Görücü usulü görüşme ye gelen çocuk önceden evlenmiş ve annesi yalan söyledi?

Merhabalar cumartesi görücü usulü bir çocukla buluşmaya gittim çocuk 34 ben 25 maddi varlıklı Amerika da yaşıyor. çocuk huy olarak çok kibar ama şok geçirdiğim bir olay oldu. teyzem en başta oglunuzun başından bir nişan söz geçti mi demiş kadın yok demişti ben ona istinaden görüştüm. sonra çocuk konuşmada demesin mi 8 yıl önce bir senelik bir evlilik yaptım boşandım. sok geçirdim annesinin bu yalanı duyunca içim hiç rahat etmedi o yüzden dün çocuğu görüşme sonrası aradım konuşmayı kestim. bir insan kendinde suç olmasada annesi böyle bir yalana başvuruyor sa altında başka bir şey de yatabilir içim rahat etmedi çocuğa dedim güven benim için önemli ilk şey de bu olunca içim rahat etmedi dedim oda ben sana direk söyledim o annemin söylemi ben söylemedim sonuçta dedi. düşünmek istersen ya da sonlandırmak istersen anlarım dedi. annem neden böyle dedi bilmiyorum ama benim ağzımdan çıkan önemli değil mi ikili ilişkide başka şahıslar dan etkilenmek bilmiyorum falan dedi bende başka şahıs derken annen dedim kbkma lütfen geldiğin için teşekkür ederim dedim kapattık bitirdik çocuk uçakla görmeye gelmiş ti. ailem bir sıfır bu duruma ön yargı ve şüphe ile bakacak. ben çocuğu görüntü olarak beğenmedim hani onu değiştirmek de çok zor böyle giyin şöyle yap diye 34 yaşında ki adami değiştiremem. uzaktan tanışma süreci şu bu. onceki evliliği içimde kalacak. cunku ben hiç evlenmedim. tum bunlarla başa çıkmak çok zor. ustelik çocuk çok pasif insan annem ile konuşurum neden böyle oldu diye sen şu an anı karar verme der bir şey der. kisacasi benim zorlu bir iş hayatım var evlilik dönemine kadar bu olaylar bana ek yük olacak. o yüzden bitirdim konuşmayı. sadece çocuğa üzüldüm iki gün önce 20 lik diş çektirmiş o ağrıyla gelmiş elinde kocaman valiz dedim neden böyle geldin. donus bileti almamis belki ben bir kaç kez daha görüşürüm diye. icim üzüldü çocuğa ama sizce doğru mu yaptım
Görücü usulü görüşme ye gelen çocuk önceden evlenmiş ve annesi yalan söyledi?