Özellikle ''kanka'' dediğiniz arkadaşlarınızın evlendiğini görünce ne hissediyorsunuz?

Özellikle ''kanka'' dediğiniz arkadaşlarınızın evlendiğini görünce ne hissediyorsunuz?

Benim daha hiç sevgilim bile olmadı ne evlenmesi. Bu ay baya evelen arkadaşlarım oldu mutluluklar hepsine yani niye kıskanayım
Kötü anlamda bir kıskançlık değil :) görünce ben ne zaman evleneceğim gibi şeyler insanlar bazen kendi kendine söylene biliyor:)
Hayır beni strese sokuyor böyle şeyler yani 17 18 yaşlarında keşke bir sevgilim olsaydı yani o zaman bir hata yapsam saçmalasam dikkat çekmezdi ama 23 de yapınca tuhaf olur. Bazen düşünüyorum mesels şimdi hayatında biri olsa onu üzerim gibi geliyor basit bir şeye belki fazla bir tepki veririm anlamam yani bilmiyorum yani ozetle kendimi ifade edemem nasıl davranacağimi bilemem gibi geliyor
Bu sorunları aşmanın tek yolu da aslında hayatına birini alarak ve deneyerek görmek ve aşmak gerekiyor. :) Hayatımıza birini almadan önce o kişiyi bence düzgün seçmeliyiz. Bir hevesle alınan kararların daha sonra çok büyük sıkıntılar çıkarttığını bilmemiz lazım bu yüzden dikkatli olmalı bence herkes :)
Sadece iyi bir insan olsun dedim hep ne tipi ne parası pulu önemlı degildi benim için yani a bu yakısıklı bununla sevgili olayım demedim yani ruhen benimsedigim biri olsun dedim iyi insanlarda oldu o zamanda ilişki yasayacak dönemde degildim okul sınav falan yani onceliklerim baskaydı birde gerçekten buyutuyorum bu meseleri biri olursa mesela ya verdiğim sozü tutamazsam uzülurse ya da o beni üzerse diye panik yapıyorum saçmaliyorum öyle yani
Anlıyorum sizi, siz üzülmek istemiyorsunuz ve saçma sapan bir yanlış ilişki yaşamamak için ağır adımlar ile ilerliyorsunuz. Aslında kendi mutluluğunuz için doğru olanı yapıyorsunuz :)
Üzmekde istemiyorum gerçekten bilmiyorum çünku nasıl davranacağimi biraz ayarım yok yani aslında birini üzmem birinin beni uzmesindenden daha çok üzer. kimse üzülmesın kırılmasın diyorum yanı yanlış anlasılmasın ayıp olmasın derim öyle derken sacmalayıp daha çok ayıp ediyorum birde fazla acık sozlüyum o an kafamdan ne geçse söylerim buda iyi değil
Anladım bu konularda oldukça duygu karışımı yaşıyorsunuz, bu sebepten ötürü uzak duruyorsunuz. :)
Teşekkürler eig için. Yani biraz fazla düşünuyorum sorguluyorum ama kimin ne olduğunu iyi bilirim anlarım amaci ne niyeti ne nasıl biri onunla olursak nasıl olur anlarım birazda bu yüzden kimse olmadı. Yani çok garip insanlar var mesela adamı eski sevgilisi aldatıyor onu atlatamıyor gelip onun faturasıni bana kesecek benim ne suçum var ve sahte insan çok sahte insanlardansa yalnizlık iyi diyorum
Hayır, düğünlerinde oynarım sadece.
Cevap
4Cevap
Kıskanmıyorum, herkes kısmetini buluyor bize de nasip olur İnşaAllah diyorum ama içimden.
Evet hayırlı biri nasip olur umarım herkes için :)
Evlenen kim varsa bu yaşta çocuğu da var. Yüzük takan görünce imreniyorum ama evlenene özenmiyorum
Bu da olabilir :)
Kaliteli ve elit kadın bulamıyorum.
Burada gördüklerim bile ortalık şeyi...
Her şey istediğiniz gibi olur umarım hayatta:)
Tek bekar ben kaldığım için artık kıskanacak bir şeyde kalmadı. Öyle dışarıdan izliyorum sadece
Umarım istediğiniz gibi olur hayatta her şey :)
Kısmette varsa görürüz inşallah
Bazan evet yalan söylemeyeceğim
Ama Evlilik düşüncesi korkutuyor beni
Evet günümüzde zor bir karar gerçekten doğru insan mı diye bazen sorguluyoruz
Kıskansaydım şimdiye torun torbaya karışmıştım.. :))
Kıskanmıyorum. Yazık diye üzülüyorum :)
Bende kıskanmıyorum açıkçası ama bazen içimde duygusal bir şeyler olabiliyor ama çok uzun sürmüyor o da :)
sevinirim mutlu olsun
Niye kıskanayım
Kıskanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar