İnsan sevdiğini sayar, saydığını sever. Bir ilişki içinde saygı yoksa o ilişki saçma sapan bir hal alır. Hakaret küfür vesaire vesaire ve bana göre saygısının olmadığı bir ilişki içinde sadece yıpranır çünkü partnerin sana saygı duymuyorsa , seni kabul etmemiştir kabul etmemişse onun için çokta önemli değilsindir.
Hoşlanma sonrası sevgi, saygı, saygı, sevgi birbiriyle içiçe geçerek çoğalır, fakat güven var ya güven bir de her şey bir tarafa, kalpteki oluşan sebepsiz sıcaklık var ya!! İşte bu ikisi bence başrol daima!! Hoşlansam, flört ederim unuturum! Sevsem, yeterli gelmez! Saysam, hürmet etmekten adama dokunamam!
Ya güvenirsem, ya kalbim adama yok yere ısınırsa? O zaman sevgi de, saygı da her türlü koşarak gelir..
Tabiki saygı ne öğrendik biz ilk başta büyüklerden büyüklerine ve kadınlara saygılı ve kibar olmayı öğrendik bu şekilde olanlar hem büyükler tarafından hemde kadınlar tarafından sevildi sevgi oluştu çoğaldı aşk çıktı sonrası davul zurna çal oyna kanka kanka hopbala hopbala 😂😂saygılarımla
Bence sevgi çok daha önemli buda karşılıklı uyuma ve çekime bağlı. İnsan bence sevmediği birine elbette saygı duyabilir. Yaşından, mevkisinden kaynaklı olabilir.
Sevgi zamanla olur ya da zamanla gider bunu zaman belirler ama saygı olması lazım sadece aşk değil her ilişkide saygı olması lazım saygı olmadan olmuyor saygı olmadığı sürece ne kadar seversen sev boş ver.
Saygı duymadığını sevemezsin.. Sadece seviyorum diyerek, saygı duymuyorsan.. Üzgünüm ki anlayarak sevmiyorsundur ve anlayarak sevmediğin her vakit kaybediyor ama asla farkına varmıyorsundur.
Saygının olmadığı yerde sevgi olmaz..! “ Sevgi de özgürlük saygı da mecburiyet vardır” Saygı herkese, her yer de gerekli.. ama kimseyi sevmedk zorunda değilizzzz ✌🏻
Saygı ve sevgi aslında beraber güzel olsa da ikisini ayırt etmek zorunda olduğunuz anlar var. Misal herkese sevgi duymak zorunda değilsindir ve herkesi sevemezsin de zaten ama saygı duymak zorunda olduğun zamanlar çok fazladır. İlişkilerde sevgiden saygıdan da önemli olan ne biliyosun bir insanın güvenini kazanmak ve ona gerçek mana da güven aşılayabilmek... Gözlemlerim ve tecrübelerim derki güven dönemin en önemli sorunu bunu yakalarsan eşeklik etme sev! saygı duy! sarıl! sahip çık!!!
3. kişiler daha önemli onlar olmadığı sürece sevgi ve saygı bağını çok güzel kurarızda ama özellikle dost gibi görünen 3. kişiler sağolsunlar ne sevgi neda saygı bırakıyorlar..
Saygı önemlidir. İnsanları sevmesek de saygı duymak zorundayız. Eski sevgililerimi hala sevmiyorum ama saygı duyuyorum hepsine, hepsi nevi şahsına münhasır insanlardı. Ya da bir iş arkadaşını sevmezsin ama işini mükemmel yapıyordur, saygı duyarsın.
Saygı, her zaman daha önemlidir... Saygı olmadan sevgi olmaz. Her saygı gösterdiğin insanı sevmeyebilirsin, ama "seni seviyorum" dediğin insana saygı göstermek zorundasın. Kişiliğine, benliğine, özgürlüğüne, haklarına...
Uzun zamandır ilişkim yok benim aslında hissel olarak her şeyi unutmuş olabilirim. Lakin cidden sevgiden öte saygı gerekli , çünkü saygısız ilişkide sevgi çok yorucu olabilir gerçeği var.
Saygı olmadan sevgi olmaz size bağıran sizi döven saygı göstermeyen bir kız ama bir o kadar muthiş seksi ee ne kaldı onun cazibesi size saygısı olmayan bir adam eee ne kaldı sevgisi
Yaşayıp geçmemek lazım saygısızca Saygı olmalı doyumsuzca pişmanlık değil geride kalan guzel bir anı olmalı Hatırladıkça yaşadıklarını ağzında o günlerin tadi kalmalı 💓