AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet sevdiğim kız kahkül kestirmişti. Ben onun yüzüne direkt bok gibi olmuşsun demiştim.
Hayır yok kafamı bu tür şeylere yormuyorum.
Bilmiyorum bro
Evet oldu
peki nasıl aştın
Yok sayarak
yok saymak bir çözüm mü peki
Hayır
off off napcaz böyle🥺
Neden
doğru insana yanlış yaptım
Aranızdaki cemiyet hukuk iyi ise zaman gelince düzelir
bilmiyorum ama çok yanlışım var cepte görünmemek için o kadar umursamaz göründüm ki hani beni kaybetmekten korksun diye her an çekip gidebileceğimi göstermek istedim ama bunları yaparken fazla dozunu kaçırdım yani şu an ona sorsan o bana hiç değer vermedi ki der çünkü öyle gözüktüm maalesef oysa biraz dozunda yapsaydım böyle olmayacaktı yani çocuk hep bana bi sevecen yaklaşmış ben hep soğuk hani umrumda değilsin gibi 1.5 sene oldu şu an hayatında biri var nasıl düzelecek ki
Düzelmez
düzelip düzelmemesi umrumda bile değil sadece bunları içimde yaşadığım ve yüzleşemediğim için olan bana oluyor yeni bir sayfa dahi açamıyorum
Tatile çık bulunduğun Şehirde dolaş Deşarj ol
1.5 yıl oldu sence yapmadım mı bunları?😄
Nereden bileyim müneccim miyim ben
müneccim değilsen sende öneride bulunma o zaman
Ok kib by
Evlenmek
Yaşamam gerekirdi fakat pişmanlık hissetmiyorum
Sebep ne
doğru insana yanlış yapmak
Ne gibi yanlış bu
bilmiyorum ama çok yanlışım var cepte görünmemek için o kadar umursamaz göründüm ki hani beni kaybetmekten korksun diye her an çekip gidebileceğimi göstermek istedim ama bunları yaparken fazla dozunu kaçırdım yani şu an ona sorsan o bana hiç değer vermedi ki der çünkü öyle gözüktüm maalesef oysa biraz dozunda yapsaydım böyle olmayacaktı yani çocuk hep bana bi sevecen yaklaşmış ben hep soğuk hani umrumda değilsin gibi 1.5 sene oldu şu an hayatında biri var nasıl düzelecek ki
Sende yoluna bakman lazım gemi kaçmış artık
tamamda her gün vicdan azabı çekiyorum yüzleşemediğim için bunları dile getiremediğim için yeni bir sayfada açamıyorum bu pişmanlık beni yiyip bitiriyor hani bana dönsün dönmesin umrumda değil ama bunları söyleyememek yüzleşememek çok kötü
Takma bu kadar senin takintilarin var aldatma oldumu hic
hayır tabikide
yani öyle kötü ayrılmadık zaten severek ayrıldık gibi bir şey
O zaman takacak bir şey yok ortada bırakır takma
1.5 sene oldu yaa değişen bir şey yok onu unutmak için her şeyi yaptım olmadı olmuyor pişmanlıklar beni bitiriyor yani nasıl öyle davranmışım neden öyle acımasız olmuşum çok sinir oldum kendime yani çocuğun yerinde ben olsam bende derdim icimden o beni hiç sevmedi diye
yüzleşememek berbat bir durum içini dökememek
O çabalıyor mu peki
neden çabalasın ki ona değersiz hissettiren benim ayrıca 1.5 sene oldu hayatında biri var şu an ama biz yinede kötü ayrılmamıştık bilmiyorum ya
Ee umursama o zaman seni sevmiyor mus hem
ne alaka beni sevmediğini nerden çıkardın?
Hayatına başkasını almazdi
bak şimdi kutay seni samimi ve iyi birine benzettuğim için oturup ciddi ciddi anlatacağım
şimdi biraz empati kur lütfen sevgililik döneminde sen hep kız arkadaşını el üstünde tutuyorsun onu bebek gibi seviyorsun onun yüzünü güldürmek için elinden geleni yapıyorsun hatta aranız bozulmasın diye bir şeylere göz yumuyorsun alttan alıyorsun ama kız arkadaşın sana aynısını yapmıyor hep zoru oynuyor bir şey olduğunda anlaşamadığınızda ve bu durumu çözemediğinizde sürekli konuyu ayrılığa getiriyor yani kendini vazgeçilmez sanıyor ve ilişkide sürekli kendini düşünüyor hep kendi doğrularını öne sürüyor hiçbir seyden taviz vermiyor sonra aranızda bir engel var bundan dolayı ayrılıyorsunuz sen üzülüyorsun ama 3 ay sonra mantığın devreye giriyor sana yaptıklarını sana davranışlarını hatırlıyorsun ve kocaman bir aydınlanma yaşıyorsun duygularını bir kenara bırakıp mantığın devreye giriyor ve diyorsun ki o bana zaten hiç değer vermedi ki beni yeterince sevmedi ben onun hiç umrunda bile değildim diyorsun ve kocaman bir aydınlanma yaşayıp hayatına devam ediyorsun
şimdi bu durumda hayatına sen başkasına alınca ben sana şunu desem doğru olur mu kutay sen o kızı sevsen hayatına başkasını almazdın desem doğru mu etmiş olurdum
Haklısın ama elden ne gelir artık tek çaren kendi yoluna bakman kafaya taksanda takmasanda elden bir şey gelmez
öyle tabi ama elimde değil her şeyi denedim kurslara gittim sosyalleştim ama olmuyor sürekli ben ona nasıl böyle yaptım diyip kendimi tokatlayasım geliyor çünkü ben hiç böyle bir insan değilim ya kimseye kötülük yapmak istemem hayatımda biri varken bi başkasına bakmam ama işte gerçekten yani gençlik mi cahillik mi bilmiyorum eski mesajlara bakıyorum eh be kızım diyorum yaa çocuğun ne dediğini bile anlamamışsın diyorum o kadar kızıyorum ki kendime bide çok güzel giden bi iliskiydi her anlamda çok uyumluyduk ben kendi ellerimle berbat ettim keşke ona böyle davranmasaydım çok üzülüyorum kaç defa yazdım yazdım sildim atamadım çünkü hayatında biri var hep içimde yaşadım ama bu pişmanlık beni yiyip bitiriyor bundan dolayı belkide yüzleşemediğim için hayatımda yeni bir sayfada açamadım
Dm gel sene
Mesaj at benim seviye düşük atmıyor
Çok var
peki vicdan azabı çekmiyor musun üzülmüyor musun hic
Çekiyorum tabi senşn ne tür şeyler ayrıntı versene
şu an beni en çok kemiren eski sevgilime yaptıklarım doğru insan yanlış yapmışım ve inan bana farkında olmadan yaptım bir şeylerin dozunu kaçırdım
herkesin vardir