Aşk İlişkileri En yakın Arkadaşınızın evlilik teklifi alması sizi mutlu eder mi yoksa kıskanır mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Selamlar.biraz kıskandım sanki ne diyim Allah mesut etsin 😏En yakın Arkadaşınızın evlilik teklifi alması sizi mutlu eder mi yoksa kıskanır mısınız? En yakın Arkadaşınızın evlilik teklifi alması sizi mutlu eder mi yoksa kıskanır mısınız? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Neden kıskanayım oda istiyorsa sevinirim onun için. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ben kıskanıyorum Yorumla u lotus-patra +1 yıl Çok ciddisin sen 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Bunun çaresi yokmu 🥹 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Var 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Neymiş çaresi 🙄 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Psikolog 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Psikolog mu 😳😊 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Hee seni anca o paklar Yorumla Soran +1 yıl Sen tedavi et beni 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😳 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Yakın arkadaşım yok ama umurumda olmazdı ne mutlu olurdum ne rahatsız 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Üzülürüm onun adına 😄Şaka şaka mutlu olurum. 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kiskanmam sevinirim tam tersi. Fotodaki arkadasinmi jajsjs 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yooo 🤓 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Zaten öyle oluyor 🤧🤧 herkes evleniyor😑 tüm yaz şehir şehir gezicem. Antepten Çanakkale ye kadar 😒 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben evlenen arkadaşlarım için üzülüyorum ama kıskandığım için değil evlilik zor olduğu için rahat huzurlu hayatını bitiriyorlar 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Neden kıskanayım ki. Sevinirim. Hasetlik etmenin sadece bana zararı var. Ona değil 🙂 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl mutlu olurum oda mutlu olsun herkes mutluluğu hakediyo :) 1 0 Yorumla
mavibalonbeyazkus Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Coook mutlu olurum.. kiskanan da nebilim yani.. garip.. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Mutlu da olurum kıskanırım da azcık herhalde :) 2 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Mutlu eder. Neden kıskanayım. 1 0 Yorumla
Eyylül_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. kıskanırım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kimi benimi 😳 Yorumla Eyylül_ +1 yıl evlilik teklifi alanları 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben de maalesef kıskanıyorum 🥹 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Mutlu eder 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevinirim 😊 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden kıskanayım oda istiyorsa sevinirim onun için.
Ben kıskanıyorum
Çok ciddisin sen 🙄
Bunun çaresi yokmu 🥹
Var 🙄
Neymiş çaresi 🙄
Psikolog 😂😂😂
Psikolog mu 😳😊
Hee seni anca o paklar
Sen tedavi et beni 😀
😳
Yakın arkadaşım yok ama umurumda olmazdı ne mutlu olurdum ne rahatsız
Üzülürüm onun adına 😄
Şaka şaka mutlu olurum.
Kiskanmam sevinirim tam tersi. Fotodaki arkadasinmi jajsjs
Yooo 🤓
Zaten öyle oluyor 🤧🤧 herkes evleniyor😑 tüm yaz şehir şehir gezicem. Antepten Çanakkale ye kadar 😒
Ben evlenen arkadaşlarım için üzülüyorum ama kıskandığım için değil evlilik zor olduğu için rahat huzurlu hayatını bitiriyorlar
Neden kıskanayım ki. Sevinirim.
Hasetlik etmenin sadece bana zararı var. Ona değil 🙂
mutlu olurum oda mutlu olsun herkes mutluluğu hakediyo :)
Coook mutlu olurum.. kiskanan da nebilim yani.. garip..
Mutlu da olurum kıskanırım da azcık herhalde :)
Mutlu eder. Neden kıskanayım.
Mutlu eder ya kıskanmam. 😂
Neden kıskanim mutlu olurum adina
Mutlu olurum arkadaşım için
ALLAH mutlu mesut etsin derim
kıskanırım
Kimi benimi 😳
evlilik teklifi alanları 😄
Ben de maalesef kıskanıyorum 🥹
Mutlu eder
Sevinirim 😊