Ayrıldı benden ama hala sevgili gibi konuşuyoruz 1 sene oldu. uzak mesafeli ve sanal bir ilişkim oldu 4 sene. Şimdi ne yapmalıyım?

Merhaba, uzun süreli bir online ilişkim var, 4 senedir konuşuyoruz. benden de ondan da kaynaklanan bazı sorunlar yüzünden henüz buluşamadık. Ben çok empatik biriyim, karşımdaki kişi ise genellikle empati göstermiyor. Her konuda alttan almak zorunda kalıyorum, fakat o benim duygularımı anlamaya çalışmıyor. Ayrıca, bazı durumlarda kaba ve kırıcı oluyor, hatta beni susturuyor. unut gitsin diyor veya baska konuda konusalim diyor. uzun mesafeli 4 yıl süren (2 yılı flört tarzı, ama son 2 sene ciddi) bir ilişki yaşadık ve gelecekte evlenmeyi düşünüyorduk. Ama geçen sene ayrıldı benden ama hala aynen konuşmaya devam ediyoruz. hala beni sevdigini söylüyor, genelde günde 1 saat uyumadan önce chat yapiyoruz, hergun gunaydin ve iyi geceler diyoruz birbirimize. Ama hala erkek arkadaşım olmak istemiyor tekrardan, ilişki istemiyor. ben de hepten kaybederim, engeller beni konuşmaz diye korkup bir şey diyemiyorum pek. çok caresiz bi durumdayim. hala geri dönmedi ve ortak bir gelecek hedefimiz yok ama eskiden benimle evlenecegini söylemisti gelecekte. benim onu sevip ilerde evlenmek istedigimi biliyor. ayrilma nedeni olarak hicbir zaman cocuk yapmak istemedigini söyledi bir de bana gereken ilgiliyi veremezmis vs gibisinden konusmustu. bu konuyu konuşmaya çalıştığımda, genellikle konuyu kapatmaya çalışıyor ve kaçıyor. ya da bi sorun oldu diyelim başka şeyler açarak sorunları görmezden geliyor. Ben sakin bir şekilde konuşmaya çalışırken, o bazen hiç konuşmak istemiyor. Ben ne yapmalıyım? İlişkimi nasıl kurtarabilirim? birkac kez bana farkli aylarda arkadasiz demisti. herzaman demedi ama birkac kez oldu bu, cok uzuldum cok agladim. o benim gibi duygusal ve romantik biri degil. çok huysuz biri, hemen kızıp sinirleniyor. en ufak şeylere bile, bazen bana incitici şeyler söylüyor. garson olarak calistigindan yoruldugundan mi bilmiyorum ama o işsizkende böyleydi.
Ayrıldı benden ama hala sevgili gibi konuşuyoruz 1 sene oldu. uzak mesafeli ve sanal bir ilişkim oldu 4 sene. Şimdi ne yapmalıyım?