Konuştuğum adam 30 yaşında ailesiyle yaşıyor borcu var kıskanç baskıcı öz güveni yok hiç bir başarısı yok calışıyor ama 1tl bile atmamış kenara
30 yaşında bir adam nasıl olmalı? Neleri başarmış olmalı?
Konuştuğum adam 30 yaşında ailesiyle yaşıyor borcu var kıskanç baskıcı öz güveni yok hiç bir başarısı yok calışıyor ama 1tl bile atmamış kenara
30 yaşında bir adam nasıl olmalı? Neleri başarmış olmalı?
Evi arabası olmasa bile bi kariyere güzel bi mesleğe sahip olmalı. Bu olduktan sonra gerisi gelir ama mesleği yok kariyeri yok ise arabası veya evi bi yatırımı olmalı.
Birak ev arabayı borç bataklıgında onu da avrupa ya kacmak ıcın cekmıs sonra kacamamıs 😂
Aynı zaman da beceriksiz biri 😅😅
😂😂😂
En azından bir mesleği olmalı, en az ev kiralayacak, dayayıp döşeyerek kadar birikmiş parası olmalı üstelik hiç bir baltaya sap olamamış diyorsun ozguvensiz diyorsun yani bir hayır gelmez bu adamdan
Süper bir cevap verdin senin gibi bir arkadaşa ihtıcayım var ❤️🥰
Bu yaşa kadar kenara bir şey atamayan bu saatten sonrada aynı şekilde devam eder...
Ben sadece merakımdan sordum yanı birikim bir kenara çok ezik sürekli iltifat bekliyor 😂
Hem ezik hemde itifat bekliyor çok ilginç :))
Sanırım psikolojisi iyi değil 👀
Bu zamanda kimin psikolojisi tam o ayrı ama oda elini biraz taşın altına koymalı.. biraz adım atmalı bazı şeyler için ya da kendine gelmeli... toparlamaya çalışmalı kendini..
Avrupaya kaçmak istemiş o da olmayınca hayata küsmüş
Sen iyimisin? Bir derdin mi var
Avrupaya gidemediği için psikolojik olarak kendine gelememiş demekki... ben iyiyim ama ülke olarak genel anlamda söyledim ülkedeki ekonomik özgürlük olsun iş imkanları olsun bunlar herkesi etkileyen şeyler...
Ben Almanya dayım ve depremi bilıyorum inanki bizimde burada içimiz gitti para mevzusu evet maalesef çok özür dilerımde burada calısıp orada hava atan itlerden nefret ediyorum buna benim öz ailem dahil sonradan. Görmeler
Almaynada çalışıp gelip Türkiyede caka satanlar cidden çok itici... sıkıyorsa ülke şartlarında çalışıp aynı cakayı satsınlar... sonradan görme olmak tabiki çok kötü bir durum ama önemli olan sonradan görme olması değil tavırları yaklaşımları davranış biçimler... insanlara yukardan bakan tipler çöptür mesela..
Aynen birde sey var bizim akrabalar İstanbul'a gidince sanki paris e gitmisler gibi köye gelince köyü beyenmiyolar Abi Sen orada dogdun orada büyüdün Hangi ara kendi köyünü sevmez oldun
İnsan nereden geldiğini unutmuşsa ya da nasıl yaşadığını geçmişini inkar ediyor demektir.. bazı insanlar biraz para görünce şekil değiştirebiliyorlar.. para bazı insanları kolay harcıyor..
Agzina saglik
Rica ederim...
Teşekkür ederim en iyi görüş için..
Sen bir erkekle ilişki değil,
Bir çocuğu büyütmek için alıyorsun galiba 😀
Muhteşem bir kapak oldu 😂
Ben Almanya dayım soru sormuştum nickim acıktı bu bana yazdı sonra adama bir iki tatli söz edim dedim resmen döküldü köyüne kadar anlattı 😂 beni görmedi etmedi ama babası beni kızı gıbı serermıs bana bırsürü altın takarlarmıs 😂😂😂😂 yeterkı onu yanıma alıp aılesınede para yollarsam
Ay daha neler var 😂
Senin cevapların çok ıyı
😂😂😂😂😂😂
Cevap
10Cevap
Bu adam baya pısırık herhalde ya. Daha önce bi ilişkisi falan da olmamıştır ne yapacağını bilemez bence 😂
Bencede 😂😂
burada cikti karsima hayiiiiirrrrr 😂😂😂
Hahahaha 😂 o 20 yasindaki bu adamdan daha adamdir 😂😂😂 onlar masum oluyor sende az degilsin 😂😂
Ben 34 yaşındayım hayatımda hiçbir şey başaramadım hiçbir deneyimim yok işim gelirim birikimim arabam evim yok sosyal hayatım çevrem yok hayatımı kazanamadan yaşlanıyorum
Niye?
Ah cok üzüldüm hic Therapie demedinmi?
Hayır denemedim çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım hep içime kapanık öz güvensiz pasif yaşadım hayatın içinde olamadım gençliğim hep eve kapalı geçti insanlardan kaçtım kendimi geri çektim sosyalleşemedim arkadaş çevre edinemedim iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşlanıyorum bazı şeyleri aşamıyorum artık anladım ki utangaçlık benim kişiliğimin bir parçası ve ömür boyu bununla yaşayacağım
Bir işi olmalı, deneyimleri olmalı, bir felsefesi olmalı, bir siyasi görüşü olmalı, kendine azıcık bir şeyler katmayı bilmeli.
Wow 🤩
Bunu bir kalıba sokmak mantıksız olur herkesin şartları imkanları önüne gelen durumlar farklıdır
Bu da doğru
Bunlara değil de oturup konuşmak biraz vakit geçirip hayata bakışına bakmak gerekir
30 yaşındayım
Çok iyi bir isim var
450 bin tl kredi borcum var ama
1 ev 3 milyon TL
1 tarla 2 milyon TL
1 araba 500 bin Tl
Param var
Rabbim daha çok versin
Amin teşekkür ederim
Hayatının her alanında tecrübe kazanmış olmalı
Bakış açısı da ufku da geniş olmali
Öz güvenli olmali