AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
18 yaşında daha fazla güvenme derim henüz oturmamış kişiliği ondan bahsetmesi ayrıca çok saçma biten bitmiştir daha ne açıyo birde sana
Sorma ya. Bir unutabilse...
sana yazık canım ya
:( inşallah değer
Çok fazla üzerine gitmeyeceksin ve ihtiyacı olduğu zaman yanında olacaksın , zamana bırakmandada fayda var... Akışına bırak dostum :) ;)
Aynen kardeşim haklısın sağol cevap için :)
Hazineler ve defineler yıkıntıların arasında olur ne varsa harap bir kalpte var demiş şemsi tebrizi 😒
Bakalım
Asla yedek kulubesinde 2. tercih olmayi ya da yedek kulubesinde forma bekleyen oyuncu olmam ama kader tabi seviyosan sahip cik kardesim buyuk konusubca basimiza geliyo ben vazgecme derim
Aynen kardeşim büyük konuşmamak lazım. Zaten vazgeçmiycem sağol :)
Sende sağol ama psikolojik olarak kendini hazirla herseye oyle adim at hayirlisi olsun ;)
Inşallah kardeşim :) çok sağol
Kötü bir durum be hocam. Devam et baktın olmuyor. Unutamıyor ise ayrıl. Zaten yeterli samimiyeti göremezsin eğer kafasından çıkartamıyor ise.
Aynen kardeşim haklısın
eger bvir insan birisini ayrılsdada unutamıyorsa ona geri döner o sürecte başkalarıyla avunur gakat onla ilişki yaşamaz
Umarım olur
umarımı falan yokyani kalp nerdeyse ordan vazgeçmez
He ömür boyu onu sever oldu
Onun hayatında bir basamak olduğunu düşündüm anlattıklarından, seni gerçekten sevmiyorsa bence bir manası yok birlikteliğin.
Peki zaman?
Kizdaki bağlılık tutku ve ask boyutunda değilse biter, temeli seni begenmemesidir. Ama insan olarak sever değer verir. Onun için arkadaştan öte değilsin. Karsisina kalbini attıran biri çıkarsa seni bırakır. 2 arkadaşım yaşadı bu durumu.
Zannetmiyorum aynı olduğunu
Eğer birini seviyorsan onunla ilgili hep olumlu şeyler düşünürsün. Beni sevmedigini düşünmüyorum ya da beni aldatmaz vs. Buna inanabilmen için sadece yasaman lazim. Umarım sen haklisindir.
Haklısın umarım ben haklıyımdır
eskisinden daha iyi daha farkli vazgecilmez oldugunu gostermen lazim jest'ler surprizler ilgi alaka tavan, olmali
Anladım teşekkürler cevap için :)
allah yardımcın olsun zor bir durum aklı başkasında olanın bedenen yanında olmasının hiç bir etkisi yok.. vazgeçmek daha az üzecektir emin ol
Sürekli olan birşey değil bu ama ve son zamanlarda bunu dile getirmediği gibi artık birşey hissetmediğini söylüyor ona karşı. Bilmiyorum dürüstlüğüne inanıyorum bu konuda. Başta vardı ama şimdi yok diyor
başta bir boşluk vardır o yüzden seni biraz yanıltmış olan olay bu.. ya bir hesaba alsana kendini yani hem 2. plan da olup bütün özelini samimiyetini bir başkasına yansıtması bu seni hiç rahatsız etmezmi?
bir arkadaşım var elvan diye ingilterede o ama bir an o zannettim :) hikayler hep aynı olurmu ya birebir
Aynen benzer şeyler yaşanıyor genelde , ben de fikir almak için bunu sordum zaten tecrübelilerden. Şunu anlayamadım bütün özelini samimiyetini başkasına yansıtması derken?
ya bak kişi gerçekten birini seviyorsa herseyini paylaşır aile sorununu dahi mesafeye bakmaz bu iş soğukluk ve insan arasındaki mesafeyide kaldrır. düşünsene babasyla kavga etmiş sevdiği adamla paylaşmış ve onun fikirleryle hareket etmiş bir insan var birde noldu sinirin bozuk sanırım dediğinde yok bişeym diyerek konunun ayrntsna girmemiş bir adam var bence bn kaldramamm belki alışıcaktr ümidiyle bekliyebiliyorsan ne ala çünkü kimse vazgeçilmez değildir illa vazgeçer ve o senin olabilir..
Aynen kardeşim, o umut işte o umut... Teşekkürler cevap için
RİCA EDERİM
Bence biraz zamana bırak kardeş, aklında başka biri olan kimsenin elinde oyuncak olma. Sen sevgini belli et ve gerisini ona bırak, kimsenin yarasına basacağı bez parçası gibi olma, akışına bırak sonra adım atmaya başlarsın.
Anladım kardeşim ama geç bunun için :/
Olmuyorsa yol ver ağa ne kızlar var bu devirde aşka bakma aşk bir insanın bir insanı sevmesi veya duygu hissetmesi değil hayırlısı böyleymiş ben olsam iki buçuk yıl sevgilisi olan biriyle çıkmam ağa yoluna bak
Haklısın kardeşim de olmuyor işte...
Bir ayakkabı giyersin, elbise, pantolon;bir giysi giyersin, çok güzeldir, ama kalıbı sana oturmaz, bedeni olmaz sana bir yeri dar bir yeri bol gelir, rahat edemezsin, kursağında kalır ya, aynı öyle hissederim.
Anladım :) zaman gösterecek
Ama bu senin durumun umutsuz vaka demek değil, ona bunu aşarken yardımcı olacaksın ve onun üstüne fark koyacaksın.
Aynen kardeşim zaten daha iyi olduğuma inanıyorum :) inşallah olucak
Sen yeter ki sev, ama ona zaman da ver :)
Veriyorum zaten :) anlayışla karşılıyorum
bence bulaşma üzülen sen olursun... eski sevgilisi bir gün çıkıp seni özledm dayanamıyorm gel barışalm derse gidecek emin ol. olan sana olcak.
Olmaz umarım, cevaplarda başarılı olanlar olmuş
bizzat yaşattım birine :( üzgünüm ama eski sevgilimi unutamamıştm döndüm ona digeride çok kötü oldu halada acı çektigini söylüyor
:( iyi yapmamışsın ne diyim
2.5 sene az diyil onada hak vermelisin , birz zaman tanı ona ama uzaklaşma ondan varlıgını onu bekledgini hissettir
Tamam, zaten anlayış gösteriyorum ona. Teşekkürler cevap için :)
bence uzak dur üzülürsün 2.5 yıl az değil eski sevgilisi ufak bir kapı acsa geri döner basıma 2 kez geldi unutmaya çalış
Geçmiş olsun kardeşim :( umarım başıma gelmez
sağol :/ inşallah
Sadce arkadaşlık istiyor. Belli. Sende ona karsı hislerini durdu. Ya da o da zamanla senden hoşlanabilir. Bilinmez bu konuar.
Aynen haklısın
Yazik derim. Aklinda baskasi olan birisi ile neden beraber olup kendime aci cektireyim ki? O iliskiden hayir gelmez. Kendini cok kaptirma.
Haklısın
hiç çekici bir durum değil. attığın her adımda kafası aklı arka da. peki böyle biri anılarından fırsat bulursa san ne katar? bence seni üzmekten ötesi olamaz.
Umarım güzel olur...
çok fedakarlık etmen gerek.
Ediyorum, edicem inşallah değer
Dostum bu çok aci bir durum. Sakın duzelir diye bekleme. Burak gitsin.
Gelecekse de unutsun tertemiz olsun gelsin... yoksa ömründe sendromlar olusacak kadar cok üzülecegin şeyler yaşarsin.
Yapma kardeşim ya :( olumlu sonuçlanır belki
Bence birak gitsin, temizlenip oyle gelsin. Arkadaşlar Haksız mıyım?
Beraber temizleyelim kardeşim,
Bildigim için soyluyorum. Ama elbetteki sen bilirsin. Ama bu dedigimi ve ismimi unutma. En fazla 7 ay sonra geri bana yazacaksin. Gucun tükenmiş olarak...
Inşallah yanılırsın kardeşim
Aynı sorun bendede vardı fakat unutturduk aga :) hayat zor senden önce açılan yaraları kapata biiliyorsan ne mutlu sana bende zor zamanlar geçirdim hala da uğraşıyorum ama onu çok seviyorum be hafız.
Aynen be kardeşim ya halimden anlayan nadir insanlardansın. Umarım ben de başarırım
Allah yardımcın olsun kolay gele ama söyliyim baktın unutamıyor hayatını daha çok berbat eder dikkat et :)
Haklısın kardeşim...
aynısını yaşamış birisi olarak uzak dur derim ne kadar seviyorsan sev. olmuyor yani o kafası ordayken sen istediğin kadar değer ver. o senin herşeyinde ondan birşeyler bulup onu özlüyor falan bence uzaklaş kaç kurtar kendini
Yok mu kardeşim belki unutur zamanla
valla unutur da uzun süre sadece seni de düşünür ama bir kırgınlık olsa direk eskiye döner gibime geliyor. bende öyle oldu bir daha töbe ettim
Bakalım kardeşim umarım olur
Zaman ver kıza ama yaninda ol onu unutmasini sagla guzel vakit gecirin supriz yap bol bol
Elimden geleni yapıyorum, mesafeler var nasıl sürekli süpriz yapıyım ki :/ önemli günlerde güzel şeyler yapıyorum
Oda yeterrrr
İnşallah güzel biter :) Teşekkürler cevap için
Önemli degill :D
En iyi cevaba katılıyorum tamamen :) mutluluklar :))
Inşallah :) teşekkürler cevap için
Aynı durum benim başıma geldi ben 1.5 yıl bekledim ve şuanda çok iyiyiz beklersen kazanırsın bu iş böyle aslında sana kalmış
Beklerim kardeşim, sonu önemli. Sevindim adına mutluluklar
Uzak dur bence esgiye dönük biri seni kullanır sadece
O da unutmak istiyor
Mantıkla bakmak gerekir mesafa var ve halen duyguları var bence dikkatli ol bu ilişkiden zarar görmen yüksek ihtimal yine duygularını yaşa ama diğer şeyleri de unutma
Tamam teşekkürler :)
Kıskandırılma aracı olmaktan başka biradım öteye geçemezsin. Bu şekildeki bir kızla işim olmaz
Çok karamsarsınız
yaşı küçükmüş doğru düşünemiyor.. Daha olgun birisi olsa farklı olurdu durum.
Aynen haklısın. Ne yapmalıyım sence
Bu yaşlarda birazcık akışına bırakmak gerek sen ilgi göstermeye devam et sevgilin gelgit yaşaığında destek ol sert çıkışmaki o da doğru kararı versin.
Tamam teşekkürler cevap için :)
bence hata yapıyosun aklı hep onda olacak canın daha sonra fazlaca yanmadan ayırın yolları
Yok, umarım pişman olmam
tam olarak kafasının karışık olduğu hala eski sevgilisinden umudu olduğu ortada bence sen arkadaş olarak devam et yoluna
Umudu yok, özlem gayet doğal 2 sene paylaşılmış
kafası karışıksa ve eskiyi unutamamışsa seni bırakacaktın :( çünkü bende yaşadım aynı şeyi , yaşattım..
İyi halt yedin :D
:D pişman degilm
Vicdan kalmazsa olmazsın tabi :D ilgini de aldın ohh
ama bende sevmeye başlamıştım o çocugu :) taa kii eskisi dönene kadar.. kafamı karıştırmıştı
Eskisine mi döndün?
evet. ama çocuk benden hoşalanıyodu öyle aşırı bir sevgi göstermiyodu. ama eski sevgilim çok farklıydı sevgisini çok belli ediyodu ilgileniyodu
Hmm anladım, inşallah doğrusunu yapmışsındır
inşallah..
Kardeşim aynı mevzuyu bende yaşadım sana tavsiyem eğlendir gezin tozun ama fazla mesajlaşmayın demek istediğim eski sevgilisini hatırlamasına izin vermebol bol vakit geçirin
Mesafe olmasa kardeşim ah mesafe olmasa...
Dostum benim de başımdan bu tarz bir ilişki geçti lakin onu kendine baglarsan aklına o eski sevgilisi dahi gelmez baglarai güçlü tut sıkıntısında kederin de yanında ol.
Öyleyim zaten kardeşim sağol cevap için
devam et öyle kardeşim ne arkadaş gibi olsun aranız nede sevgili olun sadece her anınızı birlikte geçirin ve hep birbirinizin yanında olun yeter. inan bana böylesi çok çok daha iyi ve güzel :)
Sevgili olduğumu hissettir miyim mi yani
sevdiğini hissettir belli ettir ona oda bilsin çok fazla değer ver ona ama şimdilik sevgili olma
Haklısın kardeşim böyle olması lazım. Bakalım. Teşekkürler cevap için
önemli değil kardeşim. rahatladıysan sevimdim ama unutma kız hazır olduğunda oda hissettirir merak etme
Tamam kardeşim :))
:))
eminn ol kiii seni sevecekk bencee çünküü bende 5 yıllık sevgilimden ayrıldım ve biriyeyle tanıştım ve şu an evliyim bir yılddırr ama iyiki tanımısım kendisiniii.. iyiki hayatımdaaa iyiki ona sans vermişim...
Zaten gidişat iyi şu an :) İnşallah olur. Allah mutlu mesut etsin sizi de inşallah :))
inşş sizde hepp mutluu olursunuzzz..
İnşallah :) teşekkürler :))
bir kere eski sevgilisoni unutamadiysa sen onun sevgilisi olamazsin bence
:) anılar işte
Seni kullanip unutacak sonra baska birine koscak. Gecis donemi gibi yani
Umarım öyle olmaz...
Açık açık diğerinin yerine seni koydum kendimi avutuyorum demek
Sanmıyorum :)
İnşallah değildir
Inşallah çok sağol :)
Zamana bırak... Bazen herşeyi istesek de çözemeyiz..
"Unutmayın Muhabbet Sevgi Demektir"
Aynen kardeşim haklısın
Sen ara ilişki olursun. Eski sevgilisini unutup yeni birine kalbini açmaya hazır olunca o sen olmazsın. Onun yerine ağladığında omzunu kullanma görevi görürsün
Sanmıyorum, umarım olmaz
Çok acı ama doğru bir çok kadın böyle.
Çok fazla sineye çekmen gereken şey var yapabilirim diyorsun devam et. Açıkça söylemiş sevgili olamayız diye neyi merak ediyorsun acaba..
Yapabilirim :)
Omuzuna yaslanıp "unutamadım" diye ağlarsa Ne yapacaksın: )
Abi demeyin şöyle şeyler ya
Acı ama gerçek, Bu kadar yazılan seni ikna etmez zaten, tecrübe etki ilerde sana sorulduğunda rahat rahat bu cevapları verebilesin, bol şans..
Sağol kardeşim umarım yaşamam
Aklı hep onda olacak, ayrıldığınız zamanda döneceği ilk kişi o olacak. Senden pişmanlık olarak bahsedecek dostum haberin olsun.
Zannetmem kardeşim, umarım yanılmam
Bence o kizi kendine asik edebilirsin surekli zaman gecirin suprizler yap kendimden biliyorum ask baska bir askla biter
Inşallah ama mesafe var işte...
Olsun internetten surekli gorusun kizin ilgisi sana kaymali
Öyke yapmaya çalışıyorum
Önüme dünyaları sersnler 2 dakikalık zevk için ahiretimi yakmam bu yüzden bana enayi diyen beyinsiz ler oldu cahilliklerne verdim bilmiyorlar bilselerdi yapmaz ve soylemelmzlerdi
:) noluyor kardeşim benim neye patladın şimdi
Arkadaşım benimde öyle bir ilişkim oldu ileride saçmalıyo ve ayrılmanız gerekiyo umarım sana sıkı sıkıya tutunur ama sen ona sıkı sıkıya tutunma yanabilirsin
Anladım kardeşim sağol :)
Kızlar genellikle daha çok bağlanıyorlar birde ilk aşkıysa ömürleri boyunca unutamıyorlar böyle bir ilişki çok zor her zaman onun için 2. Olma riski var benden sana tavsiye bunları göze alarak ilişkiyi sürdür ve her olumsuzluğu göze al birisini unutamayan bir kızla birlikte olmak acı, üzüntü, keder demek çok zor durum.
Aynen kardeşim sağol yorum için
Birini unutmak icin 2ay cok kisa bir sure..
Sana karsi sadece saygisi olabilir ask zaman gecmesi.
lazim.
Ama bu sure icinde yara bandindan bir farkin olmicaktir.
Olalım napalım :) madem hayat paylaşcaz yeri geldi mi birton şey olucaz
TabI sana asik olursa hersey deger ama sana asik olmazsa uzulen sen olursun
Aynen öyle, aşık olursa değer
ayrıldığı kişi de ondan uzak bir şehirde mi? bir de ayrılma sebepleri ne biliyor musun, çocuğun hatası var mı ayrılmalarında?
Evet sebep tam bilmiyorum
Eski ilişkisini unutamadığını açıkca belli etmiş. Seni o şekilde bu şekulde seviyorum demesinin açılımı 'çok iyi bir arkadaşsın seni kaybetmeyi göze alamam' kendinden emin olmayan bir insanla sürdürmek çok zordur
Çok zor umarım düzelir
2.5 senelik bir iliskiden cikmis birinin 2 ay icerisinde unutmasini beklemek yanlistir yasi kucuk daha net kararlar veremeyebilir ikinizde bi. emek harcar ve savasirsaniz mutlu olacaginizi dusuniyorum bu konuda pes etmemelisin
Etmşycem zaten teşekkürler cevap için :) inşallah olur
bence bu aralar üstüne gitme sende uzaklaş ki kıymetini anlasın seni kaybetme korkusu yaşarsa seni gerçekten sevip sevmediğini anlar kızlar bazen fazla ilgiden de bunala biliyor soğuk davranırsan sana bağlanmaya başlar yani ben bence :)
Haklısın :) zaman zaman çekilmek gerekiyor
uzun vakit geçirip kendine alıştırdıknta sonra bence eski sevgilisini unutturabilirsin
Umudum o yönde zaten...
denemeye devam :)
Teşekkürler cevap için :)
Eskiyi unutmayan gelecegini dusunmez ozaman da olmaz bence bu iliskin sacma
Bakalım :)
açık olayım bende deli gibi birini seviyordum her ne kadar sıradakine şans veremeyeceğimi düşünsem de kalbimi çaldı.. kızlar bu konuda saman alevi gibidirler... onu takmıyor bir tavır takın gör bak işler nasıl senin lehine dönüyor
Takmıyor gibi mi takılıyım :S Yani mesaj mı atmıyım yoksa sadece iltifatları falan mı etmiyim. Çünkü tamamen salarsam da gidebilir
Hayır zatrn kafasi karisik sadece onu bekledigini hissettir. ve de ki benden bunalırsan bana soyle uzak durmak zor olsada seni uzmek istemem. acik olmalisin guvene ihtiyaci var;)
Güveniyor adım gibi eminim ondan. Anladım dediklerini teşekkürler cevap için :)
zaten tamamen salmadığımız için gidiyorlar.. bak benim erkek arkadaşım beni çok seviyodu ben hep bundan emindim gitmeyecekti hatta ben daha iyisini bulurum havalarına girdim.. baktım bu benı seven çocuk gununu gün ediyor o zaamn düştüm peşine.. hele ki iltifat hiç etme.. kızlar kendılerıne iltifat edilsin diye çıldırırlar elde edince de değerin düşer
Anladım, galiba böyle dediğin gibi. Benim gördüğüm kadarıyla da öyle. Çok teşekkürler cevap için :)
Senbbiraz icten pazarlikliymissin. sadece sen yoksun bu bir iliskiyse onunda hisleri onemli. ayrica bu kix senin gibi değil fazla olgun. senden cok var ama belliki onun gibiler baya azalmis. iltifat etme ama iyi olan dogrulari soyle. iltifat yalandir;) her kadın ayni deil. kaliteli olan baska...
Sakin sakin :)
tanıyosun galiba sen bu kızı.. tamam da sen beni tnımıyosun ki ben sana en kötü ihtimali söylüyorum.. neyse yaşınız küçük belli ki tamam cevap beklemiyorum
Kolay kolay alışamaz sana ama sen ben eski sevgilisini unutururum diyorsan kolay gelsin.
İnşallah umudumuz o yönde
Hakkında hayırlısı olsun
Amin hepimizin inşallah
beraberlik bir şans denemesi olmamalı. ve hiç kimse eski yaraları sarmamalı. çok özür dilerim ama bence bu onursuzluk
Bakalım...
Onu bırakma bu yaşlarda olur böyle karasızlıklar aynı durumu benimle sevgilim yaşadık şimdi eski sevgilimin adını 5 saniye düşünüp öyle hatırlıyorum onu sev herşeye rağmen sevgiğini söyle deli gibi sever merak etme kaç aydır berabersiniz?
1.5 ay oldu daha. Ben de aynısını düşünüyorum ve bu yolda gidicem :) inşallah güzel sonlanır
Daha çok yeni zaten gönlünüzce olsun herşey:)
Amin sağol :) teşekkürler cevap için
rica ederim :)
Eski sevgilisini unutamamis sonucta çok saglikli olmaz devam etmeniz yarasini sarmamis birine yara bandi oluyorsun belki de.
Sonrası iyi olur umarım...
Pek fazla öyle görünmüyor umarim icinden geldigi gibi olur
Umarım :) sağol cevap için
Otur açık açık konuş. Rahatsızlıklarını dile getir. İnsan olan anlar. En azından sonuca daha hızlı gidersiniz.
Konuştuk kardeşim, sabredicem
Büyüyünce unutur hatta kafama tüküreyim der o ilişkisi için :D
İnşallah :)