flört etmiyorum diye l*zb*yen iması yaptı bugün bir "erkek" arkadaş
ne yapalım devir bozuk sanki norveç de yaşıyoruz zerre güvenim mi kaldı
ne yapalım devir bozuk sanki norveç de yaşıyoruz zerre güvenim mi kaldı
sen erkeklerden hoşlanmıyorum konuşmuyorum, işim olmaz vs dersen , kusura bakma ama 10 yaşında ki çocukta lezbiyen misin erkekle işin yoksa kadınla mı işin var veya erkekle flört etmiyosun konuşmuyosun kadınla mı konuşcaksın der. Lezbiyensin kabul et.
lezbiyen olsam bunu fark ederdim demi değilim ama her gün gazetelerde 3. sayfa haberlerin de sayısnı unuttuğum kadın cinayet haberleri çıkıyor siz "erkekler" öyle bir güven kırdınız ki kusura bakmayın da babama güvenmem bu saatten sonra
gerçekten teesüf ederim. En son kız arkadaşımdan 2 tane tokat yedim ve bir kaç yerimi ısırdı ve ciddi bir şekilde şakalaşma filan yoktu. yine de en ufak bi canını yakma olayım olmadı asla fiziksel şiddet uygulamadım. dayak yedim, zorbalığa uğradım, ötelendim, psikolojik şiddet ve fiziksel şiddete maruz kaldım ama asla kız arkadaşıma fiziksel şiddet uygulamadım
sizin adınıza sevindim ama o yola koyulmak şu an için hiç güvenilir gelmiyor bana illaki normal insanlar vardır ama güven vermiyor işte kimse çok çokkk uzun tanımam lazım
diyorum ya devir bozuk işte insan güvenemiyor
26
şu an değil beliki ilerde gerçekten birini sevdiğime ve güvendiğime inanırsam
olmasa da olmaz çok da önemli değil
Cevap
4Cevap
Bazıları sevgilisiz yaşamayı oksijensiz yaşamak olarak düşündüğü için böyle sa lak sa lak insanların cinsel kimliklerine kadar getiriyorlar konuyu, takma cevap bile verme, karşıma seveceğim insaj çıkmıyor de
çok doğru aynen bu noktaya getiriyorlar lafı ama yok yani ne güveniyorum ne de seviyorum sırf sevgilim olsun diye de böyle bir şey yapmak istemiyorum
senin dikkatini çeke bilmek için güzel bir taktik yapmış bence
reddedilemeyeceğini düşünecek kadar kendini beğenmiiş biri ya da
Açıklama efso yalnız. Hak verdim
haklı olmasaydım keşke
Kimsenin lafını takma, boş ver
o kadar uzun süredir bu imaya maruz kalıyorum kim alıştım artık
Kim ne derse desin hayatına bak
öyle bacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?