Sevgilinin eski kız arkadaşıyla sarmaş dolaş fotoğraflarını hala saklıyor olmasına tepkin ne olur? Telefonuna bakarken gördün diyelim. Aynen böyle bir fotoğrafları var. Sorunca, silmeye kıyamadım çok üzgünüm dedi. Ne yapardın?
Sevgilinin telefonunda, eski sevgilisiyle sarmaş dolaş pozlarını görsen ne yaparsın?
Şimdi, bu söyleteceğimi isteyen istediği gibi değerlendirsin lakin; eğer ben tutuyorsam, onun tutmasına laf etme hakkım olmaz.
Telefonda tutmasa dahi, sanal sürücülerde tutmaya devam edecektir muhtemelen. Göz görmeyince gönlünüz katlanacak mı yani?
Kandırmayalım kimseyi, ne kadar kavgalı ayrılsak da, bazı insanlar hayatımızda derin izler bırakır ve hatıralarını kaybetmek istemeyiz. Hayatımızda biri olsa dahi...
hayatinda yeni bir sayfa acan bir insan geride kalan seyleri geride birakmali bence. bem beyaz bir sayfa olsun. fotolar güzel olsa bile , bunlar bosuna gecmemistir. bittiginin de vardir sebepleri. bence dogru degil. silinmeli
O eski sevgilisi ile olan fotoğraflarını silmeye kıyamamış olabilir ama ben onu öyle bir güzel silerim ki o zaman o fotoğrafları bırak silmeyi telefonla birlikte yok eder.
Açıkça düşüncelerini söyle bence.''Silmedim, kıyamadım'' söylediği şey seni kırmışsa al onu önüne çek ve açık bir dil ile aklında ki her şeyi, kaygılarını ve hoşnutsuzluğunu ona söyle. Bana göre seven birisi sevdiği için 'geçmişleri' siler ve sadece gerçekten sevdiği insana yönelir. Eğer ki sana başta ki gibi 'kıyamadım' derse zaten gerçekten sevmeyi hak etmiyordur.
fevri olma. insan unutmamak için sevmeli. o da bir anısı sonuçta. cemal süreya özdemir asaf turgut uyar ayrıldıkları sevgililerine yazdığı şiirleri yırtmışlar mı?
fotoğrafı bırak bazı kendini bilmezler -ki ben böyle biriyle karşılaştım- eski mesajlarını arşiv yapmış saklıyor. neymiş arada okuyormuş :D oldu okusun şu an hala arada canı sıkıldıkça okuyordur eminim :D
Telefonda bunu bulan çok geçmeden bir arama ya da mesaj da bulacaktır. Tecrübe ile sabit :) Maalesef birçok insan birini unutmak için başkasına sardığından böyle şeyler çok sık oluyor. Ben artık yakın zamanda ilişkisi bitmiş kimseye yanaşmıyorum.
kişi kadında erkekte olsa önemli değil yeni bir sayfa açmıysan eski sayfaları atacaksın hayatına yeni giren kişiye saygılı olmalısın... aklında halen eskisi varsa eskide kalsın burda ne işi var...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sarmas dolaş değildi ama kızın fotosu vardı silmeye unuttm dedi silmek isteyince izin vermedi annesine dedim ya sil ya ayrilirim dedim zaten bakmıyorum ben seni seviyorum falan dedi ama üstünden 1 sene geçti hala kirginim sonrasında sildim tabi neymiş ole kontrol edilmekten hoslanmiyomus
ayyrılırım dırek zaten o eskı sevgılısının herseyını sılmıs ben hayatında yokken benıde kaybetmekten cok korkuyo yanı sorun yok ama yapsaydı ayrılıp pısman ederdım
Demek ki unutamamış ve hala onu seviyor ona değer veriyor ve belki de beni onu unutmak için kullanıyor... Böyle bir ilişkiyi kaldıramam ayrılırım, zaten o ilişkiden bir hayır gelmez.
bilgisayarda görsem anıdır saklıyorum dese bir nebze ama telefonda her daim elinin altında fotoğraflar ve silmeye kıyamadım gibi bir açıklama... bilemiyorum
Kendisini hayatınızdan çıkarmak istemediğiniz insanların fotoğraflarını da silmeye kıyamazsınız. Belk ibir gün gelir belki tekrar bir arada oluruz diye. ÖZledikçe bakarsınız baktıkça dertlenirsiniz. bu kişiden sana hayır geleceğini sanmıyorum fifitello. ondan uzaklaş yara bandı olma.
Ne kızarım, ne kavga ederim nede seviyemi düşürürüm Tebrik eder yol veririm... çünkü benimle olmadan önce herkes gibi biriydi oda kavga edip onu deli gibi sevdiğimi belli etmenin bir manası yok.!
ewde zincirle baglarım ilk basta ayak ve el bileklerini keserim sonra kellesini sonra cuvala doldurup ormana götürür yakarım külkerinide ucurumdan asaga atarım :)
O gelmeden telefonuna küfürlü bir video Çekerim kendim sonrada pahalı restoranta gemek yer ben ödicem diyip yemeği dayayıp tuvalete gidicem diyip kaçarım kendi ödesin
Soru mu bu? Kavga ayrılık sebebi Kim normal karşılar ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hayır bişey olmaz diycek kadar ksde geniş biri var mı bilmiyorum zaten hayır diyorsa sevgilisi değildir öyle ihtiyaç giderme merkezi olarak görüyordur işini bitince şut
En İyi Cevaplar