#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Ben bir kez red edildim... ama kafaya takmadım böyle şeyleri... Bıraktım red eden kişi beni düşünsün dedim.
Sonrasında , bir zaman Aralık bırakıp , onun neden beni red ettiğini sordum. ..
Açıklamasını cevap verdim... Bir kaç gün sonra kendi gelip özür diledi... Ama artık sen bana ilk red ettiğinde , bu işi bitirmiştim dedim. Neden o zaman sebebini sordun dedi... Bende , kendi açımdan beni nasıl gördüğünü anlamak için sormuştum dedim. Teşekkürler ettim. Ama artık bitmedi... Her gün yazışmalar sonucunda arkadaş olarak kaldık. Hatta kız bana senden hoşlanıyorum , beni kendine bağlıyorsun dedi. Benim sana olan bakışım.. sadece arkadaş olarak dedim... her ne kadar birlikte gezsek , sinamaya gitsek. Yemeğe gitsek te... Halen beni sevmiyor musun dedi.. arkadaşım olarak evet seviyorum ama sevgili değiliz dedim.
Başkasından teklif beklemiş. Olmayınca sana yönelmiş.
Halen arkadaşız... Ama o artık Türkiye'de.. hatta yanıma tatile bile getirdim... Annesi biraz laf etti... Hatta beni aradı , kızımla ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun dedi... o benim arkadaşım.. ona hiç bu gözle bakmadım dedim... Yurt dışına götürdün... Kızıma neler yaptığını nereden bileceğiz dedi.
Terbiyesizlik ediyorsunuz , bana değil kızınıza terbiyesizlik ediyorsunuz dedim. ilk başta tabiki sordum başka birinden mi? Teklif bekliyordun dedim. Ya bunun için hazır değildim. Ve şok oldum dedi... ya takmıyorum böyle şeyleri.. ama onunla evlenmek niyetim yok... O istiyor.. ama hayal kurma benle ilgili dedim. Bir kere bile öpmedin beni dedi.. o kabahat sana ait dedim. Beni red ettin. .. ya çok komik hayat yaşıyoruz onunla... elini bile tutmuyorum.. o beni kıskanıyor ama..
Yani ben olsam bende istemezdim.
Türkiye ye tatile gittiğimde tanıştık arkadaş ortamında... ben İsveç te yaşıyorum.. galiba biraz şok oldu... aile yapısından dolayı red ettiğini düşündüm. Gerçekten ona kötü bir his beslemedim.. bunu kendisine defalarca anlattım... Bana neden peşimi bırakmıyorsun bile dedi.. bırakmayan ben değilim sensin dedim. Mutluysan böyle arkadaşız daha ne istiyorsun felan derken... halen konuşuyoruz. bazen hayatıma müdahale ediyor... kıskanıyor hemde olduğundan fazla kıslanıyor. .. söylüyorum açıklıyorum biz sadece arkadaşız. ... ama Türkleri bilirsiniz.. dedikodu var.. benim onunla başka hayat yaşadığımı bile söylemişler. ... Onun adına üzüldüm... elimi bile sürmedim o kıza... hatta benden uzak ol , senin adını kirletiyorlar. Bakalım o artık Türkiye'de ama hergün konuşuyoruz. Arkadaşça
Çok üzülmem öyle kızlara..
Sevgili bulsa. .. benim yaptığımı ona yapamazdı... Arkadaş olmama rağmen çok değer verdim... Hatta bana sevgilim olsa. .. ilk önce beni yatağa atmak isterdi... Ama sen bunu aklından bile geçirmedin dedi... Sen neymişsin felan diyor... Ya boş ver takılma böyle şeylere dedim. Sadece kim olduğunu bil bu yeter dedim
Sanırım bu konuda rahatım biraz, öyle bir korkum yok ama eğer olsaydı onunla farklı şeylerden muhabbete girerek imalı bir şekilde anlamasını sağlardım.
Detaydaki durumu yaşadım ama hiç adım atamadım.
Vala bende Şu an yol bakalım 😀😀
Evlen artık :) :D
Kimse almiyor 🤣🤣
Dur seni evlendireyim hemen
Tamma hemen evlendir 🤣🤣
Cevap
16Cevap
Hayır hiç olmadı
teklif etmiyom fjdkjeie , ama şimdi lise zamanı egolu kendini beğenmiş kıza da teklif etmek pek mantıklı değildi yani cidjek
Aşırı egolular. Türk kızları beğenmedim.
ee napalım bazı erkek cinsleri çok kaldırıyo fotolarını , sonra ben çekiyom tribini jfnrjd
Herkes herkesi sevip isteyecek diye bir şey yok reddedilmekten korkmamak lazım korkarak bir arpa boyu yol ilerlenmez
Reddilmekten korkuyorsam acilmam😂 haddimizi bilmek lazım İzzet Altınmeşe gibi adamlar gidip Türkan Şoray gibi kızlara da açılmasın bı zahmet 😂
İsteyenlerden ilgisine karşılık vermediklerim içinden bazılarına oluyor. ben hiç kimseye teklif ermedim adım atmadım.
Hiç yok. Çünkü reddedilmeyi kabulleniyorum, ve bu karşı tarafın en doğal hakkıdır diye düşünüyorum
Red edilicek duruma düşürmedim kendimi hiç ama olursa seçim tercihi derim saygı duyarım
Birlikte iyi zaman geçiremediğim birine zaten bu yönde yaklaşmam. Yaklaşıyorsam da red yemekten pişman olmam. Hayatta mutlu olmak için kaç şansımız var, bilmiyoruz. Pişmanlığa ayrılacak zaman yok.
hiç yaşamadım bunu..
çünkü her zaman herkese hissettiğimi söyledim :)
önceden vardı ama 5 aydır bir marketeki kıza açılmak için bekleidm d
Karsı tarafta birseyler görmeden boyle birsey yapmam
Reddetti üzüldüm ama geçti
Benim öyle bir korkum yok.
Red yeme kaygım var pişmanlıklarımın cook
Hayır hep Red edildim 😂😂
Ya hep ya hiç der konuşurum🙂
Ömrü öyle geçen insanlar var biliyor musun
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?