Çünkü bizler bizi gerçekten sevene değil bize acı çektiren insanlara yöneliyoruz. Kendi özdeğerlerimizi kendimize olan saygımızı çürüten insanlarla olmayı tercih ediyoruz. Gözümüzün açılması için hayatlarımızdan çıkmaları gerekiyor. Bir iki derken hissizleşiyoruz ve hayatımıza giren sonraki suçsuz insanlardan şüphe duymaya başlayıp daha da güvensizleşiyoruz insanlara karşı hayata karşı bu lanet bir durum çözümünü ben bulamadım. Umarım sen bulur ve mutlu olursun. Ne sevmeye umudum var nede sevilebileceğim ve seveceğim biriyle mutlu olabileceğime dair inancım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİddianız çok güçlü,
Sevmeyi ve sadık kalmayı bilenlerin hiç sevilmediğinine dair yayınlanmış bir araştırma veya toplanmış bir veri olduğunu sanmıyorum. Veya ölçüsüz bir şekilde sevmek belki insanı değersizleştiriyordur. Size saygısız davranan birine sevdiğiniz için tahammül ediyor kendi sınırlarınızın çiğnenmesine izin veriyorsanız ki bu Anne ve Babanız hariç kim olursa olsun hayatınızda ki o kişi size değersiz davranacaktır. Önce öz değerinizi bulun, fark edin, koruyun ve unutmayın sizin gidemeyeceğinizi bilen bir insan sizi seven kişi olarak değil muhtaç kişi olarak tanımlar
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız da ben seviyorum karşıdan da öyle bekliyorum ama olmuyor öyle
- 1 yıl
Örnek veriyorum bir mesleği de sevebilir sahip olamayabilirsiniz
Çivi çiviyi söker unutmayınız
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence dünya çok değişti yani insanlar artık sorumluluk almaktan daha fazla kaçınıyor ya da kendilerini daha çok ön plana alan bir hayat tarzı benimsediler diyelim. O yüzden bir kişiye sadık kalarak onu sevmek, onunla anlaşma ve uyum yakalama konusunda tatlı bir ısrarda olmak gibi bir endişe taşımamaya başladılar.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAlma verme dengesi önemli. İster arkadaşlık ilişkisi olsun ister sevgililik ister başka bir şey, hep veren taraf olursan karşıya verme fırsatı bırakmazsın. Ve hep alan taraf bunun kıymetini göremez. Emek etmediği için, çaba sarfetmediği için sevgi de hissetmez.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh canım ya, bu çok üzücü bir durum, ama emin ol sevilmemek gibi bir şey yok aslında. Herkes bir şekilde bir başkası için özel bir yerde durur. Bazen karşısına doğru kişi çıkmaz ya da insanlar ne kadar değerli olduğunu anlayamaz 💔. Ama bu, senin eksik olduğun anlamına gelmez. Kendine ve sevgine inan, bir gün birisi kesin o güzel kalbinin kıymetini anlayacak! 😘 Dünyanın en tatlı kelebeğisin, unutma! 🦋✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Öyle olduğu için olabilir, aksi olsa severlerdi! 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü adalet yok dünyada maalesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılKarşısına düzgün insan çıkmıyor veya düzgün insan tercih etmiyor olabilir. Ben sadık olurum gerisi hallolur diye bir şey yok. Evet ilişkide sevgi saygı güven çok önemli ama hep diyorum ilişki karmaşık bir oluşum. Örneğin devamlı trip atayım adamı canından bezdireyim ama sadık kalayım, adam da beni sevsin. Öyle bir durum yok. Birçok yapı taşı birleşir ve ilişkiyi oluşturur. Ya da duş almayım kendime hiç bakmayım ama sadık olayım? Yine olmaz. Erkek açısından da örnekler çok. Adam eve uğramasın arkadaşlarıyla takılsın ama çok sevsin. O ilişki yürür mü? Hayır
10 Yorumla
1 yılGerçekten sevmeyi ve sadık kalmayı bilen birinin bazen sevilmemesinin sebebi, fazla değerli olmasından kaynaklanıyor. İnsanlar bazen buna hazır olmuyor ya da derin duygulardan korkuyorlar. Sadakat ve sevgi, bazen çok "ağır" geliyor. Belki de karşıdaki kişi, duygusal olarak bu kadar yoğun bir bağa giremeyecek kadar uzak. Ama bence, her şeyin bir zamanı var; doğru kişi geldiğinde, bu özelliklerin ne kadar değerli olduğunu anlayacak ve karşılık bulacaktır.
10 YorumlaSevilmek için bazen sevmek, sadık kalmak yeterli gelmiyor. Sevecek olan tarafın farklı beklentileri olabilir. Ya da gerçekten sevmeyi bilene denk gelinmiyor da olabilir.
24 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü genelde seveni sadık kalani sevmezler heyecan severler, genellikle sadık isteyenler sadece sözde ister içten içe sadık olmayana giderler o yüzden daha çok serseri kötü çocuk tipleri sevilir zaten sanirim düzgünce seven sadık olan sıkıcı geliyor ben de anlamıyorum iyi olduğum için tercih edilmiyorum sadece onu biliyorum ve çok saçmaaa sıkıcı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFriedrich Nietzsche'nin çok güzel bir sözü var;
"Ne kadar çok acı çekmesi gerekmişti bu kadar güzel olabilmek için?"
Sanırım beni anlamışındır. :)21 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir sözmüş
1 yılBu cevabı kimde nerede ve nasıl aradığına göre değişir. Her seçtiğin kişinin sana sadakat ve sevgi borcu yok. Senin dengin olmayan, olamayan birisini sevmeye kalkarsan altında kalırsın. O yüzden herkesin sevmesi beklenemez. Hele hele bu devirde sevmek sevilmek nadiren yaşanan bir şey.
00 Yorumla
1 yılBizim çocukluğumuz travmalarla dolu. Anne babalarımızın ilişkisini çekeriz genelde. Çok değer görmediğimiz içinde bizim huzurumuzu kaçıran kötü davranan insanlara çekiliriz. Onları düzeltmeyi umarak… Güvenli bağlanan çok az insan var onlar da yanlış insanla buluşunca kaygılı olabiliyorlar. Bağlanma stiliyle travmalarla ilişkili kısaca.
00 Yorumla
1 yılKızlar feminizmi destekliyor, çirkin ve orta tipli erkekleri red edip yakışıklı ve fiziği iyi erkeklere gidiyorlar. Bu red edilen erkekler de sinirlenip kendini geliştiriyorlar. Sonra önüne gelene çakıp nextliyorlar. Bu durumun suçlusu kızlar bence. Erkekleri siz bu hale getiriyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılİstenilen ile tercih ettiklenin uyumlu olmamasından kaynaklıdır çoğu kez.
Üstüne üstlük üzülerek söylemem gerekir ki bunu da kabul etmez çoğu kişi fakat unuttukları bir şey var. Her şey o kadar nettir.
Konu sadece sözde kalıyorsa insan hayatında , çoğu kez insan başladığı noktada bulur kendini.00 Yorumla
1 yılKendini yetersiz hissetmesinden de dolayı olabilir. Maddi açıdan demiyorum ama kıyaslama yapan kişilerde genelde olan bir durum bu bahsettiğim kişiler ölümüne seven ve sadık olan insan tipleri (benim gibi) : (
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Doğru insanla tanışacak kadar şanslı değiliz sanırım. Yıllardır yalnızlığı seçiyorum bu yüzden. Gerçekten çok zor doğru insanı bulmak
Herkes kendi menfaati peşinde, aşk, sevgi, sadakat insanlarda bulması zor şeyler olmuş00 Yorumla
1 yılbence bazı insanlar sevmenin değerini ya da sadakatin kıymetini anlamıyor belki de böyle birine denk gelmek zaman meselesidir herkesin kalbi bir gün doğru kişiyi bulur sadece sabretmek ve doğru insana rastlamak önemli
00 Yorumla
1 yılArgo bi soz vardir; seven s2lir s2en sevilir
O yuzden bu hayatta seven adamin agzina ederler bunu kendimde yasadim. Pandemide kiz icin beyliduzu-pendik arasi az gidip gelmedim ama sonuc her yerden engellendim
Sonralari tanistigim kim varsa it gibi davrandim 4 kizda djrmadan arayip yaziyolar hatta eve kek getireni acilde yanimdan ayrilmayani bile vardi, saka gibi bu nasil bi sey kadinlari cidden anlayamamistim hala daha anlayamiyorum00 Yorumla
1 yılçünkü bunlar kendisini sevdirdiğin ve aşık ettiğin özelliklerin değil insanlar daha farklı ve güzel özel insanları severler ahlaki kural o aşkı ve sevgiyi tuğlaları tutan sıva gibi tutar fazla olursa ve gösterilirse gördüğümüz aşık olduğumuz o özellikleri bulamaz ve sıkılırız
00 Yorumla
1 yılBu devirde sevgi insanlara ağır gelir; herkes alışmış kötülüğe, ne anlarlar iyilikten?
Dipnot
Sevdiğim hariç. Yani doğru insanı bulmak lazım.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sadece sevmek ve sadık olmak karşı tarafın seni sevmesini bağlamaz bunlar önemli faktôrler tabi ama biri beni seviyor ve sadık kalıyor diye birşeyler hissetme olasığım çokda yüksek değil
00 YorumlaHiç sevilmez değil de sevmesini istediği, beklediği kişiler tarafından sevilmez daha doğru sanki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Bu işler böyledi ya sevilmeyi hak eden sevilmez sevmenin s sini bilmeyenin de peşinde kul köle olurlar
10 YorumlaÇünkü nerde ipsiz sapsız varsa onlar sevilir kanun bu
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyosun
Sadık kalmayı ve sevmeyi bildiğinden değil. Çekici olmadığı ve bunu yaranmayla gidermeye çalıştığı için sevilmez.
00 Yorumla
1 yılSeni herkes hak etmez o yüzden.
Ve genelde karşındaki insan dönüşmekten korktuğu kişi olacağını bildiği için uzaklaşır senden.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÇabuk sıkılıyorlar ve farklı heyecan arayışındalar
çünkü seçenekler çoğaldığı gibi sadakatsizlikler baş gösteriyor00 Yorumla
1 yılGel sev. Eş adayim ol. Sana kim sadık kalmadı ki? Hele sen sadık olduktan sonra. Sigara içki yoksa. Taparım sana be kadın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevilmez, çünkü her kadın tenini oksayacak erkekleri ilgi deposu olarak kullanır, ezik görür kadın ruhu naif adamı
diğer erkeklerle de (serseri, saldırgan, parası olan) ileri boyutta şeyler yaşar
00 YorumlaBu soruyu kendinize sorun çünkü sevmeyen bilmeyen birine aşık oluyorsunuz. Düzgün insanları yok sayılmaktan dolayı
013 Yorumla- 1 yıl
erkekler çok farklı sanki
- 1 yıl
erkeklerde düzgün olanı sevmiyor demek ki kötü olacaz
- 1 yıl
daha neler kaç yaş büyüksün
- 1 yıl
o zaman benimde 15 yaşındaki çocuğa bakmam lazım yaş önemsiz sonuçta 😂
- 1 yıl
çoğu doğru
Öyle biri özeldir, karşısına çıkacak da öyle, yani nadir ve özel olan kolay bulunmaz, ama beklemeye değer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Evet gerçekten sevenin kıymeti ne yazıkki bilinmiyor ama bilen birisi elbet çıkar. İnşallah ümidini kesme
00 Yorumla
1 yılBu devirde kötü ahlaklı insanlar daha çok tercih ediliyor maalesef, ziyanı yok biz yalnızlıktan memnunuz, herkes ile olan bizden uzak olsun, esteizu billah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevilir sevilir de seven seni sevmeye bir cesaret etse arkası çorap söküğü gibi
10 Yorumla
1 yılBu hale karşı çok mu korumacıyız bende anlamıyorum bu durumu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevip sadık oldugumuzdan kaybetme korkusu yasamiyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kızlar böylelerini pek sevmiyor, akılları çıkıyor sigma boy olsunlar diye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Günümüzde bu durum maharet olmaktan çıktı. Öncelikler değişti
00 Yorumla
1 yılBu sorunun cevabını bulan olursa banada söylesin...
00 YorumlaGerçek insanlar diğer gerçek insanlarla bir türlü denk gelemez
00 YorumlaIsrarla yanlış kişileri sevdiğinden veya sadece sevmek yetmediği için.
00 YorumlaOna hep tam tersi olanlar denk gelir çünkü..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılBazen olmayacak kişiler tarafından sevilmeyi istediği için olabilir.
00 Yorumla Her zaman verdiğini alırsın diye bir şey yok.. Bazen senın sevgini hak etmeyen bir çok kişi olabilir
00 YorumlaSadık kaldım sevdik hep lüksün bir üstüne çıktı duygularımızı kullandı çöküncede ayrıldı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler kızlara kızlar erkeklere hep aynı soruları soruyor herkes aynı düşüncede madem neden hala sevilen sevilmeme durumu oluyor? Maceramı arıyorlar?
00 YorumlaÇünkü onda olan özellikler güzellikler karşıtarafta olmadığı için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılYanlış veya ne istediğinden emin olmayan birini sevdiği için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Ah canım seveni s... Ler s... nide severler eski sözdür 😂😂❤️❤️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Seven opulur open sevilir ben az soleyim sen cok anla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çünkü itici gelir insanlara suçlu kalpazanlar daha çekicidir
00 YorumlaHerkes kendini öyle sandığı için. Herkes birilerinin kötüsü bu hayatta. Salt iyi yok ki.
01 Yorumla- 1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun? @verda00
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBunu bende merak ederim nedense. Hayatın kanunu bu galiba...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Öylen insanları kaybetmekten korkmazlar cunku senin hep orada olacagindan emindirler..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dünya iyiler için olan bir mekan değil. Simülasyonda hata olduğu için böyle :)
00 Yorumla
1 yılİnsanların çoğu vefa nedir bilmiyor, gerçek sevgi nedir bilmiyor , zaten umurlarında da değil. Bas geç tarzı hep ilişkiler.
10 YorumlaKıymeti bilinmiyor bende sevdim mi güzel seviyorum değer veriyorum fedakarlıklar yapıyorum ama sanki ben daha çok seviyormuşum gibi hissediliyorum sebebini daha çözmüş değilim seven insana kıymet verilir değer verilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki fazla arıza olabilir. Mesela siz eskiden de bu sitedeydiniz ben size çok yalvardim ama asla şans vermediniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYeterince Allah'tan bunu istedin mi ibadetlerini yerine getirdin mi yeterince bu konuda acı çektin mi
00 Yorumla
1 yılİyi insanlar sevilmiyo kıskançlık var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYooo kim diyor sevilmez diye sen seni sevene denk gelmemişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVeren olmazsan böyledir. Yatağa girip sabahına toz olmak isteyenlerin devri
09 Yorumla- 1 yıl
Ya öyle de olumsuz düşünme lütfen 🙏
Cevap sahibi1 yıl@Üzgünçocuk06 valla kimse şaşırtmıyor sanki ben kimseye selam vermiyorum artık nasıl olsa bu da öyle çıkacak diye kendimi çektim kenardan izliyorum, yoksa çirkefe batmak içten bile değil
- 1 yıl
Yok sen de haklısın ama olumsuz olma. evrene negatif enerji salma lütfen 🙏
Cevap sahibi1 yıl@Üzgünçocuk06 inşallah dediğin gibi olsun ama ben umutlu biri değilim. Sevgi bel altı artık bu sevgi değil ben yokum
- 1 yıl
Üzülürüm ya öyle deme lütfen 🙏. Gizli olduğun için hesabını bilmiyorum bilsem yazardım konuşmak da isterdim arkadaşım
Cevap sahibi1 yıl@Üzgünçocuk06 konuşmak neye yarayacak ki bir çözüm olmuyor nede olsa değişen bişey de olmayacak. Gerçeği değiştiremeyiz nasıl olsa toplumu da ayrıca zaten 06 mı şehir
Cevap sahibi1 yılBen İstanbul dayım yani konu bir şekilde tanışmaya gelecekse uzak olduğumuz için çok gerek yok diye düşünüyorum
- 1 yıl
Evet. Takip isteği gönderin de size yazayım lütfen 🙏
- 1 yıl
Ankaralıyım sadece. İstanbul’un hemen yanındayım. Bi yazın lütfen ya da takip isteği atın lütfen
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç sevilmeyen erkekler de var. Farketmediğin millete itici gelen bir yanın olabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne