Yarın ikisini de basıyorum herifi öyle bir pestil edeceğim ki
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsan ol kardeş.
İnsan ol aklını kullan.
Koca insansın doğruyu yanlışı bilecek akıl vardır sanırım.
O kız olmadan yapamıyorum yapamıyorum denedim olmuyor anlamıyor musun 😭😭
kimi pestil ediyorsun ayrıldınız diye hayatına kimse girmeyecek miydi
Ben onu seviyorum tamam mı hala seviyorum unutamıyorum yapamıyorum yalvardım sans vermeei onu kimseye yar etmeyeceğime söz verdim ben ne olursa olsun
Birseyleri duzeltwcwk mi karakolluk olursan ya sopa yersen hayatina sende devam et
Ne olursa olsun o kıza aşığım birader
Asik olsan nolcak aga baskasinin elini tutuyor opuyor artik yar mi olcak sna artik
Et gitsin MK içinde kalmasın ama kızdan da hayır gelmez, sen içini boşaltmış olursun
Onu seviyorum dostum
Anladım kardeşim ben de birini seviyorum ama fayda gelmezse yapacak bişey kalmıyor ki, aynı durumdayım senle anlıyorum seni
Benimkinin sevgilisi yok ama işte istemeyince yapacak pek bişey kalmıyor
Ben intihar edicem sonunda onu görmeden düşünmeden yapamıyorum bugün sevgili yaptığını öğrendim yarın ikisini de basıyorum
Benim de arada geliyor aklıma ama bosveriyorum kısmet diyorum, valla benim de aklıma çılgınca şeyler geliyor gelmiyor değil
Naptın
Sen de sevgili yap
Yaptım ve ayrıldım onun gibi olmuyo4
Yaptığın şey yanlış.
Hatta YANLIŞ
Neye göre? Kime göre?
Bak sonuçta eski tamam mı eskide kalmış artık o kız kendi yoluna bakar sen kendi yoluna bakarsın. Senin ona ya da onun sana karışmaya hakkı yok artık. Zaten eski sevgiliden de yeni sevgili olmuyor eğer oluru olsaydı zaten ayrılmazdınız
Ben yoluma ondan sonra da baktım merak etme ve yine ayrıldım zaten ama onu bir türlü unutamıyorum olmuyor işte onu sevmeden görmeden anlamıyor musun? Herşeyim ona ait bana göre basit bir nedenden ayrıldık ama ben o kız olmadan yapamıyorum kardeşim yapamıyorum ne badireler atlattım sen biliyor musun? O benimle olmalı ne olursa olsun yar etmicem kimseye
Seni anlıyorum benim de vardı öyle olduğum birisi ama sonra bunun yanlış bir düşünce olduğunun farkına vardım ve şimdi daha iyiyim. Bak böyle yaparak hayatı kendine de zehir edersin ona da. Saplantılı gibi bi şeysin şu an. Bu yaptığın şeyi bi düşün, kendine bi dışarıdan bak. Bunları bir başkası yapıyor gibi düşün ve doğru olup olmadığına öyle karar ver. Ve umarım yanlış olduğunu anlarsın.
Hayır anlamıyosun ya ondan ayrıldım ayrılalı hic bir şeyim yolunda gitmiyor hep onu düşünüyorum o kızı görmeden yapamıyorum ben saplantılı sapıklardan sanma beni yemin ederim hiç bir kızi onu sevdiğim gibi sevemiyorum çok denedim unutmayı ama unutamadım yapamıyorum onsuz ayaklarına bile kapanmiştım çok aşığım ya ne olur anla beni eğer ben yine onunla sevgili olsam ve eski aşığı belası bize cehennemi yaşatsa kötü tabi doğru olmadiğını biliyorum ama o kızı seviyorum ben ne olur anla herşeyden daha çok duşünmeden yapamıyorum intihar edicem valla en sonunda ille de o olmalı illede onsuz yapamıyorum ben
Saplantılı derken sapık anlamında değil yanlış anlama gerçekten ben de senin gibiydim ben de Saplantılı gibi bi şeydim ama artık geçti. İntihar falan çözüm değil, bunu senin kendi içinde çözmen lazım. Psikolojik destek falan da alabilirsin sana nasıl iyi gelicekse
Onunla tekrar birlikte olsanız bile eskisi gibi olmayacak. Ben 6-7 kez denedim olmadı artık vaz geçtim ve şu an halimden mutluyum o günleri hatırlayınca kötü oluyorum nasıl böyle yapmışım falan diyorum. Hepsi geçti gitti. Bunu sen de yapabilirsin.
Anlıyorum ancak neden onu görmeden düsünmeden yapamıyorum anlamış değilim hala sevdiģime eminim ondan sonrada birini buldum ama şimdiki sevgilimden ayrılma nedenim hala kalbimi eski sevgilime kaptırmam her gün resimlerine bakıyor acı çekiyorum bir erkekle görmekdense intihar ederim ya da ćocuğu gebertirirm diyorum yarın basmaya gidicem ikisininde karakolluk olsam bile biliyorum herşeyin farkındayım yanlış olduğunun bak ondan sonrada bir başkasını buldum ayrıldım demek ki başkasıda oluyor ama onu ben gerçekden çok sevmiştim üstüne kaç kişiyi sevdim onun gibi olmuyor sanki onu düşünmeden yüzünü canlı görmeden olmuyor
Bir süre ondan ve onu hatırlatacak her şeyden uzak kalman lazım ve kendine bi uğraş bulman lazım kafanı başka şeylerle meşgul et onu düşünmemeye çalış her gün fotoğraflarına bakma ondan soğumak için onun sevmediğin şeylerini düşün. Ben bunu bu şekilde atlattım sanırım. Onu kendimden uzak tutarak bunu başardım sen de bu şekilde dene. Hemen öyle pes etme. Kötü bir hayat yaşamak istemezsin. Hayat sadece onunla var değil. O yokken de her şey güzel olabilir. Mutlu olabilirsin. Sadece bunu iste. Bak yanlış olduğunun sen de farkındasın o yüzden ondan uzak durman lazıım
Elim vicdanım gitmedi onunla ilgili herşeyi yok etmeye gercekden sevdiğimi hep mutlu olmasını istediğimi biliyorum bak ben ondan sonrada biriyle çıktım ama onu da onu unutamadığımdan bitirdim o kıza da yazık oldu kullandım gibi unutmak için.. boş zamanlarımda hep onu duşünüyorum arkadaşlarımla eğlenirken arada unutuyorum ama yine aklıma geliyor ben onu nasıl unutucam bilmiyorum ki denedim kaç kez çıkmadı aklımdan bazen diyorum ki kendi kendime aynı dediğin gibi dünyada tek kız o değil ama öyle güzel ki canım benim görsen tanısan bi biliyorum bu resmen hastalık olmuş gitmiş bir şeyi hala sevmek pro destek almayı düşünüyorum peki ben neden son sevgilimi terk ettim ya yok yere öyleyse
Tamam bak mantıklı düşünebiliyorsun ne doğru ne yanlış bunların farkındasın. Ben her şeyin zamani düzeleceğine inanıyorum. Ben de çok kötüyüm ayrıldığımızda 1 haftada 3 kilo verdim berbat bir durumdaydım, canım çok acıyordu toparlamak hiç kolay olmadı. Sadece biraz zaman gerekli, zamanla her şey hallolucak. İlerleyen zamanda senin de hayatına yeni birisi girer belki ve onunla da mutlu olursun. Ona takılıp kalma, hayat böyle geçmez. İkinize de zehir olur. Güzelce yaşamak varken neden böyle olsun ki
Ama bak ben hayatımda hiç bir kızı onu sevdiğim gibi sevemedim ondan sonrada zaten biri oldu hayatımda mutlu olurum sandım ama onunla sırf eski sevgilimi unutamadığım için yok yere ayrıldım duşünebiliyor musun bende bu aşk acısından kendimi ickiye vuruyorum ona kaç kez dedim seni görmeden yapamıyorum diye o da biliyor bunu bildiği halde başkasına gidiyor herşeyi kırıp dökmek kendime zarar vermek istiyorum madem beni seviyorsun mutlu olmamı istemiyor musun dedi ama bensiz düşünebiliyor musun çok acılar içindeyim destek almam şart ruh sağlığım bozuldu arkadaşımda diğerler kız degil mi neden yapıyorsun böyle diye bana bağırdı ben hayatı şimdiden zehir ettim zaten
Tamam anlıyorum ben sana zaten ondam daha çok seveceğin birisi olucak demiyorum. Benim de olmadı onun kadar kimseyi sevemedim ve sevmeyeceğim de biliyorum ama bazı şeyler de sırf biz seviyoruz istiyoruz diye olmak zorunda değil. Sana şu an birlikte olursanız her şey çok güzel olacakmış gibi geliyor ama olmayacak, belki böyle daha iyi. Yapma bunu kendine. Arkadaşın sana kızmakta haklı. Bak gerçekten şu hayatta hiçbir şey senden daha önemli değil çok ciddiyim bu konuda, tamam bu klişe bi laf oldu artık ama o kadar doğru bir laf ki. Kimseye kendinden daha çok değer verme verirsen sonu böyle oluyor. Ve unutma onunla tekrar olsanız bile her şey güzel olmayacak, eskisi gibi de olamayacaksınız, iyi bir ilişkiniz olmayacak. Ve evet bi destek alsan iyi olur toparlanman lazım. Mantıklı iyi birine benziyorsun her şeyin farkındasın bunu başarabileceğine inanıyorum. 😇
Evet öyle geliyor şu an beraber olsak eskisi gibi ama biz neden ayrıldık fikir ayrılıklarından yoksa çok seviyorduk birbirimizi 7 ay gibi bir zaman sürdü çok güzel günlerdi ama şimdi benim acılıyım depresyondayım diye bana böyle geliyor biliyorum dediğinde haklı olabilirsin yeniden olsak yine fikir ayrılığına düşeceğiz ama bu kızı bana bağlayan şeyler var çok mutlu etmek hep onu görmek isterim ama her şey bitti ayrılalı 2 ay oldu bile... yooo haklısın bu klişe lafta kendi canından önemlisi yok ama bir de aşk'da kazansak herşeyde kazandım bir tek buna yenildim bugün psikologa gidiyorum sarhoş da oldum ah şimdiki sevgilimi de terk ettim ya ona da üzülüyorum yok yere bu yüzden yapamayacağım dedim nerden dedim ki çok da iyi bir kızdı ona dönemez miyim peki sence? Herşeyi berbat ettim ya yanlışlarımla
Kız kabul ederse dönebilirsin ama bence bir süre kimseyi alma hayatına ilk önce kendini toparla ondan sonra başka birisiyle deneyebilirsin. Ama şimdi acele etme çok olmamış zaten ayrılalınız. Bunların hepsi geçicek ve yine mutlu olucaksın sadece biraz sabret kendine zaman ver.
Anlıyorum bir başkasıyla zaten onu unutmayı ve yenisini sevmeyi denemiştim yeniden nüksedince yarı yolda bıraktım maalesef Nisan ayında ayrıldık 2 ay geçti ve anılarım sevgim daha fazla depreşti üstelik yeni bir sevgilim varken haklısın galiba ne moral açısından ne fiziken iyi değilim zaten kendimi toparlayınca deniyeceğim psikologa gidiyorum yarın inşallah geçecek pekala dediğin gibi olsun
Kendine çok çok iyi bak. Umarım kendini çabucak toparlayıp mutluluğa kavuşursun. Hoşça kal 🙏😇🌸
Çok sağol her şey için teşekkürler beni sabırla herşeyiyle dinlediğin için geçecek bu zor günler inşallah ve beni çok seven benimde herşeyden çok sevdiğim biriyle bu günleri gülüp geçeceğim Allahın izni ile teşekkürlerler 😊
Inşallah her şey istediğin gibi olur. Rica ediyorum. Bu konuşmalar biraz iyi geldiyse ne mutlu bana 😇😊
Gelmez mi sayende akıllı duşünmeye başladım arkadaşım bile benimle böyle konuşmadı
Bazen böyle konuşmalar işe yarıyor. Ben seviyorum insanları dinlemeyi yargılamadan konuşmayı. Çoğu kişiye de bu iyi geliyor. İnsan onu yargılamadan dinleyecek birini arıyor. Umarım arkadaşın da artık sana bu şekilde davranmaya başlar.