Sevgilim telefonun eski sevgilisiyle ve normal erkek arkadaşlarıyla fotoğrafını gördüm ne yapmalıyı?

Sevgilimin bir keresinde benim telefonumdan gmailine girmesi gerekti açık kaldı o çıktığı mı düşündü ama ben çıkış yapmadım eve geçince öyle bakınırken drive diye bir uygulamaya denk geldim ne olduğundan haberim bile yok girdiğimde şok oldum sevgilin eski sevgilisiyle olan fotoğrafları vardı stori şeklinde büyük ihtimal ben bundan instagramını alıcaktım oda arşivden kaydet yapıp sildi bir drive yükledi şimdi arkadaşlar fotoğrafların oraya yükleme tarihi dosyanın oluşturulma tarihi ve değiştirme tarihi olarak 15 Ekim 2020 yazıyordu burcu ay tarafından yüklendi diyordu yani fotoğrafları o tarihte oraya kendi yüklemiş dime napmam lazım o tarihte biz yedi aydır beraberdik yardımcı olur musunuz ve ben bunu yalandan bana birisi sahte hesaptan yazdı telefonunda böyle böyle fotoğraflar varmış drive diye bir uygulamada oda yok falan filan dedi sonra akşamına eve gittik hepsi silinmişti ertesi günü ben yanımda açtırdım o uygulamayı oda bak yok filan dedi yalan söyledi
Sevgilim telefonun eski sevgilisiyle ve normal erkek arkadaşlarıyla fotoğrafını gördüm ne yapmalıyı?