Sevgilisi varken eski sevgiliyi düşünmek?

İki sene birlikte olduğum bir adam vardı beni sevdiğine emindim çünkü hep hissettim beni sadece bir saat görmek için 5 saat yol gidip gelirdi ailesine benimle evlenceğini bile söyledi ki hep hayal kurardık daha bir sürü şey iki ay önce kendisinin değiştiğinden dolayı sadece bana değil çevresine ailesine karşı da ki bir çok insanı bundan dolayı kaybetti ayrıldık ben uzunca bir süre bir sorunu olduğunu düşünüp yanında oldum ayrılmadım nasıl istersen öyle yapalım modundaydım bundan olcak ki bir tarafı kalkıp kendini vazgeçilmez sanıp daha da fazlalaştı ortamı değişti öyleydi de ama bir gün tak etti ve ayrıldım bana karşı böyle çok umursamaz modda davrandı öyle bir gurur var ki ara ara konuştuk beni hala sevdiğini anlıyodum ama gurur.. bir ay önce barışmak isteyi istemediğimi sordu ilkten düşündüm ama kouşmalarından anladım ki değişen bişi yok başka kosullarda vardı içim yana yana hayır dedim iki haftadır sevgilisi var ama gecen gün sarhoşken beni aradı ve anca böyle cesaret buldugunu beni hala çok sevdiğini unutamadıgını yanındaki kızın önemi olmadıgını sevmediğini her seyin bana oldugunu düzgün davranmamı sevgilim olamazmış ki yokta benim hala onun sevdiği insan oldugunu yanında o kadar kız varken sadece beni görünce canının yandıgını vs sabah kalktık hic bişi yok baya kıskandıgını anladım kapandı derken konu iki gün sonra tekrar aradı konustuk baska hiç konusmadıgım bir arkadası sözde bana mesaj attı bunların aramızda kalmasını söyledi bir sürü sey anlattı sonra surekli onu sevıp sevmediğimi barışmak isteyip istemediğimi istersem barıstırcagını sorup onu savundu onun neler istediğini anlattı ki bence o ve sabah hiç bişi yok seni sevmiyorum de dedim demedi iki gün geçti kızla çıkıyorlar hala her yerde fotoları var yazıp yazmıcagını bilmiyorum sizce bu nedir o? sevsem de barışmıcagımı biliyorum aramızda baska seyler var :(
beni seviyor
onu seviyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilisi varken eski sevgiliyi düşünmek?