+1 yılKanka dost acı söyler sakladığı şeyler var BELKİ başkasıyla nişanlı ya da sevgili ve aldatıyor ondan dolayı şunu ASLA UNUTMA GERÇEKTEN SEVEN İNSAN BU TÜR ŞEYLERİ ASLA SORUN YAPMAX İSTERSE AİLESİ ÖYLE DESİN HER ŞEYİ GEÇTİM HADİ AİLESİNDEN DOLAYI BÖYLE YAPIYOR DİYELİM O ZAMAN SANA İNSTAGRAM HESABINI VERİRDİ AMA VERMEMİŞ VE BU DA DEMEK OLUYOR KI ALDATILUYORSUN KARDEŞİM BENCE ZOR OLACAK AMA UNUTMAYA BAK DÜŞÜNMEDEN ONA DAİR HER ŞEYİ SİL HAYAT DEVAM EDİYOR VE BU KİŞİYLE GÜZEL BİR GELECEĞİNİN OLACAĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
01 Yorumla- +1 yıl
ŞUNU UNUTMA SEN ONDAN VAZGEÇTİĞİN AN YOLUNA BAKIP MUTLU OLDUĞUN AN HATASINI ANLAYACAK VE PİŞMAN OLACAK. GERÇEK SEVGİ YERİ GELDİĞİNDE VAZGEÇEBİLMEKTİR. Ben DE SEVEREK vazgeçtim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilesi seni görsün beğensin ee bunda sorun nedir, ciddiyiz demişsin soruda ve alttaki zibilyon yorumda, ciddi olsa zaten ailesinin seni beğenmesini isterdi en başta. Takip ettiği herkesi ailesi tanıyor mu kontrol mü ediyor tek tek kimi takip ettiler diye, aşırı saçma en Pollyanna ben bile bi mantığını bulamadım üzgünüm.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kızın bilinmesini istemiyor soru işareti burası
- +1 yıl
@_sertçikilita_ Bu kızın bilinmesini istemiyor ama kim tarafından acaba :))
- +1 yıl
Işte kilit soru 😂 Duvar resmin çok tatlıymış☺
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bak baştan giden olusmuz şeyler var
Sen de madem öyle devam etmeyelim demelisin kendini ona sen kabullendiremeiuorsan ki ailesi öyle biri diyorsan
Bunu senin iki kere üç kere düşünmen gerek
Ayrıca biliosun aileler de evlenio.
Ailenden birine bahset durumu büyükler her zaman iyi bilir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide vardı hemde uzaktan ama tüm sülalesi biliyordu beni. Çok da seviyorlardı ama olmadı işte. Ben pek güvenemedim, ailesine anlatamayan erkekte bi sıkıntı vardır gibi geliyor hep günahını almak istemem ama. Gerçekten sevse anlatırdı sanki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de oradan takip etmesi seni seviyor anlamına gelmiyor ki ya da etmemesi sevmiyor anlamına gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılGerçekten neden bu kadar safsınız? Yalan olduğu o kadar belli ki.. eminim hayatında başka birisi var, aldatılıyorsun. Bu yüzden diğer kadın seni görmesin diye seni instagramdan eklemiyor bunu düşünmek bu kadar zor mu gerçekten. Ayrıca 3 yıl olmuş ailesi biliyor ama neden eklemiyor? Saçmalığın daniskası
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılcidden bu masallara inanıyormusunuz ya? sırf seviyorum diye gözünüz nasıl bu kadar kör kafanız nasıl bu kadar beyinsiz oluyor? neymiş ailesi görürse begenirmiş iş ciddiye binermiş. eee amac ne ya? instada yediği haltları senin görmemen için seni takip etmiyor. 3 yıllık sevgiliyle nasıl takipleşmez insan senin aklın alıyormu? 3 yıl seni oynatmış
40 Yorumla
+1 yılAdam düpedüz yalan söylüyor Instagram'ına girip baktın mı hic? seni ayakta uyutup başkalarıyla aldattığına yemin edebilirim fakat ispatlayamam.
64 Yorumla- +1 yıl
Lan tamam beğenip durmayın şunu sürekli bildirim geliyor.
Soran+1 yılbaktım onu hatta instadan yazıp denedim yüz vermedi
Soran+1 yılteşekkürler yorumunuz için ama herkes yanlış anlamış bir sıkıntımız yok beni çok seviyor ilk gün ki gibi ilgili arkadaşlarıyla tanıştıracak yurtta üniversitede okuyor o da14 bahar şarkısını gönderen yalan söylemez bu soruyu silicemde nasıl siliniyor biliyor musunuz
+1 yılPalavra palavra palavra
Sen de yedin mi ahahhahahaha
VArdır bir sebebi ama aile değildir
Ayrıca görüşmedyiseniz ne evlenmesi ne nişanı allah aşkına
önce bir tanışın derim26 Yorumla
Soran+1 yılbiz ztn tanışıyoruz buluşucaz gelicek benim yaşadığım şehire bizim eve gelir büyük ihtimalle hem annemlede tanışmış olur ben yemedim itiraz ettim ztn ve ayrılmıştım kenidsi barışmak istedi seviyomuş ciddi ilişki istiyomuş gelicem dedi ben istemedim bekle dedim işte sevgili olduk tekrardan barıştım gönlümü aldı vs öyle
- +1 yıl
peki
Soran+1 yıleski kız arkadaşları varmış instada takip ediyorlarmış bunu korkmuş benden bende çıkar dedim tamam dedi cennetim bitanem falan diyor bana şiir yazmıştı tekrar yazıcakmış
- +1 yıl
cennetim diyorsa tamamdır o iş
mutluluklar
Soran+1 yılama korkuyorum aldatıyordur instadan diyen var
- +1 yıl
kusura bakma
adamı tanımıyorsun tam olarak
güvenmiyorsun
tanışmıyorsun
istediği kadar şiir yazsın canım cicim desin bu işte bir bit yeniği var
Kızım sen aptal mısın kürtler zaten başka tarafdan kız almaz genellikle hala kızı dayı kızıyla evlenir tutuculardir seni kullaniyor sende safsin kaniyorsun instasinda biri var takip ettigine bakiyor besbelli ondan acmiyor
00 YorumlaBir erkek bir kadini sevicek ve ailesiyle tanistirmicak onlara gelininiz bu demicek senin ailenle tanimak istemicek bence instagramda ailesi degilde gercek sevgilisi gormesin diye seni takip etmiyordur
00 YorumlaŞimdi desem boş ver hemen ayrıl yapmayacaksın. Ama şöyle bir gerçek var. 3 sene insan ilişjşsini saklamaz ve saklayamaz. Dile kolay 3 sene koskoca 3 sene. Ayrıca Kürt Türk anlaşamayabiliyor bunlarıda aklında tut derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kız var kesin inanma ve hala daha doğuda bazı aileler çocuk dogar dogmaz evleneceği kisiyi seçiyor belki ailesi oyle bir şeye zorluyor seni takip etmemesinin 1 nedeni olabilir oda başka birinin olması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜç yıl bu yalana kanman için biraz az bir süre ajjskj iki yılın daha var en az
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh üzümlü kekim neden takip etmiyor biliyor musun çünkü başkası var ama biz aşık olunca o kadar aptal oluyoruz ki bunu görmüyoruz, adam ya evli ya başka ilişki var ki seni takip etmek istemiyor. Aynısı başıma geldi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenim eşim de kürt. okulda sevgili olduk (düşün bak 20 yıldır evliyiz. sevgili olalı 24 yıl olmuş) hiç de öyle baskıcı olmadılar. her aile farklı. bişey diyemem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEskileri takıp ederken onları istememişler mi madem ne kadar saçma inandın mı tüm bunlara yani
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle sadece bahane. Belli ki çekindiği şeyler var. Ben olsam rest çekmiştim bile çoktan hiç gelemem böyle şeylere. Yarası olan gocunur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılSeni ailesinden sakınır çünkü ciddi değildir. Başka kızlar var sen instasında olunca rahat edemeyecek. Bu kadar inanma yav. Palavra atıyor net
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 3 senelik ilişki saklaniyosa size saygısı yoktur nokta..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılYediği haltları bilmiyesin diye bahane üstüne bahane üretmiş sen en kısa sürede ayrıl gitsin, üzülmeden kırılmadan
00 Yorumla Esaret altında kalmak diyorum buna. Hanımefendi vitamin eksikliğiniz var. Bir kan sayını yaptırın derim
00 Yorumla
+1 yılkürtler erken evlenir ama ciddi biri olsaydı böyle yapmazdı ailesine söylerdi çoktan ve takip etmemek ne ya insan biraz sahiplenici olur
00 YorumlaHer yerden takipleşmeniz lazım 😂 3 yıl nedir yani. Saçma bir ilişkiniz var. Ailesi beğense ne olacak, zorla evlendirmezler sonuç olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani benim eşimde Kürt, onlarda da böyle 😂 1 sene boyunca ailesine söylemedi bende başka bir şey var sandım ama eğer dediği gibi duyar duymaz istemeye geldiler. Ama seninki 3 sene olmuş çoktan söylemesi lazımdı.
00 YorumlaAile ne bilecek sen kimsin iş yerinden der uniden der erkek bu aile kimi izledigine mi dikkat edecek yeme bunları.
00 YorumlaSaf olma, başka kırıkları görecek diye seni gizliyor. Bence öyle yani
10 Yorumlaşifresini versin neden güveneceksin ki ne malum bahane olmadığı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFake hesap aç yaz ona sonra da milyonuncu kez boynuzlanışını kendi gözlerinle izlersin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBi sevgilim olsa cümle aleme ilan ederim
millet 3 yıllık sevgilisini saklıyor10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama çok safsın. Nasıl 3 yıl boyunca buna inandın
00 Yorumla
+1 yılUzaktan olmuyor bu isler denedim onayladim birkac kez bulasma derim sonu hüsran
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka kardeşim. Eklemesi lazım.
Z kuşağı da iyici cozuttu00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBu takip niye bu kadar önemli, tam bir ergen kafası bu😏
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden korkuyor ki seçim yapmamış anlaşılan daha bence oyalıyor
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ailesi takipçilerine mi bakıyormuş o ne saçmalık yaa. Yalan bence.
00 YorumlaUzak mesafe ilişkisi akıl mantık işi değil asla yürümez
00 YorumlaTamam madem öyle instasini al. Yalan dolan iş değilse hicbirsey bilmiyorum bu dunyada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla size birkaç sorum olacak. Nasıl yürüttünüz uzak mesafe ilişkisinin zor değil mi. Benim de ilişkin var. Faha başındayız. Birbirimizi seviyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de 1.5 senelik sevgiliyiz bizde takip etmiyoruz ama kıskançlık yüzünden o tarz muhabbetten degil yani. Seninki bir şey saklıyor olabilir bence
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca benım sevgılım de kürt 😄 başta eklıydık ben sildim daha da kabul etmiyorum isteğini ailesi de ekli genelinde yok bu yani buna da cevap vereyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka üzülme ama demekki asıl ciddi olduğu bir ilişkisi var demekki instagramda
20 Yorumla
+1 yılHocam sizi saf canım yerine koyuyor , sizde içinizde şüphe oldugu için buraya bu soruyu yazmışsınız... Bence uzak durun gözünüzün görmediği ile gönlünüz hasrolmaz bu şekilde... İlerde çok üzülürsunuz benden söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ki canım ya belki kimse görsün istemiyordur ya da yapısı öyledir seviyor konuşuyor ama takip etmiyor yorum yapmiycam bazı insanlar öyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende buna inandın daha şimdiden sevgisinin arkasında duramıyor sözünü geçiremiyor şu an basit bir şey gibi görünüyor ama ilerde anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKssjjsjsjsjs adam yüksek ihtimalle evli sen de çok safsın yaa şeker versem kandırırım seni
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer yeri şaibe ve kötü bir yazı bunun. Siz hiç şüphe etmiyor musunuz buradaki gariplikleri?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahsh yapma bunu kendine seni aptal yerine koymuş sen de yerini sevmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZort buna inandın mı gercekgen askın gozu harbi kor oluyormus abi
00 Yorumlasenden nede çekiniyor sıkıntılı başka bir var bence
032 Yorumla
Soran+1 yılben ayrılmıştım kendisi barışmak istedi ciddi ilişki istiyomuş çok seviyomuş beni bende sevgili oldum yani barıştım başkası olsa niye bana gelsin
Soran+1 yılmayun derken
Soran+1 yılnapıcam ben peki ama seviyor cennetimde diyor
Soran+1 yılortada bişey yok ona göre öyle
Soran+1 yılben direk aldatıyor musun diyeme ki çnk onu denedik arkadaşımı tanımıyor yazdık yüz vermedi aynı okuldayız dedik ben ayrıyken bide yüz vermedi
Soran+1 yılhangisi yalan sizin karar ne peki bide bana çok karışıcak oluyo video çekip whts durumuna atıyorum oynama bu tarz şeyler çekme dedi kıskanıyomuş
Soran+1 yılanlamadım düzgün yazar mısınız
Soran+1 yılof elde tutmak dedin güzel olduğum için sanırım etkileniyor dile getiriyor yanımda olsan keşke sarılırım öperim vs diyor
Soran+1 yılben bu soruyu nasıl silicem
Soran+1 yılama ben ayrıyken onu instadan denedik yok yüz vermedi sanmam olsa bana niye gelecek olsun eşşek gibi çalışıyor cafede zor parasını niye bana feda etsin gelecek olduğum yere otobüs parası vs
Soran+1 yılhem onu hem beni yürütüyor yani diğeri hevesdir ben 3 yıldır hayatındayım bitirdim onu kendisi bırakmıyor beni
Soran+1 yılbırakmadı kaç kere döndü ben bitirdim ne diye barışmak için dönüyon yoluna bak yani
Soran+1 yılbana çekildiği için mi acaba bide yüzsüzmüş öyle dedi
Soran+1 yılnazlısın dedi evet öyle yetiştirmişler seni dedi
Soran+1 yılnaz yapmak tam olarak ne demek bu arada teşekkürler bir siz çok ilgilendiniz
Soran+1 yılsiz arayın mı diyosunuz napayim ben şimdi ortada sıkıntı yok ama kızgındı en son dans ettim videoya kızdı niye attın diye durumuma 6 gün oldu konuşmayalı
Soran+1 yılyok yurttaki arkadaşlarıyla görüntülüde tanıştıracaktı beni ama benim işim vardı olmadı
Soran+1 yılne tesadüfü anlamadım nasıl olacak ve bu iyi bişey demi üniversitede okuyor yurttaki arkadaşlarıyla tanıştıracaktı
+1 yılPek inandırıcı gelmedi ailesin başka işi gücü yok onun sosyal medyasını mı kontrol edicek..
20 YorumlaLan ne alaka kandırıyo ya başka manitası vardır hesabı vardır onda o yüzde seni alanıyo içeri bahaneyr bak
00 Yorumla
+1 yılYok baska kiz var kesin her zamankj taktik belki evli belki nisanli bilemezsin
015 Yorumla
Soran+1 yılyok evli değil okuyor o da 20 yaşındayız 2002 liyiz
- +1 yıl
Ozaman capkin baskasinada yaziyor
Soran+1 yılben ayrılmıştım kendisi barışmak istedi ciddi ilişki istiyomuş ben ayrıyken onu denedik tanımadığı arkadaşım yazdı instadan yüz vermedi hiç beni seviyor çıktı
- +1 yıl
Fake hesabi olmadagini nerden biljyorsun?
Soran+1 yılnormal gerçek hesapp
Soran+1 yılben ismini yazdım buldum o da şaşırdı ben bulmasam demicekti hesabının olduğunu korkuyomuş benden
- +1 yıl
Bebce fake hesabida var diyorumb
Soran+1 yılhaa fake hesabıda var diyosun eski lise arkadaşlarına yazıp ihtiyaç gideriyor diyosunuz yani
- +1 yıl
Evettt erkek adam +18 gorucegi insanlarda var
Soran+1 yılaldatıyordur öyle mi beni sevmesine rağmen yaşadığım yere gelecek bizim eve büyük ihitimalle annemle tanışmış olur ondan
Soran+1 yılbenimlede konuşuyor biraz izin veriyorum o konulara sanmam aldattığını
- +1 yıl
Nasil izin veriyorsun anlamadim
Soran+1 yılkonuşmayı benim düzgün kız olduğumu bildiği için çok açamıyor
- +1 yıl
Peki sen nasil konusuyorsun üstü kapalimi bu konulari
- +1 yıl
Nasil ilerliyor suanda
+1 yılCiddi görüştüğün biriyle takipleşmemek garip bence 3 yıl olmuş bir de kısa bir süre değil
10 Yorumla
+1 yılYok baska kiz var kesin her zamankj taktik belki evli belki nisanli bilemezsin bence
10 YorumlaBence onunla konuş tabi instagramdan da takip etmemek tuhaf geliyor
00 Yorumla
+1 yılbence inanılmaz saçma. üç yıl olmuş bilmesini istemesi gerek artık yani
00 Yorumlaüni okuyan erkeğin her takip ettiği nişanlısı mı olur yalan söylemiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayatımda duyduğum en aptalca bahaneler 😂😂😂
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNet başka biri var bak net diyorum
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuna nasıl inanırsın ya
17 Yorumla
Soran+1 yılinanmadım kuzu ya itiraz ettim
Soran+1 yılben ayrılmıştım önceden kendisi barışmak istedi ciddi ilişki istiyomuş seviyomuş bende tekrar sevgili oldum barıştım gönlümü aldı vs yaşadığım şehire gelecek bizim eve gelir büyük ihtimalle annemle tanışmış olur bekle dedim bekliyor sınavım varda ondan o da okuyor onunda sınavı var
- +1 yıl
Bana çok saçma geldi
Soran+1 yılsen olsan ne yapardım eski kız arkadaşları takip ediyomuş bunu benden o yüzden korkmuş instası olduğunu ondan söylememiş bende çıkar dedim tamam dedi
- +1 yıl
Böyle biriyle birlikte olmazdım kesinlikle
Soran+1 yılkötü birisi mi diyosunuz dostumda öyle dedi tehlikeli derdi başka dediler
- +1 yıl
Evet bir an önce akillan bence sen
+1 yılşu kadar saf kız bulsak yeterdi.
18 Yorumla
Soran+1 yılsaf değilim ben ayrılmıştım ondan kendisi barışmak istedi ciddi ilişki istiyormuş sevgili olduk barıştım yani benim olduğum şehire gelecek onuda söyledi buluşucaz
Soran+1 yılbulunca nolacak safı iyi kız anlamında dediyseniz doğru iyi bir kızım bildiniz ailem düzgün yetiştirdi eee ondan ztn benimle ciddi tek güzelim çekiciyim etkileniyor diye değil düzgünlükte var işin içinde
- +1 yıl
sâlak anlamında demiştim ama neyse takma kafana sende boynuzların çıkınca akıllanırsın. hayat tecrübelerden ibarettir.
Soran+1 yılo hem okuyor hem çalışıyor instadan aldatabilir bana çaktırmaz işte sorun orada hyr canım değilim akıllı olduğumu biliyor hiç sözünü dinlemiyorum ondan korkuyor ztn ikimizde okuyoruz koruyor kıskanıyor beni karışacak oluyor izin vermiyorum seviyorum ondan üzmek istemezmiş kızamıyor o yüzden
Soran+1 yılbende aldattım başkasıyla konuşmuştum eski sevgilim yazıyor ayrıca dışarıda da gördüm
Soran+1 yılhayır saf değilim canım yok orada klavyeden şey oldu fjkg
- +1 yıl
sende mi aldattın? e yuh yani. neyse uğraşamıcam valla sorudan bildirimi kapatıyorum.
Soran+1 yıleski sevgilim mesaj attıydı bende cevap vermiştim aldatmaya girmez mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanaldan ne sevgili yap ne de ciddi düşün sana tasviye veriyorum böyle şeyler bana çok saçma geliyor gerçekten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. O mu seni takip etmiyor sen mi
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim hesap ztn herkese açık bloggerim ben ama burdaki yazanlar yanlış anlamış aylar önce açtı sevgilim hesabını gizli normal kişisel hesap okuduğu okulunun yazdığı hesap beni çok kıskanıyor sahipleniyor demekki takip edenler tehlikeli ondan kabul etmiyordur isteğimi artık bende takılmadım sonuçta beni seviyor bir sıkıntımız yok ilgileniyor duygulu şarkıyla cevap veriyor sınavdan sonra telde konuşacağım Instagram işini ve yurttaki arkadaşlarıyla tanıştıracaktı benim işim var diye olmadı herkes olumsuz yorum yapmış evli falan değil okuyor o da
Soran+1 yılbu soru nasıl silinir biliyor musunuzz
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu işte bi sakatlık var gibi:D
02 Yorumla
Soran+1 yılben ayrılmıştım kendisi barışmak istedi ciddi ilişki istiyormuş sevgili olduk yani benide çok seviyomuş öyle işte siz erkek olarak sakatlık var diyosunuz ne gibi sakatlık üzülürüm ya ben onu çok seviyorum 2002liyiz o da okuyo
Soran+1 yılben ayrıyken instadan onu denedik yüz vermedi beni seviyor çıktı
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne