Eski sevgilim nişanlandı 3 ay önce ama son bir kez sesini duymak istiyorum. Ama bunu fark ettirmeden yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım. Doğru bir şey olmadığının farkındayım ama içimde deli gibi bir his sesini duymak istiyo.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNişanlanmış bir insanın sesini duymak sana ne katacak öncelikle bunu sormak isterim hiçbir şey katmayacağını bilmelisin, Üstelik nişanlı bir insanın aklını karıştırmaktan başka bir şey yapmazsın sen birisiyle nişanlanmış olsaydın nişan yaptığın erkeğin geçmişte eski sevgilisi vesaire kızın birisi tutup da sesini duymak istiyorum diye senin yanında arasaydı ya da sen bunu öğrenseydin bir şekilde o insanla nişanlı kalmayı ya da o insana güvenmeye devam eder miydin? Bence yapacağın şeyin doğru bir şey değil öncelikle bunu söylemek isterim daha sonrasında da zaten artık bitmiş gitmiş artık sen de kendi hayatına bak ve böyle şeylerle boş yere vakit harcama, en azından kendini diğer kadının yerine koyarak hareket etmeni tavsiye ediyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yapabilirsin de sesini duysan ne değişir? Iyi olduğunu veya mutlu olduğunu mu anlamış olacaksın. Bence hiç gerek yok. Yeri geldiğinde hayatına sünger çekmeyi bilmelisin. O sesi duymanın inan sana bir faydası olmayacak çünkü o seçimini zaten yapmış. Sen kendini fırsatını değerlendirememişsin. İnsanlar bir noktada bazı şeyleri çok zor da olsa saygı göstermeli. Karar yine de senin. Senin yaşantın senin hayatın.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu tanıyan arkadaşın konferans görüşme şeklinde arasın onu. Görüşmeye seni eklediğini görmez. İkili konuşuyorlarmış gibi konuşsun sen de dinle.
Ayrıca nişanlısı eğer senin elinden onu aldıysa evlenmemeleri için her şeyi yap. Tekrar al onu. Nokta.07 Yorumla- +1 yıl
Ha sonra işi bozduktan sonra o köpeği defet hayatından sakın onunla olma.
- +1 yıl
Bi şiddet yok köpeklere davranış şekli tarif ettim yavrummm
- +1 yıl
Aferin bebeğim yola gel böyle:)
Soran+1 yılSorun şu ki ortak arkadaşımız gorusmuyo onla yapamam kabul etmez asla başka arkadaşımda yok açıkçası yani anlatamam derdimi uğraşamam onlarla
+1 yılÇok kötü bir durum bence içinde kalmasın konuş
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yapma olmayınca olmuyor kabul et
20 Yorumla Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, boş ver kendi kendine acı çektirme, biliyorum zor bir şey, benim vardı üniversite de sevdiğim 4 yıl boyunca o kadar her şey bitti evlendi gitti çok acı çektim, sonra alışıyorsun zamanla, o kimmiş ki onun için üzülmüşüm diyorsun, sesini duysan ne değişecek daha beter acı çekecek isin, kendi kendine eziyet etme, mutlu olmayı dene, söyleyeceklerim bu kadar,
İnşallah her şey gönlünce olur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu hissettiğin istek demek ki hala onu seviyorsun ama gördüğün gibi nişanlanmış bazı şeyleirn farkına vardığında onun sesi vs umrunda olmayacaktır biraz dışardan olaylara bak biliyorum yani takıntı olunca vazgçemeiyorsun ben de şu an aynı durumdayım takıntılı olmak çok kötü ama nişanlanmış diyorsun bazı şeylerin fakrına var ve önüne bak
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söze ne denir...
Cevap sahibi+1 yılsize farklı bir bakış açısı getirebildiysem sevindim dediklerimi düüşünün çünkü o kendi yolunu çizmiş hayat ondan da ibaret değil yeni kişiler tanıyınca belki kendine kızacaksın bile
Soran+1 yıl1 kere deneyeyim dedim beni sevenle mutlu olurum dedim ve Tanıdım da ne oldu aldatıldım :) benden pes maalesef. Ama. kendi yolunu çizmiş dediniz de iki yol vardı sağ ve sol o yol ayrıminda beni bırakıp diğer yola gotmeyi seçti ben yol ayrımında kaldım ne ileri ne geri. Kötü olan da bu zaten o hayatına devam ediyo ben ise öylece kala kaldım
Cevap sahibi+1 yıltabi ki ben ayrıntıları bilmiyorum yaptığı hiç hoş değilmiş tabi ki sizi öylece ortada bırakması falan böyle karaktersiz birini düşünmeyin bile hayatınızın akışına bakın siz de yeni kişilerle tanıaşcaksınız belki çok iyi birisi denk gelir kendinize kızarsınız bile ama olan olmuş artık biten bitmiş geriye döndüğünüzde elinize hiçbir şey geçmeyecektir hasardan başka yanlış anlamayın ben de siizn gibiyim şu an elinizde değil bilyiorum ama yapmamız gerekn şey bu
Soran+1 yılEstağfurullah haklısınız yapmam gereken şeyin bu olduğunun bende gayet farkındayım ama mantıkla duygu çakışıyor bazen işte böyle
Cevap sahibi+1 yılsize akıl veren de aslında sizden farklı değil ben sanaldaki bir kişiye de değil iki kişiye takıntılıyım nasıl takıntı derseniz yazmak falan değil sadece hep bakasım geliyor yani profillerine falan elinde olmuyor insanın
ama bence siz sesini duyarsanız bence daha da duygulanırsınzı falan o yüzden bence hiç o topa girmeyin unutmaya çalışın
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için. Hayatıma devam etmeye düşünmemeye çalışacağım her zaman yaptığim gibi :)
Cevap sahibi+1 yılben de öyle yapmaya çalışacağım aynen öyle olması gerekn o hiç önemli değil kendine iyi bak
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim seni cok iyi anliyorum kötülemek için degil asla ama bu bir gercek maalesef nişanlandi... onu aradiğinda ne değişcek ? Nasilsin diceksin... iyiyim ben Nişanlandim mi dicek ne bekliyorsun daha cok kalbin kirilmazmi? daha cok için yanmaz mi? Yipranmazmisin ? Ağlamazmisin ? Aranizda ne gecti bilmiyorum belki o senin özelin neden ayrildiniz diye sormicam belki yazmak istemessin ama inan bana iyi olduğunu öğrensen bile için yanar karşina biri cikar mutlaka inan tamam mi kuzum üzme kendine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. duysan ne değişecek? O seni sevmiyor seni bıraktı başka biri kalbinde, sende önüne bak geçmişi unut daha mutlu olacaksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Saplantı halini almaya başlamış bir durumdasın haber alma duyma görme en iyisi bu yoksa bu durumdan kurtulamazsın kendi hayatına zarar verirsin.
10 YorumlaKardeşim İnan bunun sonu yok bu hissine karşı gelirsen daha rahat unutursun emin ol bunun sonu yok. Evlendikten sonra seni arasa görüşmek istese o zaman gideceksin. İnan kendini üzmekten başka bir şey değil.
00 YorumlaBen evliyim ve eski sevgilimi özlüyorum eşimi zerre kadar sevmiyorum çünkü bana çok kötü davrandi şiddet vs. peki böyle durumda olan biri napsin? Arama değil de mesaj atabilirsin bence bı yolunu bularak fale hesaptan veya. Israr ederse söylersin ismini
01 Yorumla
Soran+1 yılKızda şifresi vardır büyük ihtimalle atamam ordan atsam da yazmaz zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılKocaman insanlarız, yetişkinlerin duygu ve isteklerini kontrol etmeyi öğrenmesi gerek. İstiyorsan istiyorsun nolmuş başkasının huzurunu kaçırmaya gerek yok
10 Yorumla Nişanlı adama göz diken karşıt cins ilginçliği. Adam gitmeden aklın yok muydu kardeşim. 😃
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet okul sonrası farklı şehire geldiğim için adamı elimden aldığını fark etmemişim kusura bakma
- +1 yıl
Sevgili iken nasıl elden alıyorlar anlamam. Adam zaten nişanlı diyorsun. Senin nişanlı olduğun birine eski sevgilisi gelip sana bunu dediğini düşün bir de. 😃
Soran+1 yılSana derdimi anlatamjcam şu an anlatsam da anlamazsın büyük ihtimalle yoramam kendimi senin aklın için
- +1 yıl
Benim aklım bana yetiyor. Sadece hikaye geliyor bazı şeyler insanoğlunun kardeşim.
+1 yılGizli den ara
Gizliye kapalıysa bir arkadaşının numarasından ara
Sonra yanlış oldu diye mesaj atarsın08 Yorumla- +1 yıl
Aferin ya güzel akıl veriyorsun
- +1 yıl
Napim ya acıdım
- +1 yıl
Yapma işte adam zaten yapacağını yapmış şimdi bu ararsa dayanamaz ağlar kendini küçük düşürür
- +1 yıl
😥😥doğru diyosun kız aklı işte hemen yumusuyoruz
- +1 yıl
Böyle birine yumuşatmak akıl işi değil ama
Soran+1 yılAcıma acınacak hale gelirsin demişler
- +1 yıl
Ben acincak haldeyim zaten merak etme
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun böyle insanlardan hayır gelmez unutmak en hayırlısı
O son kez isteği düşündüğün müddetçe hiç bitmiyor 50 kere daha konuşsan 51. Sonkez sesini duymak isteyeceksin bu konuda hem fikir olalım onun yerine sana onu hatırlatacak eylem ve fiiller hayatından bir müddet uzak tut kendini üzme şu an olduğu gibi çemberin dışına çık ve yeni sesleri takip et
00 Yorumla
+1 yılOzelden ara dicem ama emin ol birdaha sürekli aramak duymak istersin çünkü sevmissin unutamamissin hem zaten nişanlanmis boş ver en iyisi hiçbir şekilde ne sesini duymak nede yüzünü görmek.
00 Yorumla
+1 yılNişanlanmışsa artık iş işten geçmiş, başkasının helali olmuştur. Bu saatten sonra ona karşı yakınlaşmaya çalışman haramdır.
10 Yorumla
+1 yılBunu yapmak sana hiçbir şey kazandırmayacak daha çok üzüleceksin. Hatta bu düşünceyi komple çıkarmalısın aklından. O artık başka birine ait
10 Yorumla
+1 yılSon kez sesini duyup ne yapacaksın ki , bence bir an önce unutmaya çalış , böylesi daha kolay olur, bu işler böyle, arkaya bakarsan yanarsın
00 Yorumla
+1 yılBunu sana yapildigini dusunerek hareket et sahsen nisanlandigim kisinineski sevgilisi arasa sorun cikardi
00 Yorumla
+1 yılAzıcık gururlu olabilseniz keske. Yazık kendinizi degersiz hissettirmek icjn cok caba harcıyorsunuz. Allah akil fikir dagitirken semsime mi tuttunuz
00 Yorumla
+1 yılAdam önüne bakıyor, nişanlanmış kalbine başkasını almış. Sen de mi önüne baksan? Araman çok yersiz olur.. Bitmiş gitmiş artık
00 YorumlaDemek Cok şey yasamissin içinde acısı kalmış ama yapmamalisn bozma huzurunu
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok şey yaşadım. Keşke sadece tek acısı kaldaydi o zaman nefret eder unuturdum ama hem acısı hem mutlu anılar kalınca yaralıyo o yara da devamlı kaniyo maalesef
+1 yılNikahına beniiii çağır sevgilim istersen şahidin olurum seniiiiiinnnn🤧
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Yoldan geçen birinden telofan rica et ara duy kapat
Yaptığın olası saçmalık sana zarar...12 Yorumla- +1 yıl
kafalar nasıl zehir taktiklere bak 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuyma sesini ne yapacaksın duyup nişanlanmış bide bitmiş gitmis ilişkiniz unut artık belki onun da aklını karıştırıcaksın olan diğer kıza olacak seviyorsanız hiç bırakmayın boş boş işler yapmayın.
00 Yorumla
+1 yılİçindeki sesi bastır çünkü bu hiç hayra alamet değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen kimsenin hayatına müdahale etmeyin. Nişanlandığına göre sizi unutmuş. Yazıp arayıp da akıl karıştırmayın. O kıza da yazık o durumda siz olabilirdiniz
00 YorumlaNişanlı adamla ne isin var anca kendini dusunuyon sonra da erkekler niye aldatiyoo
00 Yorumla
+1 yılSen onun umrunda değilsin yapma saçmalma istersennn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEzik olmayın arkadaşım ben beni istemeyen birinin sesine bile tahammül etmem
00 Yorumla Duyuncu bir halt olmayacak o ses diye duyduğun nefsine hakim olmayı öğrenmelisin
00 YorumlaO kararını vermiş bunu kabullensen daha iyi edersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. şeytan vesvese veriyo guzuuum dinleme sen onuuuuuu :D
00 Yorumla
+1 yılSesini duyup ne yapacaksın? Komik misiniz ya derde bak
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilinin nişanlandığı kızla otur empati kur. Doğru olanı seç sonra da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılSabit bi numaradan arkadaşına arat hoparmörde onlar konuşurken sende sesini dinle satış yapar gibi arasın
02 Yorumla
Soran+1 yılYakında arkadaşım yok maalesef hepsi şehir dışındalar
- +1 yıl
Peki
+1 yılNe kaybedeceksin ki ara. Arama diyenlerin hepsi biseyleri asabilmis demek ki sen asamamissin. Dunya yalan dünyadır yarin ne olcagimiz belli degil. İcinden geliyorsa son kez ara ve duy. Kazanilmayan biseyi kaybetmezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine hakim olmalısın. Her istediğimiz olmuyor hayatta. Ben de Megan Fox ile jakuzi içinde tavla oynamak istiyorum, ama elden bir şey gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe geçecek ki eline, osur onun sesini dinle bence daha iyi :)
09 Yorumla
Soran+1 yılBir gün olur da aynı ya da benzeri duruma dusersen sen oturur aynısını yaparsin karşıdan konuşması kolay tabi :)
Cevap sahibi+1 yılSeni güldürmek için dedim:D Yaşamadığımı nerden biliyorsun? Keşke sana verdiğim şu aklı uygulasaydım , en azından pis ama gururumla bir kenarda oturmuş olurdum
Soran+1 yılKeşke gulebilseydim şu an ama olmuyor maalesef valla ben gururumla oturup 3 yıldır aci çekiyorum değişen bir şey olmuyo
Cevap sahibi+1 yılGencecik bir kadın için 3 yıl bir zortafoza harcamak için çok fazla değil mi?
Soran+1 yıl5, 5 ,. 2 değil birde 2 yılım onla geçti valla bilmiyorum az mı çok mu 27 yım şu an ama her şeyi denedim olmuyo. Sevemiyorum başkasını yapamıyorum başkasıyla
Aklımda başkası varken karşımdakine saygısizlikta yapmak olmaz.
He bı an sadece bir an böyle bir mutlu oldum gibi oldu baskasiyla sonra bir baktım aldatilmisim falan filan
Cevap sahibi+1 yılHmmm bu his onun yerine düzgün birini bulamamaktan kaynaklanıyor o zaman. Bakın başkasına saygısızlık yapmamak için kalbinizde biri varken görüşmek bile istemiyorsunuz. kendinize biraz saygınız varsa yıllar önce ayrıldığınız nişanlı bir adamı aramazsınız
Soran+1 yılYok ben istemiyorum kimseyi hayatımda ya cidden yetti bana yaşadıklarım zaten başkasına gerek yok. Arayamadigim için burdayım zaten vakit öldürüyorum işte bir nevi. Ama umarım çocuklarımıza beraber bulduğumuz isimleri kullanmaz ilerde :)
Cevap sahibi+1 yılKullanırsa da ne hali varsa görsün
Soran+1 yılAynen öyle ben hakkımı helal etmiyorum gerisini Allah'a bıraktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonrasında ne olacak? Devamı gelecek. Gizlicgizli aramalar vs vs.
015 Yorumla
Soran+1 yılDevamının gelmemesini umuyorum telefonu gizliye kapalı mı onu da bilmiyorum. Fark etmesin benim aradığımı da istiyorum kafam ve duygularım çok karışık
Cevap sahibi+1 yılKafanı karıştırma. 8 sene oldu ararım hala sesini duyarım. Düşün
Soran+1 yılSesini duysam her şey geçecekmia gibi
3 sene oldu sesini duymayali. Sesini duysam da geçmeyecek dimi
Cevap sahibi+1 yılGeçmez. Geçmez seni en iyi ben anlarım. 8 senedir her hafta duyarımm ilk basa giderim ama hüsran.
Soran+1 yılYani öyle de hüsran böyle de demek geçiyor içimden ama...
Cevap sahibi+1 yılİçimde yangın yerleri. Dertleşelim biraz yaramızda kalsın
Soran+1 yılKalacağı kadar kaldı taş oldu artık içimizde taşı oymaya gelmez parçası kalırsa sadece acitmaz bu sefer kanatır
Cevap sahibi+1 yılHep kanıyor hep sızıyor kardeş
Soran+1 yılDoğru diyosun hiç unutamıyor ki insan bir an gitse bir anlığına rahatlasak keşke
Cevap sahibi+1 yılDertleşelim mi biraz?
Cevap sahibi+1 yılBizim olay birde farklı bazen görmek zorunda bile kalıyorum
Soran+1 yılBenim derdim bana çok ağır geliyo şu an bir de senin derdini ustlenemem :(
Cevap sahibi+1 yılBende seni dinlerim be
Soran+1 yılHahaha sağolasın benim derdimin devası yok umarım Allah sana mutluluğu bir an önce tattirir :)
Cevap sahibi+1 yılCümlemize kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar aptalsın o gitmiş başkasıyla nişanlanmış den hala o deyip duruyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen şuna "nişanlısı ile arasına fitne sokacam" desene.
10 Yorumlabence hiç son kez sesini duyma. unut onu gönlüm şarkısını dinle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiniz ne kadar sürmüştü
Ne kadar süredir ayrısınız00 Yorumla
+1 yılSana sadece bir şey söyleyeceğim. Nişanlandığı kiz sensin, o kızda sen. Arasaydı ne olurdu? Empati yap.
09 Yorumla
Soran+1 yılKızın yasadiklarini bilsem sen nasıl bir kıza böyle yaparsın diye nişanlıma kızardım
- +1 yıl
Bu aşırı göreceli bir şey bak soyle anlatayım ama alınma sis. Sana değer vermemişse ağzına yapmıştır. Ama kızı seviyorsa ağzını açmıştır.
Soran+1 yılAçma kısmını tam anlamadım gibi ama az çok demek istediğini anladım alınmadım sıkıntı yok
- +1 yıl
Bak aşkım o mesele şöyle. Kız ne yaparsa yapsın hoşgörür. Gitmesin beni bırakmasın diye ağzını acar yapsa bile gık demez.
Soran+1 yılTamam şimdi tam oldu
%99 o şekilde zaten durum- +1 yıl
Zaten seni hakketseydi yanında olurdu. Belki ilerde öyle şeyler olacak ki allah beni kurtarmış resmen dersin belli olmaz. O güzel canını sıkma. Su akar yolunu bulur. Oluruna bırak. Ha birde hemen yeniniliskiye başlama. Flört etme, sevgili yapma. Kendine zaman tanı. Kendini iyileştir. Sonra zaten her şey kendiliğinden gelişir. Umarım musmutlu olursun babe🌺❤
Soran+1 yılHaha hemen mi 3 yıl oldu be
İlişki istemiyorum zaten şu an tövbe aman aman almayayım yetti bana yaşadıklarım zaten :) sağolasın yorum için inşallah sende musmutlu olursun ömrün boyunca- +1 yıl
Ben karşılıksız sevip 7 sene bekledim. Her zaman benden haberi vardı. Kac yaşındasın bilmiyorum ama upuzun bir ömrüm olsun 3 5 neyse sadakan olsun. Ben 7 sene sonra buldum mutluluğu hiç ummadığım bir anda. Bir laf varya hani " hayat mucizelere gebedir" diye. Senin mucizenin zamanı değil demekki sadece zamana bırak ve gör.
- +1 yıl
@Aylnanıyorum. umarım dediğiniz gibi hayat mucizelere gebe olur😔
+1 yılkendisine bir hayat kuruyor sonuçta yani bunu yapmak istemen bile saçma ayriyeten kendini nişanlısının yerine koy bence
10 Yorumla
+1 yılSesini duymak sana birsey kazandirmayacak aksine daha da yükselecek içindeki duygu kendine yazık etme bir süre kendini başka şeylerle oyala
00 Yorumla
+1 yılortak arkadaşının telefonundan ara veya gizli numaradan. ama unutmalısınız onu, kendi kaybetmiş. #131# ile gizli numara yapabilirsin.
01 Yorumla
+1 yılBence hiç arayıp duyma sonuçta nişanlanmış nişanlısı duyarsa araları bozulur yuva yıkılır bude çok ğünah
00 Yorumla
+1 yılYapma iste çocuk nişanlanmış aklini bulandirma durduk yere
01 Yorumla
Soran+1 yılBir aramayla aklı bulanacaksa nisanlanmasaymis dicem de neyse şimdi durum karışık zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi salın senin nişanlına aynısı yapılsa nasıl olur? Benimde sevgilimin eski sevgilisi nişanlandı hala sevgilimi soruyor karşı tarafa ayıp oluyor herkes kendi yolunu bi şekil çiziyor bırak sende arama
10 YorumlaTeyze. Vazgeç bu sevdadan adam aşık adm karısı ile hayaller kuruyor
00 Yorumla
+1 yılSon bir defaaa lalalalay. Ali abi demişti GÖREYDIM SENI
00 YorumlaSana bireey katmayacak bu isteginden vazgecsen daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAcını dahada çoğaltma bence
06 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru cümle bu oldu galiba acı çoğaltmak olur bu sadece
- +1 yıl
Kimse vazgeçilmez değildir bende vazgeçtim sende bunu yapabilirsin
Soran+1 yıl3 yıl geçti , illa ki bir gün vazgeçeceğim o günü bekliyorum bende sabırsızlıkla
- +1 yıl
Ben 5 senede anca unuttumm
Soran+1 yılDaha 2 yılım var demek ki olsun beklicem artik elden ne gelri
- +1 yıl
Gizli olmasan sana bişey anlatırdım
Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Sesini duyacak başka birini bulacaksın
10 YorumlaLütfen uzak dur ondan
12 YorumlaAblacım nişanlı adamla ne işin var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapma daha kötü olursun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duyup ne yapacaksın bırak
00 Yorumla
+1 yılBence kendinizi kontrol altına alın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Nişanlısının yerine kendini koy
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim nişanlandı fakat ben son kez sesini duymak istiyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler