Mesela ben uyuz oluyorum. Ama kıskanmıyorum (kıskandı) 😒

Uyumlu ve kıskanılası bir çift olmak sizce çok mu zor?

Uyumlu ve kıskanılası bir çift olmak sizce çok mu zor?

Tabii ki değil. Ama günümüzde kadınlar erkeğini her şeyden kıskandığı ve erkeklerinde kadınları bu kadar çok kıskandığı sürece ilişkide sürekli tartışmalar olur ve kopulur. Modernleşmek lazım. Benim geçmişte yaşadığım ilişkiler hala konuşulur. Çünkü modernim ve farklı karakterlerde ki her bayana neler yaşatılması gerektiğini iyi bilirim. Kavga ve gürültüyle ayrılınmaz. Ve yolda görsek hala selamlaşırız. Tanışma kısmında, ilişki kısmında hatta ayrıldıklarında bile hep mutlu ve memnundular.
Özet ise dediğim gibi her iki tarafta modernleşmeli
Bilmeme hep kizlardan bunu bekledim beni deligibi kiskansinlar ya oyle boyle diyil cok kiskanc olsunlar ucan disi sineye bile. nerdesin napiyosun kimlesin benimle bu yuzdrn kavqa etsin yolla giderken brine baksam gozumu oysun. kiz boyle olur be abi nebiliyim her kizda oyeyim dedi ama kiskanmak gormedim. ben kiskaninca kotu oldum
Bende kıskanıyorum (dışarıdan benim ilişkimi kıskanan var mı diye de merak ediyorum))
Hiç kıskanmam aksine çok mutlu olurum beraber gülüyolarsa ne güzel yaa derim.
Cevap
59Cevap
1. Kıskanmıyorum.
2. İyi ki sevgilim yok.
3. Eğer sevdiysen ve canın yandıysa, etrafın binlerce sevgiliyle kaplı olsun ve arasında sen yalnız ol, yine umursamaz düşersin kendi acının derdine :) İyi günler.
Tabi kıskanır insan. Hele bir kere otobüs beklerken iki sevgili geldi. İkiside sağırdı ve elleriyle iletişim kurup gülüyorlardı. Ne güzel bir görüntüydü o ya :/
keşke bizim 18 yaşındaki kızlarda 3 milyonluk ülkeden dahi çıkıyo bizden niye çıkmıyo diye gavur kızlarını kıskansa
bu eleştirimi begenen mevzuyu anladımı acaba
Herkesin kendi görüşü saygı duyarım
neden saygı duyalım? 2. bu lafları kim aşıladı gençlere herkese saygı duyalım
Kıskanmıyorum hatta yanımdaki insanları mutlu olmasını severim eski kız arkadaslarıma kızıyorum boyle olmak varken neden hep cikisa surukledikleri icin
Kıskançlık değil fakat, insanın içinde buruk bir mutluluk oluyor. Örneğin, başkalarının mutlu olduğunu görmek ama, kendinin yalnızlığının farkında olmak.
geçen 14 şubatta tek başıma istiklale bir çıktım çıkmaz olaydım.. bu soruya vereceğim cevabı sen tahmin et istersen.
yok be.
daha hayatımda sevgili ne onu bile bilmiyorum. ben kimseyle anlaşamıyorum cadı ya 😅
Aynen ayıcık ya 😂😂
yok kıskanma değilde mesela çirkin bir çocuğun yanında güzel bir kız varsa bu ne ula derim
Kıskanmak değilde, neden bende olmuyo tribine giriyorum..
nayır neden kıskanayımkı mutlu olsunlar derım hatta
Kıskanmıyorum desem yalan olur
Ha bu illada olması gereken birşey değil
Olup acı çektireceğine olmasın mutlu olayım daha iyi
x bir kadına gidip teklif etsem; sevgilisi yoksa kabul eder; 1-2 gün sözüm ona naz yapar. ama vaktim yok
Yoo bazıları vıcık vıcık onlara sinir oluyorum biz asker arkadaşı gibi yürüyoruz onlar çoçuk kızın çeketini taşıyor çantasını taşıyor çok malca kendi eli yok mu yine sinirlendim
Ya kardesm milletten banane ne b*k yiyolarsa yesinler zira beni ilgilendirmiyo gulup geciyorum
Yoo bizamanlar bnde oyleydim duanki durmumda kendi rizam :) sorun yok
Yarim saat once banklarda sarilip opusen iki gence bagirindim baska yerde yiyisin lan diye zaten kafam bozuk sinirimi attirmasinlar
Kıskanıyorum. Sonra vıcık vıcık hareketlerini görünce çoh şükür 🙏 diyorum.
yok kıskanmam sadece güzel kız çirkin eleman muhabbetine uyuzum
kıskanan kızlar, kıskandırmak isteyen kızlar, göstermelik sevgili olunur günlük 200 tl :D
Koskaniyorum yalan yok hatta sinir oluyorum ve hep kulp takiyorum kendimi rahatlatmak icin...
Biliyorum bu kötü bişey ama böyle işte
Hayır kiskanmiyorum. Sadece gerçekten yalnız olduğumu suratıma vura vura gösteriyorlar işte 😕
Ne kıskancam be onlar beni kıskansın yalnızım mutluyum huzurluyum😄
Sadece insan düşünüyor benim eşim nerede diye. Koluna bir sürü kız takarsın ama eş isteyen biri istemez geçici bir heves.
zor değil ama netice de nazar ve kıskanılmaktan evimi etkiledi herkesin gözünün üstünde olması kötü bişey
Son 1.5 yıldır eski sevgilimden ayrıldığımdan beri görünce çiftleri üzülüyorum ister istemez : )
bir iç cekiyorz tabi 😂
İtiraf ediyorum Evet o benim 🙋
he manyağım ben kıskanıyorum
Bende kıskanıyorum evet itiraf ediyorum
Yakışıklı ve guzel görürsem belki evet
O yönde bir söylenti var. Ama uyduruyorlar
Yok canım ne kıskanması hiç huyum değildir
Ahaha bilirim kardeşim 😂😂
Kiskanma huyum yoktur
Kıskançlıktan ölüyormusun peki :D
Kıskanmiyorum
Yoo cok kolay ndjsjsns
vicdansızlar, olan var olmayan var
Kafasına şemsiye ile vurasım geldi şimdi geçtiler
Off ben çatlıyorum kıskançlıktan :D
eskiden kıskanırdım şimdi umurum değil
genelde kavgalı oluyorum o gun sevgılım olsa da
senin sevgilin yok mu ki :/
Hayır maşallah diyorum
Zor gibi gözüyo herkes bu durumdan müzesi: )
Onlar bizi kiskansin mk.
El eleyken ortalarından geçesim geliyor 😄
hayır
Gıcık oluyorum tabiki kıskançlık değil
Ne kıskancam be
Eh işte ツ
Evet bende oluyorum
BEn zaten hiç kıskanmam :/
Kiskanmiyorum
ister istemez insan özeniyor 😁
İçimde bir şeyleri parçalama isteği oluşuyor :D
kıkanç sevgi fakirleri sizi.