Sanırım çok eski bir görselmiş. Çocuk hafizliginin bitmesini kutluyorlarmis. Hiç emin değilim, arastirmadim da derin.
Bu haberin doğruluğu nedir
Sanırım çok eski bir görselmiş. Çocuk hafizliginin bitmesini kutluyorlarmis. Hiç emin değilim, arastirmadim da derin.
Bu haberin doğruluğu nedir
tabi canım. zaten her 6 yaşında hafız olan kız böyle kutlar :D hayır 6 yaşında biri hafız olabilir mi ya güzel ülkemin insanları neden sormuyorsunuz şöyle bir soru :D
Burada sen cahilliğini belli ediyorsun kusura bakma. Çok küçük yaşlarda hafız olan bir sürü tanıdığım var. Bilimle de kanıtlanmış bir şey bu. Erken yaşta çoğu şey daha çabuk öğrenilir. Disiplinli bir şekilde ders alarak gayet de öğrenilebilir.
ya 6 yaşında 10 yaşında hafız olanlar bile habere çıkıyor. kaldı ki onlarında hiçbir testi yok. hiçbir tespiti yok. ne saçma sapan pedofili hikayelerine inanıyorsunuz şaka gibisiniz.
Hayır, tamamen gerçek. Söyleyecek bir şeyleri olmadığı için ve halkın ne kadar cahil ve sorgulamadan uzak insanlar olduğunu bildikleri için klasik şekilde yalan diyip kaytarmaya çalışıyorlar hep yaptıkları gibi
Cevap
8Cevap
Doğru ki önceden kovuşturmaya yer olmadığına kanaat getiren savcıya soruşturma açılmış. Sadece bu da değil, ses kayıtları var.
twitter.com/.../1600932396878401536
Temkinli yaklaşmak lazım. Her ne kadar iletişim çağında da olsak yalan haber olma ihtimali de var. Doğru olmamasını temenni ediyorum. Eğer doğru ise de kim var kim yok herkesin hakkettiği cezayı almasını isterim. Bence sadece sabır üstü örtülecek bir olay değil.
6 yaşında kız hafız olabilir mi :D
çocuğun hafızlığının bitmesini kutluyorlarmış yazıyor da yukarıda :D önceden 11 yaşında hafız olana alim derlerdi. bu kız 6 yaşında konuşmayı yeni öğrenmişken hafız olduysa kendisi dini lider olmalı :D
Doğru ses kayıtları çıkmış istersen haber yerinden atabilirim yazı olarak haberde çıktı ses kayıtları
Olur
Haberi silmişler maalesef cidden haberin yazı olarak detayda keşke ailem vermesydi diyor adamda yapacak bişey yok felan diyordu olan oldu keşke olmasaydı diyor adam
İddianamryr yansıyan telefon konuşmaları var evlendşrildipi adamla. Ama açık aöık yapılanın "tam bir hata" olduğunu ve kendisinin de çocuğunu evlendşrebileceğini açık açık söylüyor.
Tartışma bitmiştir
Ya herkes her kafadan bir ses çıkıyor ben ülkemizdeki hiçbir medya kanalına kişi ve kuruluşlara inanmıyorum.
Yalan süsü vermiş olabilirler sonuç olarak yapıyorlar bunu herkes biliyor
kadın kendi şikayetçi zaten. kaldı ki iddanamede telefon konuşmaları var
Tarikatçılar aklamak için kılıf uyduruyor.
yalan. algı operasyonu , maalesef insanlar araştırmadan dinlemeden inanıyorlar
Din düşmanlarının işi
@noname21gibi Bu yaşlarda çok hafız oluyo beyinleri daha temiz olduğu için çabuk öğreniyorlar.
@noname21gibi tarafsız davranmaya çalışırım ama asıl küçük yaştaki insanlar daha hızlı öğrenir yani 6 yaşındaki bir çocuğun hafız olabilmesi evlendirilmesinden daha olası geliyor bana
@noname21gibi 1 senede bile öğrenilebilir, ben 5 yaşında okuma yazma öğrendim. 5 yaşında okuma yazma ogrenebiliyorsam millet hafız da olur
@noname21gibi anlamıyorum seni, ben bu konuda tarafsızım. Konunun aslını bilmiyorum. Amacın ne anlayamadım. 6 yaşındaki birinin evlendirilmesi çok yanlış ve iğrenç rezillik. Ama konunun aslını bilmeden twitter'da gördükleriyle hareket eden insanlar çok var. Bunun da haksızlık olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki eğer hafızlık olayı doğruysa kız 17 yaşında evlendirilmiş ve fotoğrafı var. Bir kızın 17 yaşında evlendirilmesimi bile yanlış buluyorum zaten. Neyse iyi günler dilerim.
ya ben daha fazla muhattap olmak istemiyorum. soruyu soran rica etsem benim yorumlarımı şu sapkınlık savunulan yorumdan siler misin. bildirim geldikçe midem bulanıyor.
@noname21gibi Asıl senin yorumların mide bulandırıcı. biz sanki böyle bişey yok diyoruz olsa bizde tepki gösteririz merak etme maydanoz gibi de atlama her görüşe
Hayır yalan değil ses kayıtları vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?