Sevgilimin bir keresinde benim telefonumdan gmailine girmesi gerekti açık kaldı o çıktığı mı düşündü ama ben çıkış yapmadım eve geçince öyle bakınırken drive diye bir uygulamaya denk geldim ne olduğundan haberim bile yok girdiğimde şok oldum sevgilin eski sevgilisiyle olan fotoğrafları vardı stori şeklinde büyük ihtimal ben bundan instagramını alıcaktım oda arşivden kaydet yapıp sildi bir drive yükledi şimdi arkadaşlar fotoğrafların oraya yükleme tarihi dosyanın oluşturulma tarihi ve değiştirme tarihi olarak 15 Ekim 2020 yazıyordu burcu ay tarafından yüklendi diyordu yani fotoğrafları o tarihte oraya kendi yüklemiş dime napmam lazım o tarihte biz yedi aydır beraberdik yardımcı olur musunuz ve ben bunu yalandan bana birisi sahte hesaptan yazdı telefonunda böyle böyle fotoğraflar varmış drive diye bir uygulamada oda yok falan filan dedi sonra akşamına eve gittik hepsi silinmişti ertesi günü ben yanımda açtırdım o uygulamayı oda bak yok filan dedi yalan söyledi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen durumdan bahsedince sildiyse yalan söylediği gayet ortada, ona gerçekleri anlat mantıklı bir açıklama için tek fırsat ver direkt mantıklı bir açıklama yapamazsa daha sonra mantıklı bir açıklama yaparsa inanma çünkü yalan dediğin şey mantıklı bir açıklama ile söylenir zaten, eskiden otomatik kaydedilmiş derse kayıt edilme tarihini ortaya atarsın (driver otomatik kayıt yapabilir bu normal ama tarihi ortada) kayıt edildiği klasör ismi varsayılan driverin kendi koyduğu bir isim olamayıp özel bir isim ise otomatik kayıt olmadığı ap açık ortadadır
011 Yorumla- +1 yıl
https://myactivity.google.com/myactivity?hl=tr
Google de sevgilinin Gmaili ile bu linke girersen telefon üzerinden girildi uygulamalar ve İnternet sitelerini görebilirsin ekstra açığını yakalayabilirsin - +1 yıl
Knk sordum tarihide dedim o sıralar bana instegram hesabını vericekti ordan silio kaydet yapmış ve yüklemiş ama bana haberim yok filan dedi yani mantıksız bir açıklama. sen benim yerimde olsan ne yapardın
- +1 yıl
Sana şöyle söyleyeyim yalan söylüyor doğru söylüyor önemi yok çünkü yalan söylediğini düşündürecek sebeplerin çok sağlam yani artık bir güven sorunu oluşmuştur ve bu durum ilişkiyi her türlü bitirecek o yüzden devam etmenin bir anlamı yok, sana kanka tavsiyesi sevgili işlerini boş ver cidden uğraşılacak şeyler değil ben bıraktım yaşam kalitem arttı 😄
- +1 yıl
Knk şimdi ikibicuk senedir beraberim seviyorum yalan değil ama onunda beni sevdigini biliyorum en azından şimdi biliyorum bir buçuk sene önce seviyorum diyordu demekki sevmiyordu fotoğraflar storiydi instadan yüklemiş o sıralar bana vericekti instegramini
- +1 yıl
Kanka seven de aldatır bunu aklınızdan çıkarmayın şu hayatta anne baba çocuğuna ihanet ediyor elin çocuğuna mi güvenilir, bir de bazen kişi seni sevmiyordur ama sana ihtiyaç duyuyordur iki tarafta bu ihtiyaç duyma hissini sevgi ile karıştırabilir
- +1 yıl
Ne dersem yapıyor bende başka şu an da hayatında kimse yok sadece benle buluşuyor bensiz tek başına evden bile çıkmıyor tabi son 5 aydır filan böyle
- +1 yıl
Hiçbir şey aldatma potansiyelini kaldırmaz, tabi bu benim insanlara olan bakış açım sevgilinize yönelik algılamayın, oldum olası insanlara güven problemim var
- +1 yıl
Peki o çocuk yazdığında neden engelledi sende knk
- +1 yıl
Eski sevgilisini mi? Şimdi ihtimalleri sayayım birincisi sana bunu göstermek için ikincisi tamam seni onunla aldattı ama illa onunla devam edecek diye birsey yok sonuçta bir defa ayrıldılar yine bitirmiş olabilirler 1. Sine ek olarak senin yanındayken engelli sen yokken engel açık olabilir, bak iyi yalan söyleyen bir insanla baş edemezsin, kendimden örnek vereyim büyük yalanı saklamak için küçük yalanlarımi feda ederdim yani itirafçı durumuna gelip konuyu istediğim seviye de tutardım veya bir arkadaşımin arkadaşı sevgilisine bakireyim diye yalan söylüyor ilk sekslerinde vajinasina içine kan boşaltilmış kapsül yerleştiriyor demek istediğim yalanın köpeği olmuş insanlar bu yüzden ben şüphe ettim mi benim için hersey orada bitiyor
- +1 yıl
Yani demem o ki her konuda yalan söylemiş olabilir
- +1 yıl
Söylememişte olabilir ama sana yalan söylemiş olmasını düşünmen için sebep vermiş o yüzden bu durum kafanı kurcalayip ilişkinizde sorun oluşturacaksa devam etme, sonuçta ikinizde mutlu olmadıktan sonra birlikte olmanın ne manası var
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiyet ve yapılan gayet ortada yani lafı eğip bükmenin anlamı yok, ortada ihanet var.
Bu yanlışını yüzüne vurup ayrıl ve yoluna bak belli ki oradan bir mesaj gelse seni yarı yolda bırakacak zaten.00 Yorumla
Yaşlarınız kaç ne zamandır birliktesiniz bu olayın üzerinden ne kadar zaman geçti? Demek ki olayı farkedincd orayı temizledi ve bak yok dedi sana ve muhtemelen de başka yerr yedekleri onları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere yaptığın hiç hoş bir durum değil çok kıskanç ve meraklisinz sanirsam eskiler eskide kaldı diye bir tabir vardı bana bir bayan arkadaşım söylerdi oysaki eskileri kabarık biri qma eskiydi benimkiler kız arkadiminki ooo neler neler birine tapıyor birine acı çektiriyor birine sürünüyor birine ise konuşuyor vay be dedim sana kolay gelsin canm dedim durdu dediği pardon canım mı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSimdi soyle bir sey var cihazı sifirlasan dahi onceden google hesabina bazi seyler yedeklenir mesela atiyorum telefonu sıfirladin ilk alındiğı ayara geri döndun veri tabani var sisteme yuklendiyse eger numaralar cok uzun zaman once sildigin bir numara bile yedekleniyor sen yediden e posta adresiyle oturum acınca numaralar rehbere eklenir fotograflar eklenebilir gormemiste olabilir sen oyle yazınca kontrol etmis bakmistir silmistir hemen
17 Yorumla- +1 yıl
Anladım yani sen sosyal medyasını istediğin için resimler silinir goremem diye ekran almıs arsivlemiş saklamak istemiş demekki onu unutamamış ne derse dinleme ayrıl ne pislik insanlar var ya
- +1 yıl
Bilmiyorum ki çocuk mesela aldatmistir ondan ayrilmistir ama unutamamistir. Ya niye silmez ki insan bir resmi silmeyi unutsa desem bilemedim. Boyle kizlar çok arkadaşlaeimdan biliyorum suanki sevgililerine aşıkmıs gibi yaparlar eskiyide unutmazlar insanlar garip. Onu en iyi sen biliesin unutamadiysa bellieder zaten baska yollarla
- +1 yıl
Bence guvenme sonuca bak sevmis ya da sevmemis onu dusunme
- +1 yıl
Bitir yani her zaman sana ihanet eder boyle biri bugun esjisi olur yarin yenisi
drive uygulaması geçmiş fotoğraflari yedekledigin zaman oraya aktarır eğer drivei temizlemezse galeriden silse bile gitmez belki oraya hiç bakmamıştir temizlememistir belkide galerisinden silip orada saklıyordur bunu sevgiline sormalısin
042 Yorumla- +1 yıl
Ama şöyle bişey var o çocuktan ayrıldıktan sonra telefonunu ve gmailini değişmiş eski gmailini unuttuğundan dolayı sosyal medya arşivden kaydet yapmış o sıralar bana vericekti o hesabını çünkü fotoğraflar stori şeklindeydi kankam neden yapmış olabilir bir kız olarak sana soruyorum
- +1 yıl
Sen olsan neden yapardın böyle bişeyi
- +1 yıl
Ama şuda bir gerçek ben askerdeyken bu çocuk ona yazdı çocuğa engelleniyorsun yazıp bana SS attı
- +1 yıl
Neden yapmış olabilir böyle bişeyi ilk başlarda beni kullandığından dolayı mı düşünüyorum şuanda bana olan sevgisinden şüphem yok o zamanlar beni sevmiyormudu diye ama beni arayıp bulan o aylarca
- +1 yıl
Bir kere fake hesabı vardı ben gmailini alınca otomatikmen sosyal medya hesabına girmeyede hak kazandım o fake hesaba baş harfini yazınca çocuğun çıktı çocuk demekki bakılmış ama onun telefonundan denedim çıkmadı
- +1 yıl
Ne kadar seni severse sevsin yapa bilir diyorsun ama o çocuktan ayrilanda kendisi yalan söylediğinden dolayı ve fazla uzun değil 3 aylık bir ilişki ve biseyde yaşamışlar 3 kere filan buluşmuşlar
- +1 yıl
Erkeğim. knk.
- +1 yıl
İki buçuk senedir fotoğrafları yüklediği tarihte 7 aydır beraberdik
- +1 yıl
Fotoğrafları yeni gördüm yaklaşık 1 ay önce çünkü içim acıyor insan yetemedim mi diye düşünüyor açıkçası çözüm arıyor mantıklı bir açıklama arıyor
- +1 yıl
Sorduğumda ben yüklemedim dedi yalan söyledi üstüne ben yemledim işte birisi fake hesaptan yazdı drive da şöyle soyle fotoğraflar varmış diye 1-2 gün sonra bir baktım silinmiş hepsi ama eski sevgilisiyle olanları ben silmiştim zaten sonra ben yanında indirdim açtım telefonundan AA dedim fotoğraf filan yok oda dediki yoktu ki zaten yani yalan söyledi
- +1 yıl
Kanka ben bilmiyorum ki gururum el vermiyor sana unutturucam dedi ama olmuyor ki aklımdan cikmiyor :(
- +1 yıl
Ama şuanda instegram kullanmıyor ortak hesabımız var yani demen o ki illaki bir fake hesabı vardır arkalarda bir yerde
- +1 yıl
Şuanda tam dediklerini yaşıyorum kankam kafamda kuruyorum kuruyorum sanki hiç sonu yokmuş gibi
- +1 yıl
Tesekkur ederim zamanını aldığım içinde kusura bakma ayrılmak istiyorum yapamıyorum burada benim hiç bir suçum yok dime ya ama insan neden böyle bişey yapar ki anlamıyorum o kadar da peşimde koştu ne için lafta seviyorum seni aklında başkası varken neden yani ama dediklerini dikkate alıcam o sosyal medyadan stalkliyordur konusunu
- +1 yıl
22 yaşındayım daha
- +1 yıl
Şuanda hala stalkladığına eminsin yani o derece peki beni sevdiğini söyledin sevdiği halde neden böyle bişey yapar
- +1 yıl
Yani ben yapamazdım başkasını unutamadan fotoğraflarını drive denen uygulamaya koyamazdım ve sanırsam fotoğrafları yukledikten sonra uygulamayı silmiş çünkü telefonunda yoktu
- +1 yıl
Bide şöyle bişey normal arkadaşları varya erkek arkadaşları benim görüşmiceksin dediğim insanlarla olan fotoğrafları da duruyordu orada ama varya kalbim sağlanıyor sanki acıdan eksik mi sevdim diyor insan kendi kendine
- +1 yıl
Kankam ben sevmekten başka hiç bişey yapmadım bunları hakedecek
- +1 yıl
Kankam peki staklayıp staklamadığını nerden öğrenebiliriz sence sen olsan nasıl yapardın bu işi ve şöyle bişey var arama geçmişini YouTube geçmişini sürekli temizliyor
- +1 yıl
Safari arama geçmişini temizliyor sürekli
- +1 yıl
Yani knk kisacs sonuçta yalan söyledi kırılan güven yerine gelmiyor istiyorum ama ne kadar istesem boş güvenemiyorum bizi bu hale o getirdi
- +1 yıl
Ame knk madem beni sevmiyor beden yani askerdeyken engelleniyorsun yazıp bana SS atsın kiii onu idrak edemiyorum
- +1 yıl
Ama benim haberim olmadan sohbet edebilir di dime
Güvenmiyorsan ayrıl kardeşim hem belli ki hâlâ exini silememis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylediği ortada fakat sen bile bile devam etmişsin. Üzerinden de çok zaman geçmiş.
09 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben bunları 1-2 önce gördüm
- +1 yıl
O fotoğrfarın yüklenme tarihi bizim yedinci ayimiz
- +1 yıl
Ne zaman gördün? 1-2 gün önce mi?
- +1 yıl
1-2 ay oldu yaklaşık
- +1 yıl
Kanka ben gördüm yalandan ağzını yokladım böyle böyle fotoğraflar varmış diye biris bana fake hesaptan yazdı senin arkadaşınmış hesabı yaptım yok öyle bişey filan dedi iki gün sonra filan bir girdim drive uygulamasına bütün fotoğraflar silinmişti sonra ertesi günü ben elinden telefonu aldım yanında bak dedim fotoğraflar filan yok aa yaptım oda zaten yokki öyle bişey dedi bana yalan söyledi yani
- +1 yıl
Evet yalan söylüyor yüksek ihtimalle. Aklı hala onda olabilir. Belki geri dönmesini ümit ediyor. Çünkü ona göre fotoğrafları silerse yazık olacak.
- +1 yıl
Ve sordum ben ona sonrada yüzüne vurdum niye yalan söylüyorsun hesabı ben gördüm onları oda dediki ama ben yüklemedim ki bilmiyorum filan dedi fotoğrafların oraya yüklenme tarihi belli inanamadım knk sen onun yerinde olsan empati yapar mısın 2 dakika
- +1 yıl
Ya yakalanmış sonra da hemen silmiş. Başta olduğu halde yok diyerek yalan söylemiş zaten. İlla ağzından seni kandırdın demesini mi duymak istiyorsun?
- +1 yıl
Knk şunda eminiz dime Google drive kendi kendine yükleme yapmıyor bizat elle yapilmasi lazım
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Aklı hala eski sevgilisinde olmasa fotoğrafları saklamazdı. Çok net bu.
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kankam biz ikibicuk senedir beraberiz o olay yaşandiginda 7aydir beraberdik peki bana neden yalan söyleme gereği duydu kaybetme korkusundan mı çünkü o çocuk ben askerdeyken yazmıştı ona oda engelleniyorsun yazıp bana SS atmıştı sen onun yerinde olsan napardın
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnedirive bende kullanıyorum ama öyle cok bi bilgim yok fotoğrafları eğer uygulama ücreti ödüyorsa zaten hemen uygulamaya da yükleniyor eğer ücretini ödemiyorsa drive yüklediği fotoğraflar vardır sadece yani ne zaman yüklemişse o günün tarihi yazar eski fotoğraf dahi olsa ayrıca buna bence cok takılma sonucta anı benimde eski sevgilimde hâlâ duruyor fotoğraflarım Snapchat de ona karşı hicbir şey hissetmiyorum üstelik sevgilim de var 2yıldır
03 Yorumla- +1 yıl
Ama yanlış bişey değilmi sence sen böyle bir durumla karşılaşsan ne yapardın kankam
- +1 yıl
Google drive knk elle yüklenmiş o tarihte ama içim acıyor ne kadar beni sevdiğini bilsemde başlarda kendimi ağrı kesici gibi hissediyorum üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılAslında evet karsıdakine saygısızlık sevgilim aynısını yapsa üzülürdüm çok hemen siliyorum fotoğrafları
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bende şu an bı anlam veremedim silmeyimi bilmiyordu desek sen diyince silmiş. Acaba sebebi neydi
04 Yorumla- +1 yıl
Bir kız olarak empati yapar mısın sen olsan neden öyle bişey yapardın
- +1 yıl
Şimdi unuttuğundan şüphem yokta o sıralar bencede kullandı beni ne yazık ki dostum seversin olmaz sevmessin olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılFotoları geç silmiştşr. Sonra unutmuştur. Olamaz mı?
09 Yorumla- +1 yıl
Ama knk drive kendi elinle yüklüyorsun ve şöyle bişey var eski gmaili ve telefonu değil telefonu o çocuktan ayrıldıktan sonra alıyor ve gmailini de değiştiriyor fotoğrafları sosyal medyadan yüklemiş arşivden kaydet yapmış ilişkimizin yedinci ayı dosyanın oluşturulma tarihi
- +1 yıl
O zaman diyecek bişi. Yok. Saklamış
- +1 yıl
Kanka yardımcı olur musun ne yapmam lazım ama şuda bir gerçek ben askerdeyken o çocuk ona yazdı ve engelleniyorsun yazıp bana SS atmıştı
- +1 yıl
Ya belki sonradan beni sevdi ama ilk başlarda beni kullandı dime acı ama gerçek :(
- +1 yıl
Sildiyse kanıtöayamazsın ama gördüysen kanıta da gerek yok. Senin bileceğin iş hçgerçsç
- +1 yıl
Gördüğümü söyledim ben yüklemedim filan dedi kaybetmekten korktu büyük ihtimal beni yalan söyledi
- +1 yıl
Bence o fotoğrafları oraya yüklediğini bile unuttu
- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Umıtmıl olabilir. Yoksa kaldırırdı hesabını
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmustur sorgulama daha beter olur zamana yay yine kontrol et ama ustune gitme
00 Yorumla
+1 yılGünahını almak istemem ama eski sevgilisini unutmak için seninle beraber olup sonra sana aşık olmuş, sevmiş olqmaz mı? Çünkü 7 aydır berabersiniz ve seni kaybetmemek için silmiş resimleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen erkeksin niye kız hesabı açtın bu nasıl bir anlatis biçimi yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla bastım knk kıza kaldı böyle djsnjsjsjsj
Unutmamış maalesef onu. Ondan başka kim yükleyecek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bundan misin yoksa
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsın dostum ayrılmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye herkes aynı soruyu soruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi sorununu kendin cozemiyorsan bu işlere bulaşma kardeşim
00 YorumlaNormal arkadaşları olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılHatıra olarak saklıyor olabilir. Unutamamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılay bıktık valla ya ayrılacaksan ayrıl işte
00 YorumlaVayyy pek masum bı durum. degil
00 Yorumla
+1 yılOha aldatmış
00 Yorumla
+1 yılTamamdır
00 YorumlaOna sormadığın bence
00 Yorumla
+1 yılAldatmış seni
00 YorumlaFena yakalanmış
00 YorumlaAyrıl bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen varken mi yapmış
05 Yorumla- +1 yıl
Evet benimle beraberken yüklemiş dosyanın oluşturulma tarihinde benimle 7 aydır beraberdi
- +1 yıl
Sen neden yapardın bir kız olarak kankam
- +1 yıl
Aklı onda kalmış bence ayrıl ya unutmuş olsa böyle şeylerle ilgilenmezdi
- +1 yıl
Kanka ben fotoğrafları yeni gördüm şuanda 2 buçuk senedir beraberiz canım yanıyor insan düşünüyor kendi kendine yetemedim mi diye
- +1 yıl
Ya neden ki anlamıyorum ben bir ara yol verdim fake hesaplardan açıp bana yazdı aylarca ben bilmiyordum tabi o sıralar onun yazdığını
Napabiliriz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutun gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeddn profıl kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılFark etmez
00 Yorumla
+1 yılÜzüldün mu görünce
00 YorumlaHesap sor
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim telefonun eski sevgilisiyle ve normal erkek arkadaşlarıyla fotoğrafını gördüm ne yapmalıyı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler