Yaşlı bir 53 yasında ki ne yaptığını bilmeyen b, iri?

merhaba ben 22 yasındayım bundan 9 ay önce hayatıma 53 yasında bir bunak girdi ilk baslarda çok iyi kalplı çok sevecen hariika bir insandı daha kendisi londrada yaşamış bir ingiliz milyoner hiç bir şeyi yargılamaz herşeye geniş görüşlü çok insancıl biri bana sürekli pahalı hediyeler harçlıklar veriyor ama ben kesinlikle bunlara gerek yok ve benim için çok fazla olduğunu söylüuordum o zamanlar bir ilişkimde vardı ve bunu ona söyledim ve kendisi bana akıllar veriyordu neyse gün geçti ççok daha yakın olduk ama bu beli süre sonra beni sıkmaya başladı aam şöyle bütün aileme yararı oldu babamın bir kısım borçlarını ödedi annemin ameliyatı bana çok lüx bir araç aldı 2.000 stg harçlık üstüne sonra beni sürekli yıpratmaya başladı ona neden baktın onu neden yaptın teelfonla tuvalate neden gittin telefon neden ters dönük canım canım şeyler ve biz svegili bile değiliz ama sürekl bana yaranmaya çaılısır en sonda dayanamadım bana senden şüpheleniyorum dedi ne alaka sonra da babamla olan konuşmalarda kalpler vardı ve bana hem benlesin hem başkalarıyla konuşuyorsun benim seninle işim olmaz deid i ben o yaşlı bunağı nerdeyse 10 yaş gençleştirdim giyimi kuşamı tarzı kendine bakması her şey şimdi beni suçalayark elinin tersiyle itiyor siz olsanız ne yapardınız
Yaşlı bir 53 yasında ki ne yaptığını bilmeyen b, iri?