Takım elbise, ceket gibi giyim tarzı olan kadınlardan çekiniyorum ve asla yaklaşamıyorum. Daha cimcime insanlara çok rahatım. Normal mi bu?Şuna bakın kıravat takmış olaya bak
Maskülen giyinen kadınlardan çekinip yaklaşmıyor olmam normal mi?
Daha ne maskülenler var, buna maskulen mi diyorsun sen? Hostes tarzı giyim bu, bir çok lisede var hiç mi alışamadın? Maskulen giyimden ziyade kadının erkeksi görünüşü veya erkeksi davranışları korkutur. Askeri giyim tarzı giyinen çok kadın var ama çoğu gayet dişi görünüşte ve çok yakışıyor.
Dış, imaj ve tarzı olan kadın bana hoş gelir. Açıkcası çekinmem. Bilirim ki öyle bir kadın da çekinmez zaten. Bu beni rahatlatır. Çünkü her şeyi erkek yapsın, beklentisinden çıkarır... Buna dikkat, ve özen gösteren bir insan, altını da eğitim ve okumalar ile doldurur ise, eşsizdir... Ancak kimileri kötü okumalar, ve merak lar nedeniyle kendini kaybedip sadece biçimci kadınlar haline de gelebilir... Şans …:)
Maskülen giyim tarzını benimseyen kadınlar dışarıdan bakıldığında oldukça mesafeli, soğuk ve otoriter bir imaj çizseler de çekinilecek insanlar değillerdir.
Her zaman derim: "Dış görünüş insanları sık sık yanıltabilir."
Normal çünkü cinsiyet algıları karışınca beyin ve hormonlar da karışıyor. Maskulen erkeksi demek. Erkeksilik kadına hitap ediyor. Bu sebeple bu tarz giyim kadınlara çekici geliyor. Erkeksi görünüm erkekleri çekmez. Bu kadar basit. Ceket pantolon giymiş kadından erkeğin yanında anca sağdıç olur.😂😂😂😂😂
Belki statüsünün senden yüksek olduğu hissine kapılıp çekiniyor olabilirsin. Bazı erkeklerde oluyor bu durum, kızın statüsünün yüksek olmasından korkuyorlar. Durum buysa statüye takılma, senden yüksek olursa olsun bir şey olmaz.
Statüsü yüksek kızlar daha kafa dengi olur, kafaları çalışır ve büyük ihtimalle kezban olmazlar. Bence birlikte olunabilecek en iyi kadın tiplerinden biridir mesleğinde başarılı olabilmiş kadın.
Maskülen giyiniyordum bir ara. Sweatshirt, alta pantolon ve uste erkek ceketi. Saclarimda yanlari ve enseyi makineyle kestirmistim. Yana dogru tarayarak atiyordum erkek modeliydi. Acikcasi ben oyle gayet mutluydum. İsteyen kravat da takar. Kiyafetlerin cinsiyeti yoktur. Sen cekiniyorsan o giyim seklini begenmiyorsundur.
Maskülen giyinen kadınlara gıcığım haram zaten Peygamber efendimiz sav. "erkek gibi giyinen kadınlara, kadınlar gibi giyinen erkeklere lanet getirmiş" o yüzden kadın kadınlığıni erkekte erkekliğini bilmeli her konuda!
Maskülen giyinip giyinmemesi çok da önemli değil benim için. Görünüşüne aldanıp kadınlara yaklaşan biri olmadığım için bu bende pek etkili bi faktör değil açıkçası. Zekasını ve fikirlerini beğendiğim bir kadının nasıl giyindiğiyle ilgilenmez her şekilde yaklaşmaya çalışırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu bildiğim için genellikle siyah trençkot ve postal yüksek taban ayakkabı giyerim, açık renk tercih etmem, siyah-lacivert- haki kullanırım gerçekten insanlar üstünde saygı, çekince, ciddiyet oluşturuyor demek ki doğru düşünüyormuşum dedim soruyu görünce.
Neden acaba? Daha mı baskın karakterli oluyorlar ki? Ben kravat hiç takmadım ama pantolon ceket gömlek severim. Evet benden de çekindiklerini söylerler.
İnsanları kıyafetlerine göre yargılaman aşırı saçma. Herkesin farklı bir tarzı var , kendi üzerindeki kıyafetlere bakıp neden böyle giyindim sorusunu sorduğunda eğer cevabın ‘beğendiğim için tabiki de’ şeklindeyse onlar için de aynı şey geçerli. Farklı giyinmek ruhu da düşünceyi de farklı kılmaz. Belki en cici insanlar maskülen giyinen kadınlardır.😉
Bende yaklaşmıyorum her an kendimi fotokopi makinesinin önünde bulacak gibi hissediyorum, o yüzden gördüğüm zaman bu tarz giyinen kadınları olduğum yere çöküyorum. 😂
Senin gibi olan dolu erkek mevcuttur. Sadece tarzı ile birine uzak durmak saçma geliyor. Eğer ilgini çekerse konuşabilirsin, çekinmene gerek yok. İnsan yemezler.
Görsel bile tam olarak masküleni anlatmıyor zaten. Maskülen giyinen kadınların bazıları cidden aşırı erkeksi duruyor ve konuşmamakta bence de fayda var.
erkeğe benzeme özentisi. ama çakmalar orjinalin yerini tutmaz. uzak durulması gereken tipler. erkeklerle hiçbir konuda anlaşamazlar. yanında başçavuşun eşşeği gibi gezen soytarı erkek ararlar. görüldüğü yerde uzaklaşılacak tipler.
Herkesin bakış açısı ve giyim zevki farklıdır kardeşim sen beğenmiyor olabilirsin gayet normal seninde tarzını beğenmeyen biri vardır mutlaka. Bu arada kıravat değil ' kravat ' 😉