Sürekli evine çağırıyor ben bu durumdan nasıl kurtulurum?

Bir çocukla konuşuyorum 4 yıldır baya sevgili gibiyiz ama beni hep zorlayarak buluştu benimle hadi hadi kalk gel diye beni depresyon anlarımdan kurtardı. Sevmediğimi bile bile ilişkiyi zorladı ve manipülasyon yaptı. Esas sevdiğim 10 yıl boyunca konuştuğum herkesin beni sadece o kişiyle tanıdığı nişanlımla bir ayrılık yaşadık. O sırada 4 yıl boyunca bu çocuk benim yanımda oldu. Ama nişanlım bana döndü ve bende açıkçası nişanlımı hep seviyordum. Bir gün döneceğine emindim ve döndü. Bu arada biz severek ayrılmak zorunda kalmıştık. Şimdi bu nişanlımdan sonra konuştuğum çocuk bana yapıştı beni bırakmıyor. Bu arada aramızda yakınlaşma oldu. Alkol almıştık birlikte. Bana sürekli buluşalım diyo bana değer veriyor ona eminim. Kaybetmemek için buluşalım diye sürekli bahaneler üretiyor. Bugün çok güzel bir gün geçireceğiz şu sürprizim var bu sürprizim var diye ben bu çocuktan nasıl kurtulurum ya bende ona karşı duygu yok ama o bizi sevgili sanıyor kırmakta istemiyorum. Yarın buluşmak istiyor ne bahane uydursam?
Sürekli evine çağırıyor ben bu durumdan nasıl kurtulurum?