demek istediğim, gördüğün gibi adamın yaşıtları da pek yaşlı değil zaten. 50 yaşındaki birisine zaten '''yaşlı''' denmez. bu yaştakilere '''orta yaşlı''' diyorlar zaten. 50 yaş, ömrün yarısı. yaşlılık 65 yaşından sonra başlar. bunu eskiden beri böyle diyorlar.
sürekli çalışan bir insanın spora gidecek vakti kalmaz ki kalsada sorunları olur kardeşim mutlu değilsen genç gorunmen imkansız önce maddi ekonomik rahatlık şart emin olki botoks var şu var bu var khan severek izlediğim biri ama parayla yapılmış bir şey bu
bir insan yaz kış çalışmaz mutlaka kendine ayırcak zamanı olur bu sadece vücut yapamayanların bahanesi vaktim yok diyerek kandırıyorlar kendilerini. İyi veya kötü insan ne yaparsa kendi kendine yapar
spor günün belirli saatlerinde ya da haftanın belirli günlerinde sürekli yapılması gereken bir şeydir , şu şekil felsefe neden ortaya çıktı aşırı zenginlikten uğraş alanından kas , orantılı fmuhtesem fizikte aynısı maddi doygunluk boş vaktin fazla olması. kendimden örnek vereyim üniv. öğrencisiyim yazın çalışırım yazın vaktim olmaz pek lakin yaz bittimi vaktim bol param çok yapacak başka birşey kalmayınca spora gidiyorum haftanın belirli günleri.
En İyi Cevaplar