Aşk İlişkileri 1 ay Neden insanlar sadık değil? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Neden insanlar sadık değil? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EngineerMan07 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Bu konuda katılıyorum size maalesef okadar üzüyor ki bu durum beni seviyorsun tam bu diyorsun çekip okadar kolay gidiyor ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 49,2b görüş paylaştı. İnsanlar artık güvensiz çünkü karakterleri de olmuyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hamza1616 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 ay Çünkü kimse ne istediğini bilmiyor ve kalbinin ekmeğini yiyor bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 86 yorumu gör Soran 1 ay Bak mesela karşındakini öyle olduğunu seziyorum ya ben de öyle yapıyorum sadık olmam Yorumla Hamza1616 1 ay Öyle olduğunu seziyorsan konuşmanın mantığı bile yok niye onun seviyesine düşüyosunki Yorumla Soran 1 ay Herkes öyle Yorumla Hamza1616 1 ay Değil işte ya ne anlatsam boş biliyorum ama değil Yorumla Soran 1 ay Yahu herkes öyle diyorum Yorumla Hamza1616 1 ay Herkes öyleyse bile ben değilim ne diyim başka Yorumla Soran 1 ay Tebrik ederim Yorumla Hamza1616 1 ay Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 ay Rica ederim Yorumla Hamza1616 1 ay 🙏🙏 Yorumla Soran 1 ay 🙏🙏🙏 Yorumla Hamza1616 1 ay Ya takıntım var lütfen son mesajı ben atim Yorumla Soran 1 ay 😅😅😅😅😅😅😅 tamamma Yorumla Hamza1616 1 ay Tamam diyip yine atman peki Yorumla Soran 1 ay Hdjsjs lan Yorumla Hamza1616 1 ay Bak saçma gelebilir ama görüldü atmış gibi hissediyorum Yorumla Soran 1 ay Nolcak at Yorumla Hamza1616 1 ay Peki 😂😂 Yorumla Soran 1 ay Hadi görüşürüz Yorumla Hamza1616 1 ay Görüşürüz iyi geceler 👋 Yorumla Soran 1 ay İyi gecelerrrrr Yorumla Hamza1616 1 ay Sanadaaaa Yorumla Soran 1 ay Lannnn Yorumla Soran 1 ay Zaten sinirliyim Yorumla Hamza1616 1 ay Ya bak çıkmaza görücez sen görüldü at geç iştee Yorumla Soran 1 ay Sen at Yorumla Hamza1616 1 ay Benim suçum diil Yorumla Soran 1 ay Yat Yorumla Hamza1616 1 ay Bak koç burcuyum çok inatçiýım sen at lütfeennn Yorumla Soran 1 ay Agliycam bak son ben dedjm Yorumla Hamza1616 1 ay Ya nolcak ben daha önce hiç atmadım sen atmısindir belki Yorumla Soran 1 ay Sallama ya cidden iyi değilim hadi uzatma Yorumla Hamza1616 1 ay Tamam işte üzmekte istemem * lütfen bu son olsun.. Yorumla Soran 1 ay 🥺🥺🥺 tamam yatcam ve bakmiycam son kez bir şey soracağım duan kabul olur mu ya Yorumla Hamza1616 1 ay Benim duammı kendime ettiklerim olmuyor sanki ama istersen sana edebilirim Yorumla Soran 1 ay Yaaa bana eder misjn Yorumla Hamza1616 1 ay Tabiki Ne için edicem söylede ona göre edeyim Yorumla Soran 1 ay Gizliden çıkarabilir misin Yorumla Soran 1 ay De ki Allah'ım yarın bu kız sabah güzel haber alsjn Yorumla Hamza1616 1 ay Gizliden çıkmıştım be Yorumla Hamza1616 1 ay * çikmayayim ederim ne demek inşallah kabul olur Yorumla Soran 1 ay Tamam Yorumla Hamza1616 1 ay Tamam iyi geceler tatlı rüyalar 😊 Yorumla Soran 1 ay İnşallah ettiğin dua kabul olur Yorumla Hamza1616 1 ay İnşallah 🙏🙏 Yorumla Soran 1 ay İnşallah Yorumla Hamza1616 1 ay Kabul olursa haber et olur mu Yorumla Soran 1 ay Etcem yarın inşallah olur Yorumla Hamza1616 1 ay Tamam bakalim👋 Yorumla Soran 1 ay Bakalım Yorumla Hamza1616 1 ay ... Yorumla Soran 1 ay Dua edersin dimi Yorumla Hamza1616 1 ay Ettim zaten Yorumla Soran 1 ay Güzel haber alamadım 🥺 Yorumla Hamza1616 1 ay Sen tam olarak nasıl bir haber almak istiyodun Yorumla Soran 1 ay Hayırlı olumlu güzel beni mutlu edecek Yorumla Hamza1616 1 ay Yapacak bişi yok belki kabul olmuştur görmüyosundur Yorumla Soran 1 ay Somut bir şey Yorumla Hamza1616 1 ay Öyle Yorumla Soran 1 ay 🥺 sağ ol Yorumla Hamza1616 1 ay Ne demek 😊 Yorumla Soran 1 ay Sen yine de dua et belki kabul olur Yorumla Hamza1616 1 ay Olur peki senin duan kabul oluyormu Yorumla Soran 1 ay Allah bilir Yorumla Soran 1 ay Sana dua edeceğim Yorumla Soran 1 ay Allah senden razı olsun ve işini rast getirsin Yorumla Soran 1 ay Umarım her şey gönlünce olur Yorumla Hamza1616 1 ay Amin amin 🙏🙏 inşallah sende güzel haberler alırsın hep mutlu olursun Yorumla Soran 1 ay Bugün inşallah alırım Hamza Yorumla Hamza1616 1 ay İnşallah takdiri ilahi Yorumla Soran 1 ay İnşallah inşallah inşallah inşallah Yorumla Hamza1616 1 ay 🙏🙏🙏. Yorumla Soran 1 ay ... Yorumla Hamza1616 1 ay En son ben aticam ama😊😊 Yorumla Soran 1 ay Yoooo Yorumla Hamza1616 1 ay Ne demek yoo ama böyle olmaz hshshs Yorumla Soran 1 ay Yokkoooikkkkkkk Yorumla Hamza1616 1 ay 😂😂😂.. Yorumla Soran 1 ay 😅😅😅😅😅😅 kafayı yedim 😅😅😅😅😅😅😅😅😅 Yorumla Hamza1616 1 ay Yok yok yememissindir Yorumla Soran 1 ay Eğer olmazsa yerim Yorumla Hamza1616 1 ay Ya sen gerçekten ne olmasını istiyon özellikle bir şey istediğin belli Yorumla Soran 1 ay Evetttt Yorumla Hamza1616 1 ay Ne istiyon işte özelden yazabilirsin istersen Yorumla Soran 1 ay Tamam öyle yapacağım Yorumla Hamza1616 1 ay Tamam Yorumla
burhandeja15 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı. Sadık olan kişileri seçmediğin icin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eig 93% 1 ay Adı üstünde insan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 15,2b görüş paylaştı. çünkü sinsi işler hoşlarına gidiyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Guru Yaş: 25 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7b görüş paylaştı. Sadık olmayanları seçtiğiniz içinn Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 87% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 877 görüş paylaştı. Zamanında darbe yedikleri için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
losangelescalifornia Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 ay Kimse değil bu devirde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 ay Çünkü etrafta çakacak onlarca kadın var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 96% 1 ay Niye olsunlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
berkatak Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. kadınlar yüzünden.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sessiz0607 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 ay O anlık yükseklik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Bu konuda katılıyorum size maalesef okadar üzüyor ki bu durum beni seviyorsun tam bu diyorsun çekip okadar kolay gidiyor ki
İnsanlar artık güvensiz çünkü karakterleri de olmuyor.
Çünkü kimse ne istediğini bilmiyor ve kalbinin ekmeğini yiyor bence
Bak mesela karşındakini öyle olduğunu seziyorum ya ben de öyle yapıyorum sadık olmam
Öyle olduğunu seziyorsan konuşmanın mantığı bile yok niye onun seviyesine düşüyosunki
Herkes öyle
Değil işte ya ne anlatsam boş biliyorum ama değil
Yahu herkes öyle diyorum
Herkes öyleyse bile ben değilim ne diyim başka
Tebrik ederim
Teşekkür ederim
Rica ederim
🙏🙏
🙏🙏🙏
Ya takıntım var lütfen son mesajı ben atim
😅😅😅😅😅😅😅 tamamma
Tamam diyip yine atman peki
Hdjsjs lan
Bak saçma gelebilir ama görüldü atmış gibi hissediyorum
Nolcak at
Peki 😂😂
Hadi görüşürüz
Görüşürüz iyi geceler 👋
İyi gecelerrrrr
Sanadaaaa
Lannnn
Zaten sinirliyim
Ya bak çıkmaza görücez sen görüldü at geç iştee
Sen at
Benim suçum diil
Yat
Bak koç burcuyum çok inatçiýım sen at lütfeennn
Agliycam bak son ben dedjm
Ya nolcak ben daha önce hiç atmadım sen atmısindir belki
Sallama ya cidden iyi değilim hadi uzatma
Tamam işte üzmekte istemem * lütfen bu son olsun..
🥺🥺🥺 tamam yatcam ve bakmiycam son kez bir şey soracağım duan kabul olur mu ya
Benim duammı kendime ettiklerim olmuyor sanki ama istersen sana edebilirim
Yaaa bana eder misjn
Tabiki Ne için edicem söylede ona göre edeyim
Gizliden çıkarabilir misin
De ki Allah'ım yarın bu kız sabah güzel haber alsjn
Gizliden çıkmıştım be
* çikmayayim ederim ne demek inşallah kabul olur
Tamam
Tamam iyi geceler tatlı rüyalar 😊
İnşallah ettiğin dua kabul olur
İnşallah 🙏🙏