Bal gibi de hackleniyor bu arada ben arkadaşlarımın kullandığı iphonelerin kamerasına falan erişmiştim root da cihaz üzerinde yetki almak yani binevi hacklemek
Erişebilir wp mesajlarını yedekle ve temizle fotoğraflarda ıos hiç kullanmadım ama ıphone in kendi fotoğraf uygulaması var ise orada yedekleme vardır onu da yedekle ve temizle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tüm hesaplarının şifrelerini değiştirip cihaza format at
Atamam ki hiçbir şey yedek değil
Yapman lazım tahminimce root yedin cihaz hacklendi
Apple hacklenemşyodu hani ve root ne oluyo açıklar mısınız
Bal gibi de hackleniyor bu arada ben arkadaşlarımın kullandığı iphonelerin kamerasına falan erişmiştim root da cihaz üzerinde yetki almak yani binevi hacklemek
Ios şifremi değiştirdim ve tüm aygıtlardan çıkış yaptım bir şey olur mu şimdi?
Daha fazla sorun çıkacağını pek sanmam ama yinede önemli şifreleri değiştir banka/e devlet v. b.
Tamamdır peki bu hacklenme sonucunda fotolara erişilir mi ya da wp konuşmalarına?
Erişebilir wp mesajlarını yedekle ve temizle fotoğraflarda ıos hiç kullanmadım ama ıphone in kendi fotoğraf uygulaması var ise orada yedekleme vardır onu da yedekle ve temizle
İşte o kadsr çok ki yedeklenmesi çok uzun sürüyor offf
Yapcan mecburen
Şu an ios şifreyi değiltirip tüm aygıtlardan çıkış yap seçeneğini seçtikten sonra erişime devam edilebilir mi ki telefonuma
Bilemiyorum erişemez diye düşünüyorum
Hacklendin geçmiş olsun.
Oha gerçekten mi
Naneyi yedin sen. d
Ya kim yapacak ki bir de ios hani hacklenemiyodu
Reset çek
Nasıl yapıcam
Aç kapa
Bildiğin aç kapa mı yapacağım? ios şifremi feğiştirip tüm aygıtlardan da çıkış yaptım
Bu da olur
Tamamdır teşekkürler sorun olmaz dimi çok korktum aniden
Aç kapa tap yine de