AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevdiği için normal
Kız 18 olsa normalmiş. Veya kız 18 erkek 25. Gerçi 17 yaşında evlenmek de aile iznine bağlı olduğuna göre sevgili olmak da bi mahsur yok samırım
tek sıkıntı erkeğin reşit, kızın reşit olmaması. ama 5 yaş fark normal. yanlış bişi yapmadıkları sürece bir problem yok bence.
Niye anormal olsun ki, birbirlerini seviyorlarsa önemi yoktur
Bu kadar böyle şeyleri kabullenmek ilginç geliyor 7 yaş var ve kız daha 18 değil böyle şeyleri normalleştirmek iyi değil bence
Ama kız 18 olduktan sonra 40 yaşında birisiyle olabilir değil mi? Çünkü reşit oldu :)
Ne alaka kız küçük işte bence de yanlış karar vericek kafası bile yoktur
Bana göre yine olmaz yanlış bir şey , koskoca ülkede kendi yaşıtı kalmamış mi da gidiyor o yaştaki biriyle sevgili oluyor , keza bu erkek için de geçerli kendi kızı yahut kardeşi olsa ve öyle yapsa kabul edecek miydi ki bu durumu? En fazla 3 yaş diye düşünüyorum ben
Kız 18 olunca aniden doğru karar vermeye mi başlayacak? Ha 17 ha 18 siz de iyice abarttınız. Evet hukuki olarak doğru değil. O zaman kıza 1 sene daha beklemesi gerektiğini ve sonrasında arada çokça yaş farkı olan birisiyle olabileceğini diyin
Ben yine kabul etmem bu durumu isterse 25 yaşında olsun 35 yaşındaki biriyle çıksın bana göre yine yanlış
Aşık olduktan sonra yaşa bakıyor mu insan?
Abartılı yaş farkı bence absürt duruyo
Ya tabi ki absürt ama sizin dediğiniz kızın daha 18 olmayışı, az önce anladığım şey kız 18 değil doğru karar veremez ama 18 olunca istediği yaştan birisiyle olur gibi bir şeydi.
Valla benim gözüm ve kalbim hiç 30 yaşındaki kadinlarda aşkı aramadı
Maalesef ki gerçek dünyada yaşıyoruz watpadd kitaplarında değil , haberlerde görüyoruz kendinden büyük erkeklerle çıkan kızlara ne olduğunu
Peki haberlerde hiç iyi bir şey gördün mü bunun hakkında, onlar sadece kötü olanı yayınlıyorlar. Önyargılı olma. Büyük de konuşmamak gerekiyor
Haberlerde kötü olanları yayinlamalari iyi bir şey aslında , sen kötü yu tecrübe ederek yaşama , eğer yaparsan kötü sonuclarini gör diyedir belki? her şey için sadece bu konu için değil
Kötü bir şey demedim ama durumun hepsi de öyle değil demek istiyorum. Anlatabiliyor muyum?
Kötü birsey demek istediğini biliyorum Fakat şu var bir şey mükemmel güzel gidiyor diye onun yanlış olmadigi anlamına gelmiyor ki dersin ki ben olgun insan seviyorum 3 yaş büyüğünle çık ne gereği var 7 yaş , sen mi zengin avcisisin o mu kudurmuş ya da şöyle ona niye yaşıtları bakmamış da umudunu senden yana kullanıyor
Ne sevgilisi be 17 yaşında çocuk daha yaşıtınızı bulun kendinize
Senin çocuk dediğin yaştaki çoğu varya kutur kütür... yor
yaşı küçük ama, demekki kendi de istiyor
Kızın m*llığı başlıca
yani arada 3-4 yaş normal gibi
7 yaş 3,4 falan değil ve hiç normal değil kız daha reşit bile değil ya
@fairycorebaby etkenler önemli , yani nasıl bi hoşlantı nasıl bi ilişki ve evet 7 fazla zaten bende onu söylemek istedim
Hm anladım
Tabi gencecik taze bir kız bulmuş daha ne olsun
Bir cok nedeni vardır
Canı dayak istediği için
18 olursa kiz olur
Genc seviyordur🙂
Cinsellik için
Normal
sübyancı 😂😂
20-22 olmalı
Tabiki çok normal