Bebek icin sozlesmeli olarak 1 yil evli kalip bosanmak mantikli mi?

Aldatmayan, gozu disari kaymayan erkek var midir? Sahsen ben sanmiyorum. Bu yuzden sadece cocuk icin evlenmek istiyorum. Evlenmedende cocuk yapilir demeyin benimde kendimce bi ahlak kuralim var. Daha once sevgilim olmadi, cevremdekiler ortalamanin cok ustunde bir güzelliğim oldugunu soyler, buna ramen aldatma, terketme, siddet gibi seyler yuzunden sevgili bile yapmak istemedim. Cevremde gorduklerim psikolojimi cok etkiledi. Kimseyede soyleyemiyorum. Tek istedigim islerim duzene girsin ve erken yasta bebegim olsun. Birkac ay sonra 20 olacagim 21 gibi hamile olsam 22 de dogursam harika olur ama hicbir erkek boyle bir teklifi kabul etmez. Kimseyede teklif etmedim zaten. Sadece 1 yil evli kalip bosanmak istiyorum, ikimizde birbirimizi gormeyelim istiyorum ayrica cocukda bende kalicak sadece. Birde yakisikli olmasi sart cunku cocugumun cirkin olmasini asla istemem, bana benzese guzel olurda babasina benzeme olasiligida var yakisikli olmasi sart, Bu devirde hicbir erkege guvenmek istemiyorum asla
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Bebek icin sozlesmeli olarak 1 yil evli kalip bosanmak mantikli mi?