Eski sevgilim nişanlandı ama onunla konuşmak istiyorum, son kez görüşmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar abim bizi zorla ayırmıştı çok seviyorduk birbirimizi şimdi öğrendim ki nisanlanmis bir kızla ve nişanlısını hiç sevmiyormus biz farklı şehirlerde yaşıyoruz ama yazın onun olduğu şehire gidicem konuşmak istiyorum içimde kalmasın istiyorum bazı şeyler sizce yapmalı mıyım amacım aralarını bozmak değil sadece hissettiklerimi söylemek çünkü unutamıyorum çok seviyorduk birbirimizi.
Ailesinden bir kişiden haber geliyor annesi şey diyormuş bunu Merve kadar sevmiyor merveyi daha çok seviyordu bunların işi olmaz falan gidersem kesin araları bozulurmus ne yapmam lazım yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benim şu an yaşım 22 ben sevgilimle 17 yaşında tanıştım aramızda 6 yaş vardı bu yüzden sorunlar yaşadık biz çok cabaladik aklın neredeydi falan diyorsunuz da o işler öyle olmuyor biz elimizden geleni yaptık çocuk 29 yaşına geldi ve aile baskısı çevre baskısı ile hayatını kurmaya çalışıyor. Ayrıca ben ayırıcam vs demedim kızın zaten suçu yok ama benimde hiç suçum yok.
Eski sevgilim nişanlandı ama onunla konuşmak istiyorum, son kez görüşmeli miyim?