Sevgilim Eski Haline Döndü?

Eskiden umursamaz , ilgisiz biriydi bende terkettim böyle olmaz diyip sonra düzelicem dedi. Ben biraz onun yaptıklarının aynısını yapmaya başladım yani rolleri değişmiştik bugün tüm gün mesaj atmadı. Az önce dayanamayıp sordum neden yazmıyorsun diye bisey demedi soğudunmu benden dedim. Bilmiyorum dedi. Ne demek bilmiyorum dedim "Bana ben artık seni tutmuyorum sana gitme demiyorum ne istersen onu yap , dediğin gün soğudum senden. Ben beni delicesine seven kadınlara alışığım çok seven kadın tanıdım sende o samimiyeti göremiyorum hayatında başarılar dilerim unutmadan bi taktikde ben veriyim bir erkeği elde etmek istiyorsan tüm ilgini ona vermen onu sevdiğini belli etmen gerekir erkek beyni gitmeye meyillidir kandırılmayada meyillidir kimde daha çok sevgi görürse ona gider cici kız senin gibi bilerek soğuk davrananlarda hep yalnız kalır sil nomu hadi bb" Bunu yazıp engelledi beni yaptıklarım şimdi dank etti kafama o bana Sevgilim , Güzelim diye hitap ederken ben ona son 1 aydır hitap kullanmıyordum erkeği şımartmayacaksın sevdiğini belli etmeyeceksin diye :/
Sevgilim Eski Haline Döndü?