana yemek yap abimin yanında bende yapmam sen elin oğlusun diyen kadın değil misin?
117 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun kardeşim sen
Cevap sahibi+1 yılGitme diyorum tzavuz eder
Cevap sahibi+1 yılTcavuz ederse ağlama sonra
Soran+1 yılAhaha saçmalama artık ne tecavüzğ 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yıl😃😃 git o zaman
Cevap sahibi+1 yılBeraber yemek yiyin öpüşün sarılın 😀
Soran+1 yılGitmek istemiyorum. O beni her Türlü ayartır
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun sabrını takdir ettim bazıları hemen laf atar ama sen güldün 😃 inşallah mutlu olun
Cevap sahibi+1 yılHım o zaman gitme 😃
Soran+1 yılAnlamadım neye laf atıcam ki
Cevap sahibi+1 yılİmam nikahı normal nikahlı sayilmiyo çünkü karısı değilsin 😃
Cevap sahibi+1 yılSakıncalı biraz imam nikahı düğüne yakın olur
Soran+1 yılYani bana göre hiç nikahsızlıktan daha iyidir de aşağıda çok kişi sormuş o yüzden toplu bir cevap vermek için yazdım onu. Düğüne beş hafta var zaten. O zaman bir daha nikah kıyarız heralde
Cevap sahibi+1 yılPeki hayırlı olsun o zaman ama gitme bence
Soran+1 yılGitmedim zaten
Cevap sahibi+1 yılAferin😀
Soran+1 yıl🙂
Git evinize alışmaya çaliş, birde boya badana yarınki yavaş yavaş birbirinize ısının
00 YorumlaNişanlının neden eve çağırdığı açıkça belli olmuş artık buna senin karar vermen gerekiyor artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra heycanlı kalmicak sonra gelip buraya evlenelim 3 ay oldu sıkıldı mı benden yazcan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence yinede ağırdan al bu kadar ceptede görmesin evliliğe kesfetcek şeyler kalsın☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Evlilik tarihini öne alıp imzaların biran önce atın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayat başlamış artık. Haftada 2 - 3 çağıracak böyle bu şekilde..
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişey yok artık kendini ona ait hissediyorsan devamına katlanican
00 Yorumlaİçinden gelmiyorsa yapma, olan oldu demek bana göre çok kaba.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli olan ilkiydi o da olmuş zaten ha bir ha çok gidebilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya niye ilk önemli olsun zina her zaman her an bir kere günaha girdik diye bir daha mı girelim
Cevap sahibi+1 yılE ilkinde girdin zaten günaha daha neyini düşünüyorsun, o kadar günahı düşünüyordun niye İmam nikahsız adamla yalnız kalıyorsun olan olacağını zaten herkes bilir
Soran+1 yılBirincisi İmam nikahım var resmi nikahım yok ikincisi de ben yine de resmi nikah olmadığı için günah olduğunu düşünüyordum ve bir anda o anda günaha uydum ve sonra pişman oldum tövbe ettim Bir daha mı yapayım yani ne kadar saçma
Cevap sahibi+1 yılİmam nikahın varsa günah olmadın tatlım adamın detayda dediği doğru, güzel günler yaşayın zaten 5 hafta nedir ki beklemeye gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılRadyo tv mezunu ablanın şizofreni dünyasından hikayeler yine.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZina diyip durdun şimdi imam nikahı diyosun Allah’ın manyağı senaryo Mükreminin hamileliği gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen tatlım açılışı yaptın artık hiç gitmeyecektin eve
02 Yorumla
Soran+1 yılDüğüne beş hafta var tutsuj
Cevap sahibi+1 yılBeklet beklet sabırsızlaşsın
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizi de mangal yaparız diye dağa çağırdı, hiç gitmeyelim o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuş artık Bi kere git yani sadece aşırı yapma sıkılırsınız tadında yap.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende nişanlımla sevişme yaşadım siz birlikte mi oldunuz bende pişman oldum sonrasında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeytanlık mesele kalmamış ki nişanlanmışsınız artık. Çok sürmez evlenmeniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmus abla ne farkeder öbür tarafta biraz daha yanarsiniz o kadar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence de olan olmuş senle değil kimler yapsın git zevkine bak
00 Yorumla
+1 yılhamile kaldğnda sana tekmeyi bastıgnda imam nikahı seni kurtarmaz. yanls yaomşsn
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu cümleleri kuran bir kadın değildir Beni niye bir şey kurtarıyor ya ben tek başıma mı yaptım bunu yanlışsa ona da yanlış Ben niye gideyim kurtarayım ya ayrılırsa kendi bileceği iş onun kaybeder yoluma bakarım artık şu kadınları bir mal gibi görmekten vazgeçin ya kaçıncı devirdeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılne yaptınız o işi sona bırakmadan dün yaptınız o zaman
00 Yorumla İlkinde vermişsin ikincisinde mi naz yapıyorsun 😁😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılHiç vakit kaybetmeden gitmelisin... Olan olmuş zaten...
00 YorumlaSana iyilik yapiyor seni düsünüyor ama sen anlamiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılGit tabi daha iyi bir planın mi varjsjs
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. o çocuk senle evlenmez gibime geliyo
015 Yorumla- +1 yıl
Nikahsız yatağa girenden karı olmaz 😎
Soran+1 yıl@JapanMakineleri erkekten koca olur mu? Tek başına mı girdim yatağa zihniyete bak.
Soran+1 yılEvlenmezse kendi karakyeri kardeşim banane
Soran+1 yılGelmek istemiyorum dedim zaten bana ben sende beni özlemişşimdir diye dedim kusura bakma dedi zaten kapattı konuyu ısrar etmedi
- +1 yıl
Düğün ne zaman?
Soran+1 yıl@Kendinegöre000 5 hafta var
- +1 yıl
Neyse çok az kalmış gitme bence 5 hafta beklesin daha iyi olur
Soran+1 yıl@Kendinegöre000 gitmedim
- +1 yıl
5 hafta daha gitme 🙃
- +1 yıl
Tekrar diyorum 😎Nikahsız yatağa girenden karı olmaz 😎belliki girenler hemen ayaklanmaya başladı gerçekler acıdır kabul etmek lazm
Soran+1 yıl@JapanMakineleri yoruma atlayan sensin. Farkında mısın Yani seni Bence ciddiye almak sana bir ödül bu saatte erkek gibi daha çalıştığın bir işin yok para getiremiyorsun evine. Eminim seni erkek yerine koyan tek kadın yok. Çünkü cinselliği sadece erkek için sanan bir ahmağı hangi kadın erkek yerine koyar ki... Hayatında kimsenin ciddiye almadığı pasif birisi olduğun belli. Tek kadın bakmayınca sana böylr oldu demekki... Her neyse. Cinselliği erkek için sanan bir ahmak yarın karısını da tahmin edemez zaten yarım erkek halin ile takıl umarım seni birisi erkek yerine kpyar 😅
- +1 yıl
Kim ne derse desin gormezden gelirim yazdığınız hiçbirsey doğru değil ben yakışıklı boylu poslu biriyim amacım farklı olsa karşıma çok imkan çıkıyor yapacağı mı çoktan yapardm ama bana ters böyle şeyler kimseyi kınamam kimseyle bir isim yok sadece olanı söyledim nikahsız bir olan kadınlar genelde terk ediliyor manzara böyle yani her seviyorum diyene de inanıp koynuna girilmez herşeyin adabı üslubu var değil mi birsey konuşmaya da gelmiyorsunuz hemen aileye anaya babaya saldırıyorsunuz ben sizin ailenize tek kelime ettim mi yok 😎
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. evlenmeden Hamile kalma bari :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKorundum
Yani olan olmuş gülüm ne fark eder ki 😂😂
10 Yorumlaverdin mi yani olanlar oldu derken
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok farkeder daha nikah kıymadık zina haram de
23 Yorumla
Soran+1 yılYaptık bir kere ya ondan diyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama bu işin sonu yok
Soran+1 yılYani
Yani haklı olan olmuş zaten 😂
00 Yorumlave birileri daha harcanıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCanın istiyor ve zevk alıyorsan git nolacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar tekrar zinaya giriyorsun giderek
00 Yorumla git bence eğer olan olduysa
01 YorumlaOlan olmuş diyorsun gitmişsin bir kere
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tadı damağında kalmış demekki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yani dügün yakınsa olanda olmuş zaten
00 Yorumla
+1 yılnasıl olsa babayı yemişsin kocan sayılır artık
00 YorumlaGitme kudursun bu erkekler ne kadar yüzsüz ya
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş battı balık yan gider 😃😂
00 Yorumla
+1 yılGit tabi. Canın istiyor mu bişeyler?
01 Yorumla- +1 yıl
Git takıl güzelim keyfine bak
Battı balık yan gider 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılGit ve çatır çatır seviş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitme beklemesini bundan rahatsızlık duyduğunu söyleyebilirsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat