Herkese selam ben 19 yaşında bir genç kardeşinizim sizlerden fikir almam gerekiyor.
Kız arkadaşımla 17 yaşındayken tanıştık. Benim üçüncü sevgilim oluyor kendisi. Daha önceki iki kız arkadaşımda güven problemleri yaşadığımdan ilişkiye ciddi gözle bakmıyordum. Kendisiyle aynı okuldaydık, başta her şey güzeldi , sonrasında okullar açıldı ve aramızda kıskançlık sorunları oluşmaya başladı. Aslında bunun sebebi benim ilişkiyi o an o kadar ciddiye almamış olmamdı aslında seviyordum ama tekrar üzülmek istemiyordum. Okulda genelde tenefüslerde bahçede kız erkek karışık voleybol oynardık , kız arkadaşım başka kızlarla konuşmamdan rahatsızdı farkındaydım ama okulda sosyal olarak yapabildiğim tek aktivite buydu ve bırakmak istemiyordum. Bu süre zarfında birkaç kız arkadaş edindim ve aralarında konuştuklarım oldu.(Haberi olmadan kimseyle buluşmadım veya konuşmaları saklamadım) Sevgilim bunu gördüğünde ayrılmak istedi ve benden ayrıldı. Sonrasında yanına gittim yaptığımın yanlış olduğunu ilişkiye bu dönemde ciddi gözle bakmadığımı söyledim, kendisinden özür diledim sonrasında aramızı düzelttim , taki bu zamana kadar. Bu olaylardan 1 sene sonra 2 hafta önce tekrar ayrıldık , her ilişkide olan sorunlarımız vardı , ben hayatımı yurtdışında kurmak istiyordum kendisi uzaktan ilişkiye sıcak bakıyordu ama ben bakmıyordum. Son ayrılığımızda bu nedenle ayrılmak istediğini söyledi ama daha gitmem için önümde zaman olduğunu söyledim. Konuşma ilerledikçe aslında hala 2 sene önce yaptığım şeyleri unutmadığını farkettim herşeyi dün gibi hatırlıyor yaptığım yanlışları söyleyip duruyordu ( defalarca özür diledim gönlünü aldım ve ilişki devam etti)
Sonuç olarak şu an ayrıyız 17 yaşında yaptığım hataları da ayrılırken tek tek söyledi kendimi bu konuda çok kötü hissettim. Bence herkes lise zamanında yanlış davranışlar sergiler arkadaşlar.
Kendisiyle hala konuşuyoruz ( sevgili değiliz) ama kindar bir insan hatalarımı asla unutmuyor ve buda beni gelecek hakkında şüpheye düşürüyor. İlerde bir sorun yaşarsak aylarca yıllarca kin tutmasını istemem ben böyle bir insan değilim eğer karşı tarafın pişman olduğunu düşünürsem affederim ve o konuyu tekrar açmam.
Sizce ne yapmalıyım bu insanla devam etmem hata mı olur?
Sizce ne
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer