Diyanet işleri başkanlığı bugünlerde böyle bir fetva vermiş.
Doğru fetva
Diyanet kapatılsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu soruyu şikayet edicem ama görüşümü de yazayım.
Doğrudur nikah düşer. Çünkü onun kardeş çocuğu, halası, teyzesi, değilse namahremdir. Namahrem olana nikah düşer.
Fakat hangi bir erkek, kızı alırken muhtemelen en az 30 yaş olacak hadi kız 15 yaşında serpilsin diyelim alan kişi 15 yıllık bir sürece bu kıza sarkıntılık yapmak için mi giriyor. Bunda art niyet arayanın zihninden kuşku ederim.
Bunu malüpüle etmeyin ortada bir amaç var. Bırakın o yavrular sıcak eve sahip olsunlar
Cevap
8Cevap
Diyanet kapatılsın
Şu diyanetin bir defa da adam gibi bir iş yaptığını görebilecek miyiz acaba. İşleri güçleri şerefsizlik.
Evladım kalk evlenelim dediğini düşünsenize üvey annenizin.. kesinlikle bana yanlış ama din konusunda ilk kez öyle bir şey duydum.
cahil olduğunuz burdan belli. bu diyanetin fetvası değil peygamberden beri var olan bir şey asırlardır olan bir şey. çünkü namahrem oluyor. koruyucu aile vs olabilirsin ama diğer türlü yaşına geldiğinde nikah düşer.
Yav diyanete kalirsan ananla babanla yataga girmek serbest
İslam dini gerçekten pek çok yoldan kullanılabilir bir din. Harika bir Şey. İnsanlar umarım bir gün akıllanıcak ve araştıracak...
Kötü niyetli insanlar çok fazla ancak böyle bir niyetle evlat edinmeye çalışan varsa yazıklar olsun diyorum
Diyanetin ne işe yaradığını hala çözemedim.
Bence saçmalıyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?