Arkadaslar sizce 24 yasindaki bir erkek neden 17 yasindaki bir kizla sevgili olur? Sizce sebebler nelerdir?
Simdiden tesekkür ederim...
Simdiden tesekkür ederim...
Erkek arkadaşımla aramda 9 yaş var. Kendisi ne sübyancı ne de pragmatist bu konuda. Ağustos ayında 3. yılımıza gireceğiz Allah izin verirse. Bana karşı en ufak bir hatası bile olmadı. Sevmek denen o güzel duygu, aşk, yaş dinlemiyor. Üniversiteyi kazanmamda, psikolojik sorunlarımı atlatmamda, kişiliğimi geliştirmemde çok ama çok büyük katkısı oldu bana hayatımdaki adamın. Beni büyüttü diyebilirim. Korudu kolladı, hayatı öğretti. Umarım ki ona olan hak borcumu bir gün ödeyebilirim. Ve dilerim ki onunla birlikte ölebilirim.
Ama.hala buralardasin sana sorsalar sohpet muhabbet icin burdayim.dersin ey gidi ey
Kendini bilmek meselesi, kimsenin hayatımı sorgulamaya hakkı yok. Hele ki dış kapının dış mandalları..
yaşı maşı bilmem iiyice tanımadan bilmeden sevgili olmayın güvenmeyin kız bunu anlamayıp soruyorsa bu işte gariplik vardır adamın niyeti iyi değil kızında cahilliği tavan seviyede. Bu hikaye kötü biter
benim neden olsun fantazim olsun :D:D insanlar durp durken sormaz ya arkadaşınaındır ya kendinindir vs vs. sen benim cevabıma yogunlaş.
arada 7 yaş var neden garipsediniz anlamadım yeri geldiği zaman söylemezmisiniz 10 yaş bile normal diye,yani illa kızın 20 erkeğin 30 mu olması lazım.
10 yas bile normal ama kiz resit degil kanka o hala bir cocuk olmaz 19 24 olsa lafim olmaz ama 19 un alti ve 20 lerinde olan birisi katiyen olmaz
belki günümüzün kızlarına güvenmiyordur küçükken büyütüp evlenmek istiyordur
+1
Cevap
8Cevap
17 yaşındaki bi kızın aklını daha kolay çelebilceğini düşündüğünden olabilir
sevmiştir olur ne alakası var 17 yasında olan kızları sevmek yasakmı?
ondan yasca buyukse normal degil
evet sübyancıdır birde bence 17 yaş bir kızın lişkiye acık olması için diye biraz erken diye düşünüyorum
tabi eleştiriye açığım bu benim fikrim
zannetmiyorum benim fikrim ileriye dönük düşünmediğidir farklı amaçlar içindir anladın sen onu
nasıl istersen seni ikna etmek istemedim sadece erkek olduğum için bir 24 yaşındaki erkeğin 17 yaşındaki bir kızı kimseye kız arkadasım diye tanıtamayacağını anlatmak istedim
ben seni ikna edemicem sen kendi fikrine inanmıssın bir kere
tamam sustum ben
ya baksene kız kardeşte küçük bir kızı bir erkek yanına alıp ta gezdirmez ama en azaından erkeklerin 90/100 ı diyim biraz abes bi görüntü olmazmı sence
ben teşekkür ederim kardeşim
simdi bence 24 yasindaki birinin 17 yasindaki bi kizdan hoslanmasi bence pek normal degil
hoşlandıgı için...begendiyse yaş düşünemiyor insan o an
kanka dusunsun bi zahmet askta yas vardir ya vardir
Sevdiği için olabilir mi, çok garip değil bu bence?
Bende 17 yaşındayım ve 24 yaşında sevgilim var ve beni asla kullanmadı aksine hep destek çıktı hatamda beni terk etmedi düzeltti ona çok teşekkür ederim iyi ki var
yaşa takılıp kalmadığından hoşlanmış olabilir.
beğenmiş hoşlandığı icin sen gibi yaşa takılmadığı icin
sebep soruosunda sanki senin başına gelmiş gibi anlatmışın da ondan=)
basit şekillendirilmesi kolay olur :)
sapık olabilir pütürgeli
ne var onu anlamadım...
sübyancı olabilir
e başka açıklaması varsa buyur seni dinliyoruz :-)
o yaştakinden sübyancı hoşlanır işte :-)
sen bilirsin derim :-)
bence iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar