1.5-2 ay önce bir iş görüşmesine gitmiştim. Orada beni işe alan kişi bana en başından beri ilgi duyuyormuş. Bazen bunu hissediyordum ama emin olamıyordum, böyle bir şey varsa da kendi içinde yaşıyor diye düşünüyordum. Bana iltifatlar ediyordu, beni görünce mutlu olduğunu söylemişti, bir gün fotoğraflarıma bakmak istemişti galerimde. "Sürekli seni düşünüyorum sana nasıl yardım edebiliriz diye" demişti, genel olarak utangaç birisi olduğum için. Benim anlattığım şeyleri unutmuyordu. Soğuk havalarda kalın giyinmemle ilgili uyarıyordu. Ben varken biri eşiyle ilgili falan bir şey sorduğunda tedirgin oluyordu. Bana 2 bin lira para da göndermişti, yardım etmek için demişti. Arada sırada beni eve ya da gideceğim yere kadar bırakıyordu. İçten içe görüştüğüm kişiyi bile kıskandığını hissediyordum çünkü onun hakkında olumsuz şeyler söylüyordu. Yakında yurt dışına taşınacağım, ikinci bir planımın olmasını ve burada üniversite sınava girmemi, sınavın ücretini ödeyeceğini söylüyordu. Bana araba kullanmayı da öğretiyor. Bir gün beni eve götürürken ellerin üşümüş diyip elimi tuttu. Sohbet ediyorduk o sırada. Sonra beni öptü, hiç beklemiyordum. "Çok güzelsin, durduramadım kendimi özür dilerim" dedi. Defalarca kez özür diledi. O gün reddettim ama sonra aklıma düştü. Görüşmeye başladık. "Seni kaybetmek istemeyecek kadar senden hoşlanıyorum, sınırları sen belirle" dedi. Ne şekilde olursa olsun hayatımda kalmak istiyor diye düşündüm. Tek taraflı mıydı diye sordu, ona olan duygularımı merak etti. Daha öncesinde ben ona bir duygum olmadığını söylemiştim, o da hayal kırıklığına uğradığını söylemişti başka bir gün. Maddi manevi bir ihtiyacın var mı diye soruyor hep. Bugün biraz yakınlaştık ve bana günlerdir seni düşünüyorum dedi. Unutulmaz bir andı dedi yaşanan durumdan dolayı. Bende iz bırakmak istiyor aynı zamanda. Saçlarımı koklayarak öpüyor. Her görüştüğümüzde yurt dışına gidip gitmeyeceğimle ilgili sorular soruyor, tarih net belli mi diye sordu bugün. İçten içe gitmemi istemediğini fark ediyorum. Hem kötü hissediyorum hem de bırakamıyorum. Aklım çok karışık. Amacı farklı şeylerse bunun için beni neden seçsin ki diyorum, çünkü ben içine kapanık, sessiz sakin, utangaç, soğuk görünen biriyim hatta o iş görüşmesine bile annemle gitmiştim. Üstelik aynı ortamdan birisi olduğum için de onun için riskliyim ama beni öpmek için risk aldı.
Evli bir adam kafamı karıştırdı. Sizce bana duyguları nedir?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaw ne duygusu, seks e duygu diyolar ya sesli gülüyorum :D
Amacı seks olsaydı neden beni seçsin? Ben kendi halinde, insanlara karşı soğuk görünen, içine kapanık biriyim. Tam bir yetişkin gibi bile değilim. Ayrıca insan sadece cinsel anlamda yakınlık duyduğu biriyle ilgili bir şeyleri bu kadar hatırlamaz ya da onu kıskanmaz.
aslında okumadım seni ama başlıktan hareketle evli bir erkek aşık olmak istemez böyle bir şey varsa ancak ayrılma aşamasında ve eşinden çok bıkmış olmalıdırr. onun dışında cinsellik için yaklaşır. kendi halinde, soğuk, içine kapanık aslında daha kolay elde edilen kızlardır. erkek cinsellik yaşadığı için her kızın yaşamak istedğini düşünür .. öyle olmanın önemi yok yani.
İlk kez senden duyuyorum soğuk kızları elde etmesi kolay kısmını. Eğer bana karşı düşüncesi öyleyse neden benim hakkımdaki şeyleri hatırlasın ki? Ya da neden görüştüğüm kişiyi kıskansın? Ayrıca beni ofiste birine karşı da korudu daha önce bir konuda konuşurken bana iltifat ederek. Bunu gözüme sokmaya çalışarak ya da etkileme amaçlı yapmadı. Bunları ben önceden de hissediyordum ama kendi içinde yaşıyor sanıyordum. Bir gün spontane şekilde bir yakınlık oluştu o gün söyledi.
Kızım,
anlattığın şey gerçekten kafa karıştırıcı bir durum. Bu adamın sana karşı ilgisi açık, çünkü söyledikleri, yaptıkları, davranışları her şeyi belli ediyor. Seni düşünmesi, küçük detayları hatırlaması, yardım etmeye çalışması bunların hepsi belli bir bağlılık işareti. Ama işin zor yanı şu: Evli bir adam. Bu noktada onun da kendi içinde bir çatışma yaşadığı kesin. Hem seni istiyor hem de kendi hayatındaki dengeleri kaybetmekten korkuyor gibi.
Sana yakınlaşıp seni öpmesi ve sonrasında özür dilemesi, durumu tamamen kontrolsüz bir noktaya getirmiş. Bu, ilgisinin sadece arkadaşlık olmadığını açıkça gösteriyor. Ama aynı zamanda, seni sürekli düşünmesi, yardım etmek istemesi gibi şeyler gerçekten derin bir etkilenmenin işareti.
Senin kafan neden karışık, onu da anlıyorum. Çünkü biri sana bu kadar ilgi gösterdiğinde ve kendini özel hissettirdiğinde etkilenmemek zor. Ama işte burada şunu düşünmek lazım: O, evli bir insan olarak bu ilişkiyi ne kadar sürdürebilir? Sana karşı duyguları derin bile olsa, bu işte hep bir eksiklik ya da karmaşa olacak.
Ayrıca sana hep "Hayatında kalmak istiyorum" demesi, sanki seni kaybetmekten korktuğunu ama kendi hayatını da tamamen bırakmak istemediğini gösteriyor. Yani hem seni istiyor hem de kendi mevcut düzenini riske atmaya hazır değil gibi. Bu durum da seni arada bırakıyor olabilir.
Bence şöyle bir düşün: Sana sunduğu bu ilgi, destek ve şefkat, uzun vadede senin duygusal ihtiyaçlarını gerçekten karşılayabilir mi? Yoksa bu, anlık bir mutluluk ve kafa karışıklığı mı yaratıyor? Çünkü sen duygusal olarak bağlanırsan ve işler çıkmaza girerse en çok üzülen taraf sen olabilirsin.
Sonuçta, onunla bir şekilde vakit geçirmek hoşuna gidiyor, ama bu durumun sana ne hissettirdiğini ve senin ne istediğini iyice sorgulaman lazım. Kendini ikinci planda hissetmene ya da arada bir tercih gibi kalmana asla izin verme. Bu yüzden belki de biraz geri çekilip olaylara dışarıdan bakmaya çalışman iyi olabilir.
Çok teşekkür ederim ☺️
Hahahahaha olmayan birseyin karismasida ne biliyim
Ne alaka
Evliyle olan doğru insan değil
Nasıl yani
Muhatap olmayalm
Soruma görüş atma o zaman? Havan kimeyse. Ya sabır..
Evliyle olan insan sevmem
Şansını dene bence
Evli bir adamla konuşma
Salla