Şimdi şöyle amcam iş için benim yaşadiğım şehire geldi bi kaç gün burada kalıcak benim ve eşimin yanında. Az önce yengem aradı hamile olduğunu söyledi bana ama amcama benim söylememi istedi onunla aramızda çok güçlü bir bağ var baba kız gibiydik hep neyse bende nasıl anlatıcam bilemedim yengemi görüntülü ariğcam ve amcama söylerken o da duysun tepkisinu görsün diğe ama amcam mutlu olur mu sizce daha önce hiç çoçuğu olmamış bide çok seviyo çocukları hayaliydi hep
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok güzel olur. Benimde kardeşim 15 sene sonra baba oldu
Tebrikler hep mutlu olurlar inşAllah
Amin
Kaç yıldır bekliyorlar
Nasıl olmuş söyledi mi yengen
Bi 10-12 yıl var onlar evleneli ama yengem kariyer derken pek bebek istemedi amcam tam tersi bebek meraklısı telefonda gördüğü fotoğraflara bile tatli bakip bebeklere şirin surat yapar sanki yanindalarmiş gibi 😂.
Yengenin yaşı kaçtı ki kariyer planı oldu
10 yaş var aralarında
Evlendiklerinde 30 yaşında falan dı
Anladım hayırlı evlat olsun inşallah
InşAllah🙂
Kaç yaşında yengeenn
42 kanki
Kız nasıl hamile kalmııışşş
Olmuş işte😄 menapoza girmedikçe doğura biliyoruz benim bi komşum var kadın 47 yaşında 3cu çoçuğu doğurdu
Demek çalışmalar devam ediyormuuşş 😂😂😂
Eveett dahada değişiyi kocası 65 yaşında (bebeĝi Allah analı babalı büyütsün tabi koca koca insanlar bize laf düşmez ) ama eskiden 18 yaşımdayken şey diyodum hep ya 40tan sonra cinsellik olmaz yaşlılar falan şimdi 23 yaşındayım vazgectim o düşünceden😂😂
Hiç yakaladığın duyduğun oldu lu kimseyi bjsösö
Yok olmadı galiba o yüzden 40 tan sonra yapmıyolar zannediyodum😂
Senin oldumu
Hahaha annenler teyzenler yengenyer hiç mi yakalamadın anlamadın sjzvzösö
Olduu
Yoook anlamadım 20 den sonra bastı kafam amcamlar bazen gece gece banyodan çıkardı bi keresinde denk gelmiştim 16 yaşındaydım dedim amca neden bu saate duş aldın (saat gece 3 ben su almaya gidiyodum onlarda kalmıştım o akşam) sabah işe gidicem ya ondan demişti aptal aptal inanmıştım🤣
Hahaha amcande baya aktifmiişş bjsösö hiç seste duymaman gariip sjzösj
Haha sorma fenadır amcam sigara yok alkol yok sporda yapıyo sağlıklı tabi. Ses hic duymadım duvarlar sağlam glb 😂
Yengeni parçalıyodur mu diyosun sjsösj ses duyman lazım ama ya yatak sesi inilti falan jbzvzözö
Amcamdan beklerim var öyle hi tipi kafa hep orada 🤣🤣 hep onlarda kalmiyodum ki ben ordayken dikkat ediyolardı heralde
Hahha aklı cinsellikte mi bjzösö hee olabilir ederler bjsöbö yengen hiç bişi anlatmaz mıydıı jszöz
Eveet aklı hep orada mal mal şakalar yapar cinsellikle alakalı yengeme yengemde kaçar 😂
Mesela ne gibiii bçzcvö
Aa söylemem ben amcama baba olucagini söylemeye gidiyorum ay kıskandım şu an yıllardır ilgisi bendim evlendim yine benleydi bebek rakip çıkktı başıma 😂😂 (şaka yapıyorum tabi )
Yengenle cinsellik hakkında koruşur musunuuzz
Hayır bir kez sordum sadece ee amcamla napıyonuz geceleri dedim o da senin amcan 70 e de gelse değişmez dedi😂 ne adammış bee
Yengende istekli mı acaba sjzözj
Isteksiz olsa bebek yaparmii. Ay çok duygulandim yaa amcam aliyo şu an mutluluktan yengemde tabi eşimde ağliyo kiyamammm
Sen kaç yıldır evlisiinn
1
Kocanda amcan gibi mi jszösj
😂 evet erkek mileti işte al birini vur öbürüne
Haftada kaç kez bzzzcvö
Ona kalsa her gün her dk istekli😂
Senn yaa 😂😂
4 kez falan iyi bana göre
Hmm amcanlar sizdeyken hiç yaptınız mı bjsö
Hayir utanirim ben🙈
Niye bee 😂😂
Duyar falan uğraşamam ölene kadar dalga geçer benle😂😂