Major depresyon?

Sevgi nedir, mutluluk nedir bilmem.. Hayattaki tek idealim sevilmekti.. Sporda yaptım, çok parada kazandım, kendimi geliştirdim, fizik yaptım, kadına insan gibi baktım, estetik oldum birdrn fazla yerimden ama başaramadım.. 30 yaşına geldim. Hep rededildim. Boş konuşan goy goycu bir tip olamadım. İyi insanda, karaktersizde, yakışklıda, tipsizfe seviliyor. Sevilme krıteri salt nefes alsıncı bir abazan mı olmaktır? Her kıza üstü kapalı deneyip krıtersizce denemek midir? 1 tanesi tutuncasa diğerlerine yavşamaya devam etmek midir? Hayır değil mi (). Sadece beni kimse istemedi. Çevre bitti.. El ele insanları gördükçe üzülüyorum. Hayata dair onca çabam boşa gitti.. Gitmek zor gelmiyor artık, her şey bitecek. Ben ahirete gitmeden 1 gün bile olsa o sevgiyi yaşamak isterdim.. Ne yaptımda bunu hak ettim... Paçavra gibi hergün üzülerek geçti hayatım.. Keşke birkez bile sevilseydim ama hayat boyu kimse istemedi. Tamam ben iğrenilecek kadar çirkinim belkide.. Belkide sırf cıvık abazan olmadığım için hep rededildim... Ama en karaktersizler bile seviliyor. Ben onlar kadar bile değilim
Sadece Dünyadan ayrılacağım için üzgünüm.. Elden ne gelir?
Major depresyon?