Kişilik & Karakter Var mi büyük pişmanlıkların? ChesterBenington Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl En kötüsü neydi? Var mi büyük pişmanlıkların? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. doğmak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Başkaları için bu kadar çabalarken kendim için kılımı bile kıbırtdatmam her zaman pişmanlığım olucak 0 8 Yorumla ChesterBenington 1 yıl Noldu kiii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öylesine Yorumla ChesterBenington 1 yıl Merak ettim ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir başkasına kendimden daha çok değer verdiğimi anlatmak istedim. Yorumla ChesterBenington 1 yıl Ex den mi bahsediyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya kim takar ex i banane ondan. Benim derdim cidden sevdiğin kardeşim gibi gördüğüm insanlar Yorumla ChesterBenington 1 yıl Naptilar kız sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlatmaya üşendim. Kısaca arkandan konuşması seni hep aşşağılamaya çalışması hep kendini üstün görmesi 🤷♀️ Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Hayatım pişmanlıklar üzerine kurulu 0 1 Yorumla ChesterBenington 1 yıl Aga bee:( Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var yani 0 1 Yorumla ChesterBenington 1 yıl Nedir peki Yorumla
Bromantic Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yani var gibi 0 1 Yorumla ChesterBenington 1 yıl Mesela? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet var 0 3 Yorumla ChesterBenington 1 yıl Ne var mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemediğim bölümü okumak zorunda kalmak Yorumla ChesterBenington 1 yıl Ne okuyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doğmak.
Şükür yok olmasın da.😌
Başkaları için bu kadar çabalarken kendim için kılımı bile kıbırtdatmam her zaman pişmanlığım olucak
Noldu kiii
Öylesine
Merak ettim ama
Bir başkasına kendimden daha çok değer verdiğimi anlatmak istedim.
Ex den mi bahsediyorsun
Ya kim takar ex i banane ondan. Benim derdim cidden sevdiğin kardeşim gibi gördüğüm insanlar
Naptilar kız sana
Anlatmaya üşendim. Kısaca arkandan konuşması seni hep aşşağılamaya çalışması hep kendini üstün görmesi 🤷♀️
Hayatım pişmanlıklar üzerine kurulu
Aga bee:(
Yok hiç
Şu an yok
Var yani
Nedir peki
Yani var gibi
Mesela?
Evet
Evet var
Ne var mesela
İstemediğim bölümü okumak zorunda kalmak