Ayrildiktan sonra ruh halimi nasil duzeltebilirim?

Yaklasik 2 ay once 2 yil gorustugum sevgilimle ayrildim. Ayrilik sonrasi cok agladim cok psikolojim bozuldu kendimi kaybetme noktasina geldim. Aradan gecen 2 ayda buyuk oranda duzeldim alismaya basladim ancak soyle bir sikintim mevcut. Sevgilim kendisiyle gorusurken benim alt katima tasindigi icin yani altli ustlu oturdugumuz icin kotu oluyorum. Ben cok aci cektim cok agladim ama o daha once 3-4 sevgilisinden de ayrildigi icin birde beni benim onu sevdigim kadar sevmedigi icin cok rahat davraniyor. Zaten bu iliskide en cok seven bendim, o genelde yatakta opusmek icin sarilir uyurdu benimle onun disinda aman aman bir sevgi belirtisi bile yoktu. 2 yillik sure zarfinda telefonunda hep isim olarak kayitliydim, hic ozel bir isimle kaydetmezdi beni ve de baska mesai arkadaslariyla fotolari varken kendisiyle o kadar cektigim fotomuz varken bir tane ikimizin fotosu telefonunda yoktu. O yuzden beni fazla sevdigini dusunmuyordum, ayrildiktan sonra kendisinin evine gittim konusmak icin iki kere evinden kovdu yaka paca atacakti az daha, arkamdan kufur hakaretler artik akliniza ne gelirse. İste boyle bir kiz icin ben kendimi paraliyorum hala, ustte ben oturdugum icin bazen egilip bakiyorum ona napiyor diye, tam olarak unutamadigim icin arada bir cok kotu olup agliyorum. Kendisi gayet keyfi yerinde devam ediyor hayatina, sanki 2 yil benimle gorusen kendisi degil de bir baskasi gibi. Bu insan icin degmez demi? Benim artik bunu zihnimden tamamen cikarmam ve tamamen normale donmem lazim, aile terapistine gidip yardim almam gerekir mi? Cunku hem altli ustlu oturuyoruz hem de ayni isyerinde calisiyoruz. Onerilerinizi bekliyorum
Ayrildiktan sonra ruh halimi nasil duzeltebilirim?