Açık saçık giyinen kadınlardan rahatsız olmam anormal mi?

Şu son 2-3 yıldır aşırı derecede moda/özgürlük vb şeyler adı altında teşhircilik yapıldığını düşünüyorum ve bu durumdan bı bayan olarak son derece rahatsızım. Hani diyeceksiniz bakma rahatsız oluyorsan ama bu mümkün değil keza her yerde, her kosebasindalar ve resmen gözümün içine sokuyorlar. dün akşam bı yuruyus yapalım dedik, kadının biri önümüzde dibimizden gidiyor, g. tünun yarısı meydanda.
Ve resmen gözumu taciz ediyorlar. İnsanız neticede ve içgüdülere dayaniyor özümüz; ben bir bayan olarak böyle hissediyorsam erkekleri düşünemiyorum bile. Hani çirkin biri falan sanmayin beni de, 1.72 boyunda gayet güzel biriyim ve tesettürlü vs de değilim, ama eşimin/sevgilimin başka kadinlarin baldirinı/gtunu vs istemeden de olsa görmesinden rahatsız oluyorum. Bunu diyince bna uzaylı gbi davraniyorlar bu tipler ve destekçi Meriç kankileri. Bu durumdan rahatsız olmam anormal mi sizce yoksa bn mi haklıyım..
Güncellemeler
+1 yıl
@selcukdonmez misin donek misin nesin artık
Bı halt yapamazsın zira ısıracak it havlamaz. Nasil öğretmensin sen hem hakaret hem tehdit ediyorsun? Karısına kızına söz geciremeyen millete söz geçirmeye çalışıyor ya 😅
onlara kedi bize aslan kesilen kaç yazar kimse sen gbileri ciddiye almaz nimetten de saymaz, saysa zaten seninkiler başkasının da dikkatini çekmek için yirtinmazdi. Kafi gelmemissin demek ki entel görünümlü Meriç amca seni😊
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tamam artık yazmanıza gerek yok çünkü ben olayı anladım. Kadınlar da sıkıntı yok, daha doğrusu sıkıntınin esas kaynağı bunların erkeklerinde. Bunların erkekleri Yeterli gelmedikleri için başka erkeklerin de dikkatini cekme ihtiyacı duyuyorlar. Çünkü eşi/sevgilisi yeterli gelen bı bayan dışarıda başkalarına teşhircilik yapma ihtiyacı duymaz çünkü ztn eşi onu "doyuruyordur". Tıpkı evde umduğunu bulamayan erkeğin gözu nasil ki fildir fildir dönüyorsa bunlarinki de o hesap.
Açık saçık giyinen kadınlardan rahatsız olmam anormal mi?