Adamın yanındaki kızın yetişkin hali. Ve kız da açıklama yapmış zaten. Bizim sazan halkımız hemen atlamış neden olayların içeriğini araştırmadan galeyana geliyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kızın küçüklük fotoğrafını, 6 yaşındaki çocuğu evlendiriyorlar, diye medyaya sunmak provokasyonun hangi boyutu?
İnanmak istediklerine inanıyorlar. Simdi bak, dindarlar kötü, din kötü diye algı yaratılacak.
Cevap sahibi
+1 yıl
aynen öyle senin sorunun tam tersi az önce gene vardı öyle düşünen öyle düşünsün bunlar son demler rabbim aramızdan öylelerini iyiliği kötülüğe çekenleri aramızdan çıkarıcak hani atasözü var havlayan diye başlar havlayanlar kuyruğunu kıstırıp gidecek yaz kenara 😌😌
emin ol o erken yaşta evlendiriliyor dediğimiz kızların gönlü var sizde sanıyorsunuz ki zorla evlendiriliyor hayırdır yani hangi çağda yaşıyoruz polisi var savcısı var
@Tweety1976 ne kadar terbiyesiz bir kadınsın. Senin gibi birine laf anlatmakla ugrasmayacağim, seni ciddiye bile almadığım için kaldırdım. Siz her duyduğunuza inanmakla meşgul olun.
@Tweety1976 benim Allah'tan başka kimseye taptığım falan yok. Yasina göre üslubunun pespayeliği ortada.. Ciddiye bile alınacak insan değilsin. Eğitim durumunda ilkokul terk olsa gerek. Gule güle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu haberi yapan islam karşıtı dinsiz yobazın teki , sonunuz gelsin inşallah islama , Müslümanlığa dil uzatanların , kötüleyenlerin..
Kesinlikle
Gidişat iyi değil , kıyamet yakındır.
ben biliyordumki milleti inandırmak güç 🤷♂️
İnanmak istediklerine inanıyorlar. Simdi bak, dindarlar kötü, din kötü diye algı yaratılacak.
aynen öyle senin sorunun tam tersi az önce gene vardı öyle düşünen öyle düşünsün bunlar son demler rabbim aramızdan öylelerini iyiliği kötülüğe çekenleri aramızdan çıkarıcak hani atasözü var havlayan diye başlar havlayanlar kuyruğunu kıstırıp gidecek yaz kenara 😌😌
Zaten herkes dine atıp tutuyor. Bir kere girseler İslâm'ın güzelliğini yaşasalar..
belki kızın yaşı hakkında yanlışlık yaşanmıştır neden olayı çok büyüttün ki
Ben büyütmedim ki. Halk ayaklanmış haberin yok mu, ben de onlardan gördüm.
emin ol o erken yaşta evlendiriliyor dediğimiz kızların gönlü var sizde sanıyorsunuz ki zorla evlendiriliyor
hayırdır yani hangi çağda yaşıyoruz polisi var savcısı var
6 yaşındaki çocuk evlilikten ne anlar
6 yaşındakı cocuktan bahsetmiyorum onun dışındakiler
Bakanlık bile devreye girdi neyi inkar ediyorsunuz ki daha? Kadın zaten şikayetçi olup dava açmış neyini yalanlayacak
Tamam gerçek neyse çıksın ortaya o zaman. Sabirsizlikla bekliyorum. Ben kimseyi savunmuyorum. Yalan haber olduğunu düşünüyorum o kadar.
Ses kayıtları varmış dava dosyasında detaylı araştırırsanız içeriğini bulursunuz. Adam inkar etmiyor
Eğer öyleyse bir taş da ben atarım.
Düşmanlık sinir tanimiyor
tamamen faso fısooo
@Tweety1976 oldu kundaktakı fotosunu koysalardı hemen herseye ınanıyorsunuz.
gulup gecıyorum bunlara ınananlara
Soran kisi yorumumu kaldirmis Bi yerinemi girdi canim😅
@Tweety1976 ne kadar terbiyesiz bir kadınsın. Senin gibi birine laf anlatmakla ugrasmayacağim, seni ciddiye bile almadığım için kaldırdım. Siz her duyduğunuza inanmakla meşgul olun.
🥳 Hadi canim Siz agalara tapmaya devam edin🥳
@Tweety1976 benim Allah'tan başka kimseye taptığım falan yok. Yasina göre üslubunun pespayeliği ortada.. Ciddiye bile alınacak insan değilsin. Eğitim durumunda ilkokul terk olsa gerek. Gule güle
helal sana aynen bunlarda kurgu cok
@Tweety1976 savundugun sey hepsınden ıgrenc .
Yazik ya ben bunu gördüm cemaatler kapatilmali
Insanlar cinsellikle kafayi yemisler
Çocuk ama. ya
6 ne be o kadarda değil