Ayni yerde 1 bucuk sene calisiyoruz 34 yasinda bende 25 yasindayim bana karsi ilgisi vardi bekar oldugunu soylemisti durduk yere laf arasinda alakasiz sekilde sonra beni patronumdan kiskaniyordu benim etrafimda donuyordu resmen sonra benim ona karsi duygularim olustu 1 yil sonra soyledim yari evliyim dedi yarini istifa etmek istedim kabuk etmedi bilmiyordun saglikli karar vermiyorsun dedi Şu an calisiyorum ama icim cok sıkılıyor onunla ayni yerde olmak istemiyorum cikmak cikamiyorum kalmak hic istemiyorum durup durup aglama krizleri tutuyor kimsemde yok kimseyede bisey anlatamiyorum asiri bunaldim bekar evinde yasiyor esiyle ayri sehirdelermis sadece imam nikahi varmis kisacasi evli neden bana oyle davrandi o zaman 😪😪😪😪😪😪
Cevabın nedir?
+1 yılBence evliliği meselesinde de sana sallamış gibi geliyor. Bak araştır, kesin evliliğinde durum hiç söylediği gibi değildir. Önce bekar, sonra yarı evli, gerçek ise tastamam evli, mutlu, çocuklu…
086 Yorumla
Soran+1 yılBekar evinde yasadigini biliyorum 7 yillik patronum bile bilmiyormus evli olduhunu resmi bisey yok ofisteki kisilerde bekar biliyor gercekten
Soran+1 yılBana iyi davraniyor ofiste iliskiye karsi degilim dedi bazende soguk ben zaten uzak duruyorum ondan. Patronumdan kiskanip beni kiskandirmaya calisiyordu hislerimi soylemeden birkac gun oncesinde evlenecegimi zannedip korkmustu isten ayrilmama zaten asiri korkuyor. Neden yalan soylesinki bana ayriyim bekar evinde yasiyorum zaten diye ev arkadasi vardi zaten ofisten arkadasiyla kaliyor evli olsa eşinin oldugu eve goturmezki
- +1 yıl
Aralarındaki nikahın imam nikahı olduğundan nasıl emin olabiliyorsun? Ya resmî nikahı devam eden bir adamsa? Bundan emin ol önce sana tavsiyem
Soran+1 yılPeki sizce neden bekar evinde yasiyor
Soran+1 yılBana neden hala yalan soyluyor
- +1 yıl
Eşi neden başka şehirde biliyor musun? Neden sadece imam nikahı diyor? Bunların yalan olup olmadığını anlamadan ona doğru bir adım atma. Eğer gerçekten doğru söylüyorsa, o başka, istediğini yaparsın kimse de bir şey diyemez.
Soran+1 yılHiç bilmiyorum sadece bana dediki milyonda bir insanin basina gelecek sey benim basima geldi buda benim kaderim diyiyorum dedi. Dedim bana bekarim demistiniz oda dedi imam nilahli evliyim bekar evinde yasiyorum. Sebebini soramadım. Dedi bunlari kimseye soylemiyecegini biliyorum ama yinede aramizda kalsin soylemrm dedim
Soran+1 yılSizce bana karşı ilgisi duygusu var mıdır? Telefonla bağira cagira surekli kavga ediyordu evli oldugunu bilmeden once sormustum bir derdiniz var galiba oda brnim derdim bitmiyorki demisti. Her sabah ofiste kahvaltisini yapiyor
Soran+1 yılHayatima kimse girmedi bu yasima kadar 25 yasindayim oda 34 onunla evlenmek istedim ve duygularindan cok emindim o cesarwtle soylemistim reddetse yine bu kadar olmazdim evli olmasi brni cok yikti
- +1 yıl
Karşındaki insanın durumunu bilmek tabi ki senin en doğal hakkın. Ama adam çok şüpheli ve gizemli. Bu sis perdesini dağıtmadan onun sana duygusu varsa bile bunun doğru olup olmadığından da emin olamazsın. Ayrıca bunu kendin için trajediye çevirme. Sonuçta hiçbir yakın temasın olmamış. Boşuna kendine üzüntü yapma. Ya sana adam gibi hikayesini anlatsın dürüstçe, ya da diyalogunu bitir.
Soran+1 yılBitirdim konusmuyorum
Soran+1 yılEvet tek umudum o gizemli olusu belki evli degildir belki cok baska seyler vardir hala net degil biseyler ben net olunmasi icin acilmistim iyce kafamu karistirdi
Soran+1 yılAnlatmazki artik zatem adim atamam evliyim dedi bitti adim atmam demek kendimi bitirmem demek her sekil onun goxundede
Soran+1 yılSizce bana karsi duygusu varmidir patronumdan kiskaniyor beni bazen izliyor onceden daha cok izliyordu cikmami istemiyor
Soran+1 yılPeki sizce bunun amaci ne gercekten uxak durmakmi yoksa gonul egelndirmekmi beni resmen gozunun onunde tutmak istiyor haber alamiyicak gozunun onunde gittigimde kaybedicek korkusumu var
- +1 yıl
Duygusu olup olmamasına neden bu kadar takıldın? Bana sorarsan yok. Patronundan kıskanması demek illa sana aşık demek değil. Cinsel yönden isteyen de böyle kıskançlıklar yapabilir. Onun sana konuşmak için gelmesini bekle, kendin adım atma. Geldiğinde de bu soru işaretlerini tümüyle gider.
Soran+1 yılBenden utaniyordu bana karsi arada heyecanlaniyordu yani masumane duygusu var gibiydi
Soran+1 yılYok artik asla adim atmam o gelirmi ki
Soran+1 yılBana diyiyordu senin için getirdim bunu senin icin yaptim sen yorulma diye vs vu tarz yaklasiyordu surekli beni izliyordu
Soran+1 yılPeki sizce işten ayrılmamı neden istemedi.
- +1 yıl
Senden hoşlanıyorsam işten ayrılmanı neden isteyeyim? İşime gelmez ki. Sen o seninle konuşana kadar onunla iletişime geçme. Sana karşı ilgisi olduğu kesin de bunun adını doğru koymak gerekli. Konuşun. Ama o gelsin, sen gitme.
Soran+1 yılişten ayrilmami o istemediki aksine ikinci kez beni o durdurdu işi bırakmamam için ve korkuyor işi bırakıp gitmemden
Soran+1 yılYok asla mesaj bile atmiyorum iş için ofiste mesajlasiyorduk iş icin ben ufak tefek gerekli gereksiz surekli yaziyordum bahaneden onunla konusmak hosuma gidiyordu dib dibe olmamiza ragmen mesaj atiyordum evli oldugunu duyduktam sonra gerekli olsa bile yazmiyorum artik yuzune soyluyorum
Soran+1 yılNe için gelirki bana olaylarini asla anlatmaz cunku cok sakladigi seyler var gibi telefonla surekli biriyle kavga ediyor
- +1 yıl
Ama bu arkadaşla birşeyler yaşamak istiyorsan onun üzerindeki gizemi çözmek zorundasın. Bana da bu hareketleri çok şüpheli geldi. Kimbilir neler karıştırıyor
Soran+1 yılSizce ne olabilir ve nasıl cozebilirim ancak onunla iliski icinde olucamki coziyim onun disinda mudurum ne yapabilirim ki
Soran+1 yılYigenleri ablasi felan gwlmisti o zaman ona karsi ilgim yoktu ama yinede cok ilgilendim onlarla ve cok hosuna gitmisti
- +1 yıl
Çaktırmadan hareketlerini gözlemeye devam et. Anlaşılır nasılsa bir yerde açık verir.
Soran+1 yılVe beni cok hassas duygusal narin buluyor erkeklerin korktugu kadin modeli degilmi
- +1 yıl
Erkekler narin duygusal kadınlardan korkuyor muymuş? İlk defa duydum
Soran+1 yılIşte arada izliyor bazwn yuzume bile bakmiyor su siralar mutlu onun disinda yukari cikiyor saatlerce telefonla konusuyor esiyle sanirim bilmiuorum onun disinda bana iyi gulumsuyor bende gulumsuyorum ama eskisi gibi degilim ona karsi oda 2 gun once bende kaciyordu
Soran+1 yılHerkes oyle diyiyordu korkmuyormusunuz
- +1 yıl
Hayır niye korkalım. Aksine duygusal kadın çok daha idealdir. Belki eşinden ayrılmaya çalışıyordur onun kavgasını veriyor olabilir. Süreçte hata yapmamak için de seninle arasını mesafeli tutmaya çalışıyor olabilir. Ya da eşiyle evliliği devam ediyordur ama sorunlu bir zamandan geçiyorlardır, kavgalar bundandır. Üstü çok bulanık bir konu. Kafanı fazla yorma. Takipte kal eğer istiyorsan. Yoksa da salla gitsin.
Soran+1 yılşu an bana ne yakın ne uzak
Soran+1 yılO kızı kimse almasın diye imam nikahi kiymis olabilir mi? Benim isi ciddiye bindirdigimi goruncede evliyim demis olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir tabi. Dedim ya adam çok gizemli ve şüpheli. Altından her senaryo çıkabilir. O yüzden diyorum sana zaten bunu öğrenmeden yakınlaşma
Soran+1 yılBugun bana karsu ilgisi olmadigindan emin oldum
Soran+1 yılBenim icin bitti artik ugrasmam
- +1 yıl
Göreceğiz bakalım. Hemen emin olma. Çaktırmadan göz ucuyla izlemede kal hal ve hareketlerini takip et.
- +1 yıl
Ya da boş ver gitsin, nasılsa istesen bin tanesini bulursun böyle şüpheli adamları çıkar hayatından
Soran+1 yılBugun dişim cok agriyordu dayanamadim acisina agladim ama kimsenin duyup gormiyecegi yerde ve gozlerimden belliydi agladigim oda sanirim onun icin agladigimi dusundu gicik oldu bisey sordu tavirli sordu agladimi felan sormadi ofiste benden baska kadin eleman var oda bana dedi lavabodan ciktim... dediki gozlerin kirmizi agladinmi ona bile sormus bana hic sormadi gerci ben cok duygusalim bazen dayanamayip agliyorum onlarda alişmişlar agladigim sey cok ciddide olsa bilmedikleri icin onemsiz geliuor onlara
Soran+1 yılYuzume bakmamaya calisiyor
- +1 yıl
Şu adamı gündeminden çıkar artık..
Soran+1 yılAslinda cikarmak istiyorum sadecw hala biseyler net dwgil gibi beni asiri merakta biraktigi icin hal hareketleriylede kafami cok karistirdigi icin uzak kalamiyorum cikaramiyorum
- +1 yıl
O zaman kafandaki soru işaretleri cevabını bulana kadar mesafeli dur. Sana yaklaşmaya çalışırsa merak ettiğin herşeyin cevabını almadan bir adım bile atma. Sonra üzüleceksin şimdiden uyarayım seni
Soran+1 yılAsla adim atmam buyuk sozume tovbe ama oda gelmez zaten
- +1 yıl
Bakalım göreceğiz. Gelişmeleri yazarsın.
Soran+1 yılBana karsi son iki gun cok tavirliydi ama baya
Soran+1 yılBende sordum
Soran+1 yıl... bey iyi akşamlar. Biliyorum kızıcaksınız kafanda kuruyorsun diyiceksiniz ama ben yinede sormak istiyorum. Şu son birkac gün bana davranişlarinız cok garip geliyor. Hazırladigim kahvaltiyi da yapmiyorsunuz benlik bir problem varsa soyleyebilirsiniz hemen düzelteyim. Son gunlerde çok tatsiz seyler oldu farkindayim. İşlerimide eskisi kadar guzel sekilde yapamadigiminda farkindayim surekli izin aldigiminda farkindayim surekli uyuduğumunda farkindayim. Bunlar sizi rahatsiz etmis olabilir. Sizi rahatsiz eden şey neyse soyleyebilirsiniz.
Soran+1 yılBoyle hissettigim ve düsündüğüm taktirde karşimda kim olursa olsun sorarım içimde tutmam. Sormayada devam ederim. Bende boyle duşundum ve sormak istedim.
Soran+1 yılYazdım oda şunu yazdı
Soran+1 yılİyi akşamlar
Yok valla bi şey yok bak yemin ederim
Benim kafam çok dolu ondan olabilir
Senin iş ile alakalı valla nokta eksiğin yok ki kaç kere dedim eğer eksiğin olurda söylerim diye
Soran+1 yılYazdi
- +1 yıl
Anladım. Siz bununla tam olarak ne yaşadınız bana onu net biçimde söylesene.
Soran+1 yılBisey yaşamadık. Sadece ilk işe girdigim gunden beri hep yanimda oldu bana karşı ilgiliydi hissediyordum ama benim ona karsi ilgim yoktu patronumdan kiskaniyordu bunu senin icin yaptim bunu swnin icin getirdim vs diyiýordu kadin elemana ben burada kimseyle konusmadigim kadar onunla konusuyorum o kaciyor diyiyormus beni kiskaniyordu ve benimle ilgileniyordu kendisine abi dedigimde tepki gosteriyordu kahvaltisini yarida birakip gidiyordu sonra sonra benim ona karsi ilgim olustugunda bende belli etmeye basladim aramizda adi koyulmami bir iliski vardi ama ne oldugu belli degildi sonra o uzaklasiyordu felan 1 sene sonra acildim duygusal anlamda hislerim var dedim açilmadan bir kac gun oncede beni asiri kiskaniyordu patronumdan patronumla konusmami onunla ilgilenmemi istemiyordu tavirlarindan belliydi patronumda evli ayni yastalar 34 yasinda bende 25 yasindayim beni temiz saf cekingen buluyordu onun icinde yardim ediyordu ama ayni zamanda begendigi icinde
Soran+1 yılSonraki sureci zaten biliyorsunuz yari evliyim dedi ofiste iliski yasanmasina karsi degilim bir cok kurumsal yer karsidir ama olabilir bende hata sana bekarim dedim soylemedim evli oldugumu ama zaten bu benim oxelim soylemek zorunda degilim kimseye zaten ozel arkadaslarim bilr bilmiyor bir sen biliyorsun oda olayin icinde sen varsin diye dedi sonra istifa etmek istedim cikarmadi konustu vs konu kapandi ama brn baya mesafe koydum gayet yumusakti yani iyi davraniyordu
- +1 yıl
Senin görevin ne orada? Kahvaltısını sen kendin istediğin için mi hazırladın Yoksa senin görevin mi bu?
Soran+1 yılBen servis elemaniyim. Kahvalti olayida yoktu ona karsi hislerim yokken konu kahvaltidan acilmisti hic kahvalti yapamiyormus felan dedim hazirlamami isterseniz hazirlarim oda kabul etti o gun bugun hazirliyorum gorevim haline geldi artik hazirlarim zatem sorun degil
Soran+1 yılSizce bu kisinin amaci ne ilgisi var mı ya da daha once varmiydi aleni sekilde belli ediyordum ilgimi oda belli ediyordu mesela bir kac ay bu şubede kalicakmis sonra gidicekti bunj duyunca cok uzuldum sormustum gidiyormusunuz diye oda gulumsiyerek hayir dedi niye kalmamimj istiyorsun demisti onun disinda benim evlenecegimi zannedip korkmustu bu sekildeydi aramizdaki iliski bisey oldugunda diyiyordu sen bana gel patrona bisey sorma bana sor felan diyiyordu
- +1 yıl
O gizli şüpheli konuşmaların arkasında ne var o anlaşılmadan net bir şey söylemek zor. Senden hoşlanıyor ama seninle yan yana gelmekten çekindiği bir şey var. Çünkü gerçekten başka bir kızla imam nikahı vb bir şekilde evli olabilir. O yüzden gizliyor olabilir. Seninle ilişkisinin olması ve bunun anlaşılması onun herşeyini etkileyebilir. Ama seninle evlilik düşüncesi falan olmadığını açıkça söyleyebilirim. En fazla sevgili olursunuz.
- +1 yıl
Banka şubesi gibi bir yer mi burası
Soran+1 yılHayır organizasyon sirketi
Soran+1 yılAma inancli biri zaten buyuk ihtimal zina etmemek icin imam nikahi yapmis olamaz mi benimle sevgili olmaz
- +1 yıl
Ama sana ilgisi olduğu da bir gerçek. Adamı tanımadığın için sınırlı bilgiyle bu kadar tahmin edebiliyorum. Söylediğin mantıklı. Hep böyle sizli bizli mi konuşuyorsunuz yan yana iken de. Yanına gidip geldiğin zamanlarda ona bakışın falan nasıl? O sana nasıl bakıyor?
- +1 yıl
Şuanda durumunuz ne mesela? Şimdi ne yapıyorsunuz? Sen nerdesin?
Soran+1 yılOna artik bakmamaya calisiyorum o hep izliyordu beni simdi izlemiyor arada bir denk geliyorum o kadar ama bana bakincada gozlerimin icine bakiyor gozlerini kacirmadan bir arada bakmiyordu surekli kaciriyordu
Soran+1 yılHislerimi soyledikten sonra bisey soylerken ya da o bisey soylerken gozlerimin jcine bakiyor kacirmiyor
Soran+1 yılPeki neden evlilik dusunmez arada engeller olmasaydi istermiydi
Soran+1 yılşu an kendisi yoktur geldiginde kahvaltisini hazirliyorum gidip hazirladigimi soyluyorum sagol diyiyor kahvaltisini yapiyor felan onun disinda artik pek konusmuyoruz hislerimi soyledikten sonra aslinda iyiydi konusuyordukta ben degilde o komusuyordu hatta mutlu gibiydi havaliydi felan ama ben hep mesafeliydim eskisi gibi degildim ama yine arada gulumsuyordum o kadar sonrs bana 2 gun cok soguk tavirli davranmaya basladi sebebini sordum oda oylr yazdi vallahi bisey yok felan dedi
Soran+1 yılPatronum 1 bucuk ay yok bu ay gelicek patronum gelince bana yakin olmaya basliyor kiskandigi icin
- +1 yıl
Arada sağlam bir engeli var tabi ki o yüzden istemez. O engelin şifresi de gizemli telefon konuşmaları işte. Çok şüphe çeken bir adam. İstese seninle rahatça gönül eğlendirmek isteyebilir ama geri duruyor diyorsun. Evli olduğu kadına hislerinin güçlü olduğunu düşünmeye başladım.
Patronunun sana ilgisi var mı peki? Böyle bir şey hissediyor musun?
Soran+1 yılVardı
Soran+1 yılşu an oyle hissetmiyorum ama
Soran+1 yılAma hic evli gibi degil ya da neden resmiyetede dokmuyorki ya da neden sakliyor eger calisiyorsa eşini bekar zannedip ilgilenen asilan olmazmi bunu dusunur
Soran+1 yılArtik eskisi gibiyim ona karsi cok soguk degilim mesafelide degilim ama simdi mesela mesaj attim kahvaltiniz hazir diye evli oldugunh duyduktan sonra atmiyordum hic simdide atmazdim sadece bulundugu yer kalabalik sohbet ediyor gidip kahvaltiniz haxir demek istemedim
- +1 yıl
Eşi belki herkese evli olduklarını söylüyordur nereden bilebilirsin ki. Çünkü senin adam herşeyi gizlediği için. Ya patronun sana yakın ilgi göstermeye falan başlasa, o da bunu görse ne yapar? Sen ne hissederdin?
- +1 yıl
Mesajların öncesi çok yığıldı başını kaçırıyorum yazsana sen bana
Soran+1 yılZaten baslarda oyleydi ikiside birbiriyle konusmami istwmuyordu heryerde kamera var yoneticimle ne zaman konussam ariyordu ya beni ya onu oda cok gicik oluyordu
Soran+1 yılşu an ben ona karşi eski halime dondum hala soguk hatta gormezden gelmeye calisiyor beni
- +1 yıl
Artık ilgilenmeyeceğim diyordun ne oldu da eski haline döndün ki onu anlayamıyorum. Hem soğuk yapıyor diyorsun hem de buna rağmen eski haline dönmüşsün. Patronun onu uyarmıştır belki ofiste seninle yakınlaşmaması için. Dikkat çekmiş olabilirsiniz
Soran+1 yılPatronum yokki 1 bucuk ay normal davraniyorum eskiden neysem şimdide o swkilde davraniyim dedim sogukta olmuyor eski halimle olmuyor bu boyle tavirlara girince işten çıkasım geliyor
- +1 yıl
Aynı işyerinde olmak tabi bir şey yaşamayınca seni epey zorlayacak. Gözünün önünde onu isteyeceksin ulaşamayacaksın o seni isteyecek ama ulaşamayacak. Peki senin aklından geçen yalnızca onunla evlenmek mi? Yani mesela seninle sevgililik ve cinsellik istese öncelikle, buna ne tepki vereceksin? İnanç deme, inançlı insanlar da bu şekilde olabiliyor ne yazık ki.
Soran+1 yılElemanlarin yaninda oyleymis şimdi mutfaga geldi gulumsedi eline saglik dedi birde kendine bisey alirken onu izledigim icin anlamsiz hareketler yapti dolabin kapagi acip kapatiyor bir yerlere bakiyor eski halimize donduk Şu an
Soran+1 yılBakıslari çok anlamli bakiyor gozlerimin icine ve boş degil anlamli bakiyor
Soran+1 yılEski halimize döndük soguk yapmiyorum cunku
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılUzak dur seni yataha atmak icin her turlu yalani soyler o it birak gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBana iyi davraniyor ofiste iliskiye karsi degilim dedi bazende soguk ben zaten uzak duruyorum ondan. Patronumdan kiskanip beni kiskandirmaya calisiyordu hislerimi soylemeden birkac gun oncesinde evlenecegimi zannedip korkmustu isten ayrilmama zaten asiri korkuyor. Neden yalan soylesinki bana ayriyim bekar evinde yasiyorum zaten dedi ev arkadasi vardi ofisten arkadasiyla kaliyor evli olsa eşinin oldugu yere goturmezki onun disinda iş ariyorum bulamiyorum bulsam şu saniye cikicam içime atiyorim herseyi resmen bana hasta muamelesi yapti abi kardesi olarak yaklasmistim sen cekingensin diye sana o kadar yardimci olmaya calistim felan dedi Şu an iyi davraniyor bana karsi bazwnde soguk sizce neden oyle yapti benim cok hassas oldugumu biliyordu 1 bucuk yil resmen bir sekilde dikkatimi cekip kendine asik etti sonrada aklimda hala kocaman soru isareti birakti gitsem kurtulucam yine uxulucem ama uzaklasicam gormiyicem onu ama is yok ve calismaya mecburum😭😭😭😭
Soran+1 yılHayatima kimse girmedi bu yasima kadar 25 yasindayim oda 34 onunla evlenmek istedim ve duygularindan cok emindim o cesarwtle soylemistim reddetse yine bu kadar olmazdim evli olmasi brni cok yikti
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yarı evli ne yahu... bu adamlar sizi üzer.. uzak dur
011 Yorumla
Soran+1 yılUzak duruyorum ama yan yanayiz bu yetmez onunboldugu yeri terketmem lazim
Soran+1 yılÇoktan bırakmistim istifa ettim kabul etmedi saglikli karar vermiyorsun dedi patronumun gelemesini bekledim oda haftalarca yok gelsede zaten artik o cesaretimde yok cunku calismak zorundayim bu beni mahvediyor yoksa kalirmiyim burada bi dk durmam. Iş ariyorum iş yok burafan gitmek istiyorum gidemiyorum kaldim arada😪😪
Soran+1 yılOyle yapiyorim hatta cok sık mesaj atiyordum kendisine bahaneden hersey icin o gun bugun iş icin bile yazmiyorum mesai saati icinde yuzune soyluyorum cok onemliyse onun disinda uzak duruyorum sadecw aşırı duygusal bosluktayim biri sarilsa hungur hungur aglarim sadece bu degil daha once birikmis seylerde var icimde hayatimda bu son nokta oldu hayal kirikligi cok kotu bir duygu beni cabuk tuketen bir duygu
Soran+1 yılSadece o kafami cok karistiriyor ayni yerdeyoz yuz yuzeyiz
Soran+1 yılHayatima kimse girmedi bu yasima kadar onunla evlenmek istedim ve duygularindan cok emindim o cesarwtle soylemistim reddetse yine bu kadar olmazdim evli olmasi brni cok yikti
Soran+1 yılEvlilik dusunmuyordum bu yasima kadar kimseyle 25 yasinsayim oda 34 yasinda
Soran+1 yılHer ikiside sorun hem evli olmasi hem yalanci olmasi hemde tuhaf davranislari ve dengesizligiyle dengemi bozmasi
Vay hain ekmeği yediği yerden kuşunu yer sadece ölüler görür
02 Yorumla
Soran+1 yılBana iyi davraniyor ofiste iliskiye karsi degilim dedi bazende soguk ben zaten uzak duruyorum ondan. Patronumdan kiskanip beni kiskandirmaya calisiyordu hislerimi soylemeden birkac gun oncesinde evlenecegimi zannedip korkmustu isten ayrilmama zaten asiri korkuyor. Neden yalan soylesinki bana ayriyim bekar evinde yasiyorum zaten dedi ev arkadasi vardi ofisten arkadasiyla kaliyor evli olsa eşinin oldugu yere goturmezki onun disinda iş ariyorum bulamiyorum bulsam şu saniye cikicam içime atiyorim herseyi resmen bana hasta muamelesi yapti abi kardesi olarak yaklasmistim sen cekingensin diye sana o kadar yardimci olmaya calistim felan dedi Şu an iyi davraniyor bana karsi bazwnde soguk sizce neden oyle yapti benim cok hassas oldugumu biliyordu 1 bucuk yil resmen bir sekilde dikkatimi cekip kendine asik etti sonrada aklimda hala kocaman soru isareti birakti gitsem kurtulucam yine uxulucem ama uzaklasicam gormiyicem onu ama is yok ve calismaya mecburum😭😭😭😭
+1 yılNiye ilk baş söylememiş?
018 Yorumla
Soran+1 yılHerkesten sakliyor bir ben biliyorum onun disinda bana bekarim demisti durduk yere bir sohbet esnasinda alakasiz sekilde sonra bana karsi ilgiliydi bende ondan cesaret almistimb
Soran+1 yılBeni kiskaniyordu benimle ilgileniyordu kıskandirmaya calisiyordu
Soran+1 yılSonra yari evli sayilirim dedi hislwrimi soyleyince
- +1 yıl
Yarı evli ne demek be
Soran+1 yılImam nikahli evliymis ama bekar evinde yasiyor esiyle ayri swhirdelermis bekar evinde yasadigini biliyorum ofiste arkadasiyla kaliyor hatta
Soran+1 yılBana iyi davraniyor ofiste iliskiye karsi degilim dedi bazende soguk ben zaten uzak duruyorum ondan. Patronumdan kiskanip beni kiskandirmaya calisiyordu hislerimi soylemeden birkac gun oncesinde evlenecegimi zannedip korkmustu isten ayrilmama zaten asiri korkuyor. Neden yalan soylesinki bana ayriyim bekar evinde yasiyorum zaten diye ev arkadasi vardi zaten ofisten arkadasiyla kaliyor evli olsa eşinin oldugu eve goturmezki
Soran+1 yılBilmiyorum beni begeniyordu hoslaniyordu adim kadar emindim kafamda kurmuyorum beni masum buluyor saf buluyor herkesin beni ezebilecegini dusunuyor koruyup kolluyordu
- +1 yıl
Ne senden vazgeçiyor ne karısından o zaman
- +1 yıl
Boş ver kızım deli misin ya
Soran+1 yılUzak duruyorum zaten ve vazgecmese soylemezdiki evli oldugunu resmi bisey yok ruhum bile duymazdi onun disinda ayri sehirdeler bu neden bekar evinde yasiyor resmi nikah neden yok bu zamanda yapilmamasi deli sacmasi degilmi
- +1 yıl
İmam nikahını kıymış ki kimse almasın o kızı diye burada da seni kafalamış sonra bakmış iş ciddiye gidiyo seninle hemen evliyim triplerine girmiş
Soran+1 yılPeki niye herkesten saklıyor arkadaslarindan bile
Soran+1 yılIlgimi soyledikten sonrada bana mesafr koymadi
Soran+1 yılBen koydum
- +1 yıl
Ben anlamadım cins bi adam bu , tehlikeli dikkat et
- +1 yıl
boş ver kızım ya , sana erkek mi yok ne gerek var
Soran+1 yılTam bosveriyorum hemen kafami karistiriyir
- +1 yıl
aman sen bilirsin
Yaşın ufak bikere her si**me atlarsan öyle olur
06 Yorumla
Soran+1 yılYa nasil bir hastasiniz birdey bilmeden etmeden nasil kustahca yorum yapiliyorsunuz bana bekarim demisti ve ilgileniyordu bosunami 1 sene sonra hislerimi soyleme geregi hissettim
Soran+1 yılAramizda bisey gecmediki cinsel anlamda
Soran+1 yılHala net degil ben net olsun biseyled netlige kavussun diye acildim hersey daha kotu oldu yine net olmadi cok karisik benim kafamids iyice karistirdi karistiriyo
Niye olduğu sence belli değilmi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatima kimse girmedi bu yasima kadar onunla evlenmek istedim ve duygularindan cok emindim o cesarwtle soylemistim reddetse yine bu kadar olmazdim evli olmasi brni cok yikti
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlidir yarı evli ne demek
02 Yorumla
Soran+1 yılResmi bisey yok bekar evinde yasiyor ondan eminim ofiste bir arkadasiyla gidip geliyor onunla birlikte bekar evinde kaliyorlar
+1 yılwasgeç
015 Yorumla
Soran+1 yılBana kalsa şu dakika cikarim ki zaten evli oldugunu duydum yarini istifa ettim kabul etmedi patronumu bekledim oda haftalarca gelmedi zaten Şu an ona bile cesaret edemem is yok ve calismak zorundayim ama burada da kalmak istemiyoeum 😪😪😪😪
- +1 yıl
çekiciliğün mi çok
Soran+1 yılBilmiyorum beni begeniyordu hoslaniyordu adim kadar emindim kafamda kurmuyorum beni masum buluyor saf buluyor herkesin beni ezebilecegini dusunuyor koruyup kolluyordu
- +1 yıl
barin minyon musun ki
- +1 yıl
narin birimisin
Soran+1 yılOyle soyluyorlar cok etkileniyorum herseyden cok kırıldım bana umit verip evli cikmasi hayal kirikligina ugratti
- +1 yıl
ywşlar nal
- +1 yıl
yaşlar nasıl
Soran+1 yıl34 yasinda bendr 25 yasindayim
- +1 yıl
ewlilik çağındasın
Soran+1 yılSogudum hhayatima kimse girmedi bu yasima kadar onunla evlenmek istedim ve duygularindan cok emindim o cesarwtle soylemistim reddetse yine bu kadar olmazdim evli olmasi brni cok yikti
- +1 yıl
özlldn yazsana
- +1 yıl
az dertleşiriz
- +1 yıl
hade gelsene
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli adama hislerimi soyledim evli oldugunu bilmiyordum İcim cok sıkıliyor😪😪😪 aciklamayi okur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler