Evli oldugunu saklamış herkesten kagıt ustu bir sey yok imam nikahlı evli ve ayrı sehirde yasiyorlar bana karsı ilgisi begenisi var gibiydi sizce ne dusunmustur? O gun istifamı vermek istedim kabul etmedi onun dısında bana karsi hisleri var gibiydi 1 yil sonra acildim ama boyle oldu şimdi yuzune bile bakmiyorum kaciyorum cok boguluyorum işte bulamiyorum ne yapiyim sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ama bilmiyormuşsun o yüzden kendini suçlama ama samimiyet kurma.
Tabiki ve bana karsi duygulari vardi ben o yuzden acildim benim ona karsi basta hislerim yoktu
Bana dediki ben yarı evliyim sana ne diyecegimi bilmiyorum nasil davranacagimi vs bende o an çok sasirdim ne diyecegimi bilemedim peki diyip kapattim yarıni istifa etmek istedigimi soyledim sonra konusalim dedi brni cagirdi dediki bana mesaj atmissin cikiyorum diye neden dedim bu saatten sonra burada kalmam dogru olmaz oda dediki sonucta muneccin degildin bilemezdin ve ben abi kardes olarak yaklaşmistim dedi ama asla oyle yaklasmamisti bana karsi net hisleri vardi beni patronumdan kiskaniyordu her neyse peki dedim ciktim o gün bugun asla yuzune bakmiyorum iş dısında konusmuyorum eskisi gibi asla degilim ona karşı mesafeliyim kaciyorum ondan
En doğrusunu yapıyorsun
Bugun herkes erken cikti oda beni erken cikardi ama once mutfaga geldi benimle konusmaya calisti işle ilgili sohbet etmeye calisti ben hep kisa kestim
Kendime biseyler aliyorum kendime alirken herkese aliyorum ofisteki kendiside diyiyor faturalari ver... bey odesin niye zorluk cikariyorsun benim cebimden cikmiyor felan diyip guldü ama yanaşmadı başbaşaydik yanaşabilirdi kötü niyeti yok ama ona karsi hislerimi biliyor normal davraniyor hatta bana karşı sıcak bile davraniyor
Yaaa bence art niyetli olmasına izin verme onla baş başa bile kalma senle ilgilenmesine izin verme
Baş başa kalmamak icin gidiyorum baska yerlere sonra geri donmek zorunda kaliyorum bugun geldi yanima işle ilgili konusuyor yuzune bile bakmadim ama yanaşmaz yanaşmadida zaten oyle biri degil brlkide ben başlı başıma herseyi yanlis anladim belkide bana karsi ilgisi yoktu kendimi savunamadigim icin cekingen oldugum icin hep bu zamana kadar korudu şuanda bana karsi normal davraniyorki bende normal davraniyim
Zamanla unutursun. O seni kovalamaya başlar yüz verme.
Zatwn uzak duruyorum işten ayrilmak icin istifami bile vermistim kabul etmedi benim yuzumden cikma dedi patronumda yoktu ayip olur dedi patronumu bekledim istifami vermek icin kac hafta oldu gelmedi
Uzak duruyorum asla bas başa kalmiyorum
Bu nasıl patron işe falan gelmiyor. O iş batar yakında demedi deme
Başka şubeleri var
Allah sana tez zamanda yeni iş versin
Orada oluyor bazen
Bu kiside yoneticim
A101 falan mı bu
Hayir sirket
Seni başka yere transfer etsin. Yöneticin de değişsin mümkünse. O adamdan sana hayır gelmeyeceği çok belli. Yakın zamanda iş hayatı aşk hayatına karışırsa iyi ortalık karışır. Aşk ayrı iş ayrı.
Patronum kimse bilmiyor aramizdaki olayo bilse zaten beni tutmaz burada tutmasada olur zaten baska is bakiyorum
Bana dediki ben yarı evliyim sana ne diyecegimi bilmiyorum nasil davranacagimi vs bende o an çok sasirdim ne diyecegimi bilemedim peki diyip kapattim yarıni istifa etmek istedigimi soyledim sonra konusalim dedi brni cagirdi dediki bana mesaj atmissin cikiyorum diye neden dedim bu saatten sonra burada kalmam dogru olmaz oda dediki sonucta muneccin degildin bilemezdin ve ben abi kardes olarak yaklaşmistim dedi ama asla oyle yaklasmamisti bana karsi net hisleri vardi beni patronumdan kiskaniyordu her neyse peki dedim ciktim o gün bugun asla yuzune bakmiyorum iş dısında konusmuyorum eskisi gibi asla degilim ona karşı mesafeliyim kaciyorum ondan
Beyefendi yalanda söylüyor anlaşılan. Bu kördüğümü çözmenin yolu iş değiştirmek. Şube değiştirsende olabilir.
Şube degistiremem ama baska iş bakiyorum yalan soylemiyor gercekten bekar evinde yasiyor evli olabilir neden yalan soylesinki ama bana karsi duygulari vardi hoslaniyordu ben ondan cesaret aldim zaten ve beni kiskaniyordu
Kıskançlık iyi bir şey değil ilerde başına bela olur. İnş işten bir an önce ayrılırsın.
Patronumdan aşıri derecede kiskaniyor ve onunla konusmami istemiyor tavir aliyor trip atiyor
Kıskançlık insanlara zarar verdirtir. Çok geniş olsunda demiyorum ben ama dozunda olması lazım. Evden çıkma herkes sana bakar. Telefonunu ver mesajlarına bakıcam vs bunlar hoş değil. Ve biz niye hala bu adam hakkında konuşuyoruz?
Bu adam öldü bitti gitti yok öyle biri artık
Dogru haklisiniz
Ben senin yerinde olsam gider eşine söylerdim bunu. Kadın çok geçmeden hayatını kurtarmalı bence
Esiyle ayri yasiyor bekar evinde yasiyor evli oldugunuda kimsw bilmiyor gizliyor kagit ustu bisey yok ayri sehirdeler sadece imam nikahi evli ama evli sonucta
Neden kendinden kaç yaş büyükleri sevmeye çalışıyorsunuz ki ben anlamıyorum sizleri
Ya neyin nereden gelecegini bilemezdimki benjm zaten ilgim yoktu onun vardi beni koruyup kollamasi bana olan ilgisi sonrasinda dikkatimi cekti ve hoslanmaya basladjm
Davul bile dengi denginedir. Şimdi ki kızlar 30 yaş üzeri takıntı yapmış durumda ne buluyorsunuz bunlarda anlamıyorum ki
Ben 30 oldugunu bilmiyordum evli oldugunud bilmiyordum onunla hic ilgilenmiuordum sonradan olustu duygularjm sebebi ise kendisi yaşı başı degildi yani
Ya allah için tanımadığın biri sana nasıl ilgi gösteriyor bana bir açıklasana, veya tanımadığın birine sen nasıl kapılıyorsun
1 yil icinde taniyoruz az cok heralde ayni ortamdasiniz haftanin 6 gunu 12 saat ve surekli muhattapsiniz yoldan gecen birine direkt asik olmadim
Peki aptal mısın sen ki bu adamın yaşını bilmiyorsun
1 yıl diyorsun daha tanımıyorsun onu bile
İyi yapmışsın kısacık ömrü tamamlamak için bardayız kimsenin ahını alma.
Tabiki zaten uzak duruyorum ama o bana umit verdi beni kiskaniyordu ben ondan cesaret almistim evli oldugunuda sakliyor herkesten
Helal olsun. boş ver öyle bi pezeevenke denk gelmek bile üzücü. Bi hayalindeki kocaya bak bi de şunun evliyken yaptığı tavırlara bak. Allah denk getirmesin.
boş ver bırak git ordan o kendine Harem kurmaya çalışıyor
Afganistanli
Iyy sormuştun geçen. Tam Harem amaçlı herifler işte
Başka iş bakiyorum ama kotu niyetli degil oda bu noktaya gelecegini bilemezdi belki zaten oda nasil davranacagini bilemiyor beni cok koruyup kolladı kotu niyetli olsa evli oldugunu demez beni kandirirdi bekarim diye kotu biri degil ama ben burada kaldigim muddetce iyi olmaz
O karısından kaçmak için bile olsa sana gelir izin verme yaklaşsa da evli olduğunu bilmiyordum de daha da konuşma başka türlü kötü şeyler yapabilir
Karisiyla yasamiuor karisi baska sehirde ve sadece imam nikahli evli bekar evinde uasiyor evliliginide herkwsten sakliyor sadece ben biliyorum banada soylemek zorunda kalmis
İyi yapıyorsun kardeşim erkeklere güven olmaz bunu bir erkek olarak söylüyorum
Bana karşj hoslantisi begenisi vardi ama sonrasinda ben ona hislerimi soyledikten sonra evliyim dedi ben abi kardes gibi yaklasmistim oylede yaklasmamisti yani benden bisey beklese ya da kotu niyetli olsa bunlari demezdi bence ve bana dedi sen kucuksun ben 34 yasindayim o zaman bana neden yaklasti ve beni neden kiskaniyorduki herneyse zaten evliymis bende uzak duruyorum o kadar
Erkeklerin çoğu kullanmak için girer bu ayaklara belli ki seni de kandırmış ne desem boş
Kandirmadiki uzak duruyorum
Dün basbasaydik yanima geldi işle ilgili konusmaya calisti ben pek oralı olmadim kisa kisa cevaplar verdim benimle eskisi gibi olmaya calisiyor ben izin vermiuorum oldugu yerlerde bulunmuyorum oda farkinda ondan kactigimin
Herşeyin hayırlısı ben yardımcı olmak için yazdım umarım yardımcı olabilmişdir
Ne karaktersiz insanlar var ya
İyi yapıyorsun, işini bırakmak durumunda kalman kötü olmuş ama en doğrusu bu. Onun bırakası yok gibi
O zaten gidicekti gecici sureligine gelmisti buraya ama kalmaya karar vermis
Olsun en kotu işimi kaybederim bu zamanda zor yeni is yeni insanlar tanimak felan ama obur turlu daha kotu
Yani umarım peşine takılmaz. Böyle insanlar neden yaşar ki, imam nikahı ne? Eşini bilmem nerde bırakmış gelmiş bide sana yürüyor
Milyonda bir insanin basina gelecek sey benim basima geldi buda benim kaderim ne yapiyim dedi
Yok takılmaz kotu niumywtlide degil oyle olsa bana evliyim demezdi ama neden benden etkilendi ya da etkilenmis gibi yapip ilgilendi anlamadim
Ne alaka ya? Zorla mı evlendirmişler evlenmeseymiş, zorla mı eşini başka şehirde bıraktırıp bunu başka yere yollamışlar gelmeseymiş, zorla mı evli olduğunu herkesten saklamış saklamasaymış.. Yalanlara doyamamış daha hala ne yalan uydursam diye uğraşıyor yüzsüzlüğe bak
Eşi kim bilir ne zamandır yanında değil ne olacaktı başka, sen olmasan başkasına yükselecekti.
Aynen çok gizemli zaten ve telefonda surekli kavga ediyor biriyle bagira cagira
Baska is bakiyorum zaten
Ben bekar zannediyordum vr bana asik zannediyordum
Kavga ettiği eşidir eşi gel artık diyodur buda gelmem diyodur. Senin bir hatan yok zaten nereden bilebilirdin, onun sana yakın davranması hata. Umarım en kısa zamanda kendine uygun sevdiğin bundan daha iyi bir iş bulursun da iyi birşeye vesile olur bari
Ben zaten ondan cesaret aldım bu gecici sureligine gelmisti sonrasinda kalmaya karar verdi bu subede gitmesini istemiyordum cok hosuna gidiyordu şimdi insallah gider diyiyorum.
Ben ona o bana karsi mesafeliyiz zaten
Gitsin bir zahmet, senin onun yüzünden işten ayrılmak istediğini bildiği halde gitmiyorsa kişiliğine tüküreyim onun.
Sizce ben yanlis anlamis olabilir miyin ilgisini
Hayır hiç sanmıyorum, normal davranıyor olsaydı bunu anlardınız bence. Çünkü size aşık olduğunu düşündüğünüzü söylediniz, arada çok büyük bir fark var
Yani hersey cok sacma geliyor bana ilgisi olsaydı hoslaniyor olsaydi evli oldugu icin uzak dururdu ya da bana evliyim demezdi kandirirdi ne biliyim ister istemez cok uzuldum ve gunlerce mutsuzum kimseyle konusmuyorum yemek yemiyorum eve gider gitmez uyuyorum bu mutsuzlugum iş yerinede yansiyor oda goruyor durumumu. Konusmaya calisti 1 2 kere normal sohbet etmeye calisti ama ben orali olmadim Şu an ne ben ne o konusmuyoruz
Ve şu an başbasayız kimse yok ofiste beni gonderdi erkenden
Size ilgisi varken ciddi bir ilişki düşüneceğinizi bilmiyordu belkide ama başladı bir defa. Hem evliyim demese size karşı bu yalanı ne kadar sürdürebilirdi ki her gün telefonda tartıştığını görmüşsünüz. Bir ilişkiniz olsa ilk yapacağınız şeylerden biriydi telefonunu kontrol etmek. Saklayamayacağını bildiği için doğruyu söyledi ilgisi olmadığı için değil ama yine de en başta söylemeliydi veya bi yüzük falan taksaydı.
Zaten yeteri kadar üzmüş bu durum sizi, birde yemeğinizden sağlığınızdan ödün vermeyin bakın kendinize. Kısa bir süre sonra hiç olmamış gibi gelecektir emin olun
Nereye gönderdi nasıl başbaşasınız anlayamadım
Ofiste kimse yoktu birkac kisi vardi işleri geregi erken ciktilar onunla ben tek kaldik başbaşa oda biraz bekledi bir muddet sonra sende cikabilirsin dedi
Yuzuk takamaz cunku herkesten sakliyor 7 yillik arkadasindan bile yani patronu bile bilmiyor banada kimseye deme dedi zatwn
Bu kadar utanıyorsa boşansın rahatlasın nedir bu böyle
Madem böyle kimsenin öğrenmesini istemiyor o halde böyle bir şey olma ihtimaline karşı herkese karşı resmi bir tavır takınmalıydı yalın davranmasaymış yine kendi suçu
Sizce cocugu olabilir mi?
Emin değilim, yani bir yanım her şey beklenir diyor ama bir yanımda eşiyle birlikte çocuğunuda bırakıp gelmiş olamaz diyor. O kadarda değildir umarım
O sekilde zatwn ne kadar surdurebilirki ve nasil bu zamana kadar saklayabilirki
Bugun herkes erken cikti oda beni erken cikardi ama once mutfaga geldi benimle konusmaya calisti işle ilgili sohbet etmeye calisti ben hep kisa kestim
Kendime biseyler aliyorum kendime alirken herkese aliyorum ofisteki kendiside diyiyor faturalari ver... bey odesin niye zorluk cikariyorsun benim cebimden cikmiyor felan diyip guldü ama yanaşmadı başbaşaydik yanaşabilirdi kötü niyeti yok ama ona karsi hislerimi biliyor normal davraniyor hatta bana karşı sıcak bile davraniyor
Orasını hiç bilemeyiz ama umalımda öyle bir şey olmasın. İyi yapmışsın. Belki istenmediğini anlarda gider eşinin yanına
Yok ya o kadar degil benim hareketlerime bağlı degilki belki bana karsi hisleri bile yoktur olsa boyle davranmazdi
Hala yanlış yapmaya devam ediyor yani
O bence normal davranmaya calisiyor bende normale doniyim diye
Bence olmasa yakın davranmazdı, hem iş yeri değiştirebilme lüksü varken senin onun yüzünden işten ayrılmak istemene rağmen gitmiyorsa ben niyetinin o kadar da iyi olduğunu düşünemiyorum kusura bakma
Yine eskisi gibi daha yakın davranacak sende normal davranırsan
Sonra?
Yine şüphe içinde kalacaksın bana duyguları nasıl olmaz diye
Düşündükçe belki daha çok bağlanıp sonunda üzüleceksin
Belkide yoktu hic olmadı şu an sicak davraniyor eski halime doniyim normal davraniyim diye
Senin onu sana aşık olduğunu sanacak kadar ilgiliydi ama hisleri hiç olmadı? Bana pek mantıklı gelmiyor herşeyi kafanda kurmuş olamazsın
Peki neden boyle davraniyor sizce
Evli çünkü ve duyulmasından korkuyor. Üzerinize gelse onu ifşa etme ihtimaliniz var sonuçta
Oyle biri olmadigimi biliyor
Sizin onun nasıl biri olduğunuz gibi mi
Oyle korkusu olsa birakirdi brni istifa ettigimde sen bjlirsin der gonderirdi cikmamdan korkmazdi
Bana karsi eskisi gibi davraniyor cunku normal olmaya calisiyor
Ha yani herşeyi en baştan sen yanlış anlamışsın öyle mi
Boyle davranmasinin baska aciklamasi olamaz
İyi peki, bir süre sende normal davran bakalım ne değişecek
Ama yine eski halimixe doneriz yine kiskanir ilgi gostrir sonra abi agzi yapar o yuzdrn donmem
Sana kalmış, davranışlarını öngörebiliyorsan ona göre hareket et
Bazen kendimi tutamayip ona karsi gulumsuyorum oda gulumsemeye basliyor
Bu kadar kaldıysa içinde git konuş boşansın madem kendide memnun değilse
Kendi zaten memnun degil gibi konusmustu ayri sehirdelermis resmi nikah yokmus ama boşanmiyor demekki altinda baska seyler var
Belkide boşanamıyordur imam nikahının ya da artık başka birşeyin ne bağlayıcılığı varsa.. Çocuk olma ihtimali yine yüksekmiş aslında
Ama cocugunu nasıl saklasinki 7 yil arkadaslarindan
Patronundan 7 yillil patronum bilr bilmiyormus
İmam nikahı sonuçta, resmiyette bir şey yok kimse bilemez
Tamda aradığım biri demiştir
Niyetini söylemişsin oda söylemiş. Öyle olmasa da. Ondan kaçarak son düşünceni söylemişsin. Rahat olmalısın artık
Rahat olamıyorum
Bana bakip duruyor
Birbirinize yakınmısınız çok. Farklı yerlerde çalışsan
Ben servis elemaniyim sadece cay kahve veriyorum onun disinda o mutfaga geliyor ben cikiyorum masasindan kalkiyor cayini vs oyle birakiyorum konusuyor benimle kisa cevaplar veriyorum yuzune bakmiyorum ve iş disinda asla konusmuyorum mesaj dahi atmiyorum uzak duruyorum ama ister istemez ayni yerdeyiz ve ben surekli goz onundeyim bana bakip duruyor gozlerimi kaciriyorum bakmiyorum ona
o ne iş yapıyor?
Yönetici
Zaten benim kendisine basta ilgim yoktu onun bana karsi ilgisi vardi hatta bana itici geliyordu beni cok koruyup kolluyordu bana karsi ilgiliydi hoslaniyordu sonra benim ona karsi ilgim olustu acilmayinca ben acildim 1 yil sonra
Anladım. Karşılıklı duygular yoksa. Bir süre sonra senden umudu keser. Sen istemediğin için. İstiyorsan da olay farklı yerlere gider
senden beklemiş. Anladım. Şimdi onu istiyormusun
Neyi beklemiş
Bana karşj hoslantisi begenisi vardi ama sonrasinda ben ona hislerimi soyledikten sonra evliyim dedi ben abi kardes gibi yaklasmistim oylede yaklasmamisti yani benden bisey beklese ya da kotu niyetli olsa bunlari demezdi bence ve bana dedi sen kucuksun ben 34 yasindayim o zaman bana neden yaklasti ve beni neden kiskaniyorduki herneyse zaten evliymis bende uzak duruyorum o kadar
Senin ona adım atmanı beklemiş.
Ben atacagim adjmi attim bitti bundan sonra zaten atamam istesemde atamam
anladım. Ona karşı dikkatli olmalısın o zaman
Neden
Ben ona o bana karsi mesafeliyiz zaten
Duygusal boşluktan faydalanmasın diye
Şu an başbaşayiz kimse yok ofiste ayri yerlerde oturuyoruz benide erken cikarir zaten
Erkenden çık mı der? Hep mi böyle yalnız kalıyorsunuz
Genelde iş yoksa soyler çik diye o gunde cik dedi hep kalmiyoruz nadir
Ama dun yanima geldi işle ilgili konusmaya calisti ben pek oralı olmadim kisa kisa cevaplar verdim benimle eskisi gibi olmaya calisiyor
Senin duygularını bildikten sonra sana daha rahat gelir
Beni izliyor bana karşı mesafeli olur diye bekliyordum ama oyle olmadı basta soguktu sonra bende evli oldugunu duyduktan sonra ondan aşırı uzaklaştım hiç yüz vermedim hala uzak duruyorum. Ama oda uzak duruyor sonra yakin oluyor beni izliyor gozlerimi kaciriyorum yuzune bile bakmamaya calisiyorum
rahat gelse evli oldugunu demezdiki ya da evliyken bana neden yanaştiki çok karisik birisi
Senden hoşlanıyordur. Evli olduğunu söyleyip ona göre tavır almanı sağlamıştır. Evliyim ama istersen devam ederiz diye. Seni sürekli takipte ise gözü kesinlikle sende ve seni istiyor
Ama namaz kılıyor muhafazakar birisi benim oyle biri olmadığımıda biliyor o şekilde yanaşmaz cunku 25 yasindayim hayatima kimse girmedi bile bu yasima kadar benim hayatımı mahvetmez
Bana ilgisi oldugu zamanlarda da surekli beni ixliyordu surekli ve patronumdan personelden kiskaniyordu sonra yavas yavas ilgisi gitmis gibiydi ama yine vardi hikayelerime bakmiyordu dün hikaye attiğım an bakmaya başladı
Bir çok kişide gördük. En uç şeyler muhafazakarlarda da oluyor. O illede öyledir demiyorum. Ama sana ilgisi ve isteği var o kesin. Senin söyleminden çıkardığım sonuç
Bende ona göre tavir aldim zaten yanaşmiyorum
Anladım. peki ona karşı hala hislerin var mı
Ben zaten hala hissediyorum ilgisi oldugunu işi birakacagimi soyledigimde gozlerindeki korkuyu panigi gordum hic istemedi zaten daha oncede ayrilicaktim ondada cikmamam icin ikna etmeye calisti
Tabiki var hemde çok
O yuzden uzak duruyorum ondan
O zaman ondan uzak durmaya çalışırken, duygularına ve isteklerine de engel olmaya çalışmalısın. İstemiyorsan gerçekten
Zaten onlarada engel olmak için ondan uzak duruyorum yoksa ben aşıri duygusalim hep duygularimla hareket ediyorum son örnekte oldugu gibi. Hislerimi soyleyerek. Bunda mantikli davramak zorundayim duygularim devreye girmemesi için kaciyorum ondan
Duygularını söylemen kötü değil ki. Gayet insani bir durum. Ama dikkat etmen gerekir sadece
Zorla bisey yapmaz yapamazda zaten heryer kamera dolu ama yapmazda
Neden oyle dedinizki sizce ne yapabilir beni kandirmayamı calisir
Normal her zamanki gibi davranır. Dışarda görüşmek ister mesela. Duygularını hisllerini kullanır.
Kullanmaz benimkini hic kullanmaz cunku beni taniyor oyle biride degil ama bana onu yapmaz kullanmaz
Bazen bir şey oluyor kendimi tutamayip ona karşı gulumsuyorum zaten çok gulumseyen biriyim ona karşi hep gulumsuyordum simdi oyle degil tabi ama yinede bazen tutamiyorum kendimi gulumsuyorum ona karsi oda bana gulumsuyor
Anladım. Takip atman mümkün mü
O kadar eminsen mesele yok demekki
Adam kaç yaşında?
34 yasında bende 25 yasindayim. Ama evli oldugunu bilmiyordum evli oldugunu herkesten sakliyor banada soylemek zorunda kalmis. Onun disinda bekar evinde yasiyor, kagit ustu evli degil sadece imam nikahlı evli. Öyle ya da böyle evliymiş bende ogrendigimde uzak duruyorum. Ama bana karşi hisleri, duygulari vardı. Ve beni kıskanıyordu
Bu saatten sonra uzak durman tabiki senin yararına olur. neden gizlemiş ki o kadar evli olduğunu ve neden imam nikahı kıymış. bunun altından bir çok sebep çıkar.
Tabiki sizce o sebepler ne olabilir
Yani bilemiyorum belki ikinci evliliğidir belki başka sebepler vardır. 34 yaşında birinin bekar kalması zor bi ihtimal bunu düşünmen gerekirdi. artık aynı ortamda çalışamazsınız orası kesin.
Calisiyoruz şu an ama baska is bakiyorum o asla cikmami istemiyor
Sen çık kurtar kendini boş ver onun niyeti belli bi kere.
Niyeti kotu olsa bana evli oldugunu demezdiki birde beni cok koruyup kolladı iyi davrandı kotu niyetli degil belki oda bu noktaya gelecegini bilemezdi uzak duruyorum zaten ama oda ne yapacagini sasirdi
Bilemem artık
Vazgeç üzülen sen olursun bence
Zatwn uzak duruyorum işten ayrilmak icin istifami bile vermistim kabul etmedi benim yuzumden cikma dedi patronumda yoktu ayip olur dedi patronumu bekledim istifami vermek icin kac hafta oldu gelmedi
Uzak duruyorum asla bas başa kalmiyorum
Iş icin surekli mesaj atiyordum şimdi iş için bile olsa mesaj dahi atmiyorum konusmuyorum iş disinda
O çevreden uzaklaş ondan hayır gelmez sana
Zaten farkindayim oda kotu biri degil zaten oda uzak duruyor bende
Sadece neden umit verdi onu anlamadim
Bekar evinde yasiyormus
Bazı insanlar öyle heyecanlar arar işte arada sen b*k yoluna gitme kurtar kendini daha ne diyim
Zaten mesafeliyim ona karsı
* . k iti yaaa
o seni yakalar
Kotu niyetli olsa evli olsugunu demezdi bekarim diye kandirirdi
O seninle evşenmeden bir şeylerrr. Anlarsın ya
Kotu niywtli degil oyle olsa bekarim der kandirirdi evli oldugunh soylemezdi
Bazı kızlar evli hayranı
Cevabı ne oldu?
İşten ayrıl
Istifa ettim kabul etmedi