Yani Bu zamana kadar tek suçum birilerine sadık olmaktı nedenini bulamıyorum gerçekten siz ne düşünüyorsunuz?

Aynen. bundan sonra dara düşen hiçbir kadın kapımı calmasin diyorum o yuzden
Yani bilmiyorum eğlenceli biriyimdir hatta yani senin yanında çok mutluyum diyenler bile oldu ama neden sonu böyle oluyor anlayamıyorum
Aslında belli ne istedikleri. cunku sadiksin aldatmazsin. aldatma ihtimali olan erkekler daha merak uyandırıyor onlarda. sen mesaja geç cevap versen işi vardır der geçer. ama güvensiz erkek geç cevap verse kız ne yapıyor ne ediyor diye dusune dusune diğer kızlarla yarış içine giriyor. yani bu sevgi mevgi değil. cogu böyle. ya da benim karşıma cikanlar
Yok aynı dediğin gibi dakikasında yazardım ama boşaymış gerçekten
Zaten artık bilmiyorum ya çok karışık kafam zaten olduğu yokta belki bir ihtimal diyorum ama diğer yandan da olmasın diyorum
Aynen öyle eyvallah sağolasın iyi geldi biraz bu bana 😊
Allah herkesin gönlüne göre versin 😊😀
Welcome to gerçek hayat 🙂
Hep ordaydik biz bu piyasaya yeni gelmedik geri geldik 🤣🤣
Bu dunya’da seveni si*erler, kimseye ilgi gösterme
S*kenide severler işte maalesef ki
Uuu hemde nasıl 😂 Ama kalbimiz kötu biri olmaya musade etmiyor, o yüzden herkesden uzak 🙂
Aynen öyle yani bu dünyada almazsam öbür dünyada almak istiyorum meyvesini 😀
Naapim öbür dünyayı ulan bu dünya da zaten başım götüme girmiş 🙄 Öbür dünya da kazansam bile ne değişir
Peki ne yapalım onlar gibimi olalım
Dene eğer yapabiliyorsan çok değer görürsün 🥰 Ben uğraşmıyorum bile
Onlar gibimi olalım teyzemin evladı djhdjdh vicdanları rahat ise onların ne mutlu benim vicdanım rahat çok şükür 😊😀
Vicdanın rahat ama işte verdiğin değeri karşılığını alamiyorsun
Varsın olmasın Allah biliyor ya o yeter hani bir söz varya iyilik yap denize at balık bilmezse halik (Allah) bilir diye bundan sonra felsefem bu olucak inşallah 😀😊
Tanrı ne alaka😅 Can sıkıntısından bizi yaratmış bir ego manyağı
Can sıkıntısından mi en azından saygı duymani beklerim inanmıyor olabilirsin
Ben değil o söylüyor. Tanrı’ya inanıyorum ayrıca ama kafama takmıyorum onu, cenneti kazanayim da böylece sevdiğim adam hurilerle sevişşn 😂
Yalnış anlama ama seninle bu tartışma içine girmek istemiyorum çünkü senle ben çok ayrı noktalardayiz bu konuda
Cevap
1Cevap
Sevmek bu ülkede kaybettiriyor insana duygularını
Aynen öyle bro bazen diyorum ki alsın allah içimden bu duyguyu robot olayım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar