Evli adam sizce tutuldumu?

Birbirimizden cok hoslandik biz. Aradaki yaş farkını bile görmeden.. O en baslarda benden ayrilmaya cok calisti ama her defasında ya o ya ben geri donduk bu iliskiye. Baslarda mesela bulusacagimiz zaman unutur du ya da umursamazdi. mesaj bile atmazdı gelemicem diye. Ama simdi buluşma ertelendiği zaman bana açıklama yapıyor. Mesela bugun su isim çıktı erteleyelim diyor. Yani ondan bu kadarını bile beklemezdim cunku kati biri. Cok ama cok degisti. En baslarda yanina gidince yüzüme bile bakmayan adam artik gözlerimin içine bakıyor.. Bana tutuldumu sizce? Birde biz beraber olduk birkac defa. Ben vazgeçer sandim ama o daha çok bana alisti. Simdi benden cok istiyor. Mesela yanyana gelince bugun yanima gel diyor. En son beni sevdiğini ve aramizda ask sehvet saygı olduğunu söyledi Sizce gercekten bana tutuldumu?
Güncellemeler
+1 yıl
Evli bir adama aşık olmayi istemezdim ama geldi başıma. Ondan maddi beklentim yok. Sadece seviyorum yanimda olsun istiyorum. Oda beni istiyor. Sonu yok ikimizde biliyoruz birbirimizden talebimiz yok. Ama bu böyle nereye kadar gidecek:((
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bosanmis bir kadinim. Ona asik oldugumda is isten gecmisti. Cunku onun evli olduğunu bilmiyordum. Saklamadi ama ayninyerde calisiyoruz utandım soramadim. Ama simdi bu hale düştük. Oda bende birbirimizden cok ama cok hoslaniyoruz seviyoruz.
Evli adam sizce tutuldumu?