• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İnsanlar artık neden evliliğe sıcak bakmıyor?

SaklıTutkular
SaklıTutkular Takip Et
FenomenGuru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
38
Yapay Zekaya Sor
Gerek burada gerek çevremde olsun, kimse evliliğe sıcak bakmıyor artık.
Nedir bizi evlilikten soğuktan şeyler?

#tutku 🖤
Nedir Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • e-Darius
    e-Darius Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler finansal köle olmak istemiyor, medeni kanun her alanda kadını koruyor, kadınların cinselliği evlilik içerisinde de ödül-ceza sistemi olarak kullandığı aşikar, ilişkiler çarpık, iletişimden yoksun. Kadınlar da eşit hayat olsun, evin ailenin gam yükünü biz çekmeyelim diyor ama bizim erkekler sadece işte çalışmayı bildiklerinden ya da işlerine öyle geldiğinden evde suya sabuna dokunmak istemiyor -istisnalar kaideyi bozmaz-
    Bu arada herkes istediğine daha kolay ulaşıyor, 8-10 flörtlü kimseye hayır diyemeyen hanımlar da var aramızda. Erkeklerimiz de vardır da, sayıca daha azdırlar diye düşünüyorum.
    Ben niye sıcak bakmıyorum? Çünkü karşıma çıkan insanlar aşırı kısıtlayıcı, kontrol hastası ve ailemle görüşmek istemeyen, benim de görüşmememi isteyen, ‘ben istediğim zamanda olmuyorsa ne önemi var’cı hanımefendilerdi, ki bu tiplerden ekseriyetle tiksiniyorum, keşke başta görebilseydim. Çok yazdım, eyyorlamam bu kadar

2
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Çok güzel açıklamışsınız👍

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Mozzzarelllagirll
    Mozzzarelllagirll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Etrafındakilerin (özellikle de kendi ailesinin) evliliğinin kötü gittiğini gördüyse evlilikten soğur ya da korkar. Bazı evli bireylerin evlenmek üzere olanlara “Sakın evlenme, bekarlık sultanlık” vb laflar söylediğini görünce evlilikten soğuyor ve eşleri için çok üzülüyorum. Haberi bile yok belki eşinin, arkasından bu şekilde konuştuğundan. Bazı evlilerin birbirlerinin özel alanlarına saygısıda olmuyor. Bunları görüncede insan evlilikten soğuyor ya da korkuyor. Boşanma oranlarının, aldatmaların çoğalması insanları evlilikten soğutuyor. Boşanma sonrası malların paylaşımı, varsa çocuğun velayeti gibi durumlardan dolayı evlilikten korkan kişiler var. (İnsanlar evlenirken hiç boşanmayacağını düşünür. Ama dünyanın binbir türlü hali var. En baştan bu durumlarla ilgili bir şeyler yapılması iyi olur. Ceketimi alır çıkarım diyip, mal kavgası edenleri çok gördük.) Kişilerin yaptığı şeyleri birbirinin başına kaktıklarını görmekte evlilikten soğutuyor. (Kendi yaptıkları iyi ve karşı tarafın yaptığı kötü şeyleri başa kakmaları.) Daha bir sürü sebep var yaz yaz bitmez. Bu tarz durumlardan dolayı insanlar evlilikten korkuyor, soğuyor, evliliğe sıcak bakmıyor.[Ben her ilişkimde samimi saygı ve sevgi isterim. Bu saygı ve sevginin zamanla karşı tarafta ve kendimde tükenme ihtimalinden korkuyordum. Bunun için uzun ilişkiyi ve evliliği hiç düşünmedim. Ama çok şükür karşıma böyle bir şeyin olmayacağına beni inandıran birisi çıktı. Karşınızdakinin doğru insan olduğuna inanıyorsanız evlilikten korkmazsızın.]

1
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 22
    +1 yıl

Bence insanları evlilikten soğutan en önemli şey, evli olan insanların ihanetlerini görmek. Evlenince her şey güzel olacak, çiftler birbirlerine sadık kalacaklar sanıyoruz ama günümüzde ki evliliklerin çoğu aldatmalı sürüyor. İnsan böyle evlilikleri gördüğü zaman evlilikten soğuyor

1
    0 Yorumla
  • yilmazkagan
    yilmazkagan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 56 , eic 100%
    +1 yıl

Evliliği maddi bir kaynak ya da şahsi çıkar gibi gören kişler çoğaldığı için.. '' Beni seviyor musun? '' bile demeden önce ''Evin var mı? '' , ''Araban var mı? '' , '' Sabit bir maaşın ver mı? '', ''''Hangi şirkette çalışıyorsun? '' ... Geleceğini garanti altına alma isteği diye mazeret üretecekler olabilir ama seni sevmeyen /benimsemeyen kişiyle ne geleceğin olabilir? Bu gün bir çok şeyin olabilir ama yarın bunların elinden gitmeyeceğini (İş, para, mal ) kim garanti edebilir? Parası , malı, mevkii için beraber olduğunuz kişinin bu kaynakları ne ticareti ile kazandığını samimi olarak size anlattığını iyi biliyor musunuz? İllegal iş yapanın kartında sadece iş adamı yazar , legal iş yapanın da.. Nasıl ayıracaksın?

2
    1 Yorumla
    • yilmazkagan
      yilmazkagan
      +1 yıl

''Benim kızım toplumda değerli bir fert olacak..'' demek yerine ''benim kızım prenses olacak , evlenince lüks içinde yüzecek , bir eli yağda bir eli balda olacak..'' beklentileri ile yetiştirilen ve motive edilen bir kadın..
      ''Benim oğlum çok can yakacak , kızlar peşinden koşacak , birini alıp birini bırakacak..'' diye rekor peşinde koşturulan bir erkek nesil..
      Acaba neden evliliğe sıcak bakmıyor? Neden evlilikler uzun sürmüyor? Acaba..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

70

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Çünkü evlilik yapmaya gerek yok herkes her şeyi yapıyor

3
    1 Yorumla
    • EsinDirik
      EsinDirik
      +1 yıl

Bunun sebebi evlenememek aslında.

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Hayat koşulları ve güvensizlik başrol

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Çünkü evlenilecek karşı cins yok artık

1
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Yakın zamanda bir akrabam ile bu konuyu konuştuk. Boşanmak üzere olduğunu ben ve kız kardeşi dışında kimse bilmiyor şimdilik.
    Bana dediği şu söz hala kulaklarımda: " Evlilik kötü değil, önemli olan herkesin evlenmemesi. Bazıları iyi bir eş, baba olamıyor."
    Bir yığın başarısız örnek, kötü tecrübe, bazı nahoş ve üzücü olaylar yüzünden evliliği artık gereksiz ve yersiz olarak görüyoruz. Dost hayatı yaşansın, film ve dizilerdeki gibi canımız sıkılınca yenisini alıp takılalım mantığı zihinlerde.
    Saygının, sevginin, empatinin ve sadakatin olmadığı bünyelerde evlilik ne yapsın?

1
    4 Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Yani bir nevi gayri mesru seyler yayginlastigi icin mi boyle demek istiyorsun sahsen ben ondan dolayi istemiyorum kendim oyle oldugum icin ben kendime guvenmem mesela aldatirim cunku

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      +1 yıl

@GekoKertenkelesi1903 İdrak yetin, yazdığım metinden bunu algılıyorsa benim sana diyebileceğim başka bir şey olamaz.

Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Tamam oglum oralari karistirma simdi algiladigim bu yeti filan ayri olay soruyorum zaten gordugun gibi kardesim gri zekali da olabilirim ne var yani

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      +1 yıl

@GekoKertenkelesi1903 Oğlum? Zeka seviyeni kabul ediyorsun, hadsizliğini de kabul et ve cereyan yapma!

Yorumla
  • JustCoordinator
    JustCoordinator Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

Ekonomik şartların ağırlaşması ve aldatmaların artması olarak görüyorum. İhanet ve sadakatsizlik almış başını gidiyor. " 4 yıl ilişki ne kankaaa yaaaa sıkılmıyor musunuz yaaaa " diye ağzını yaya yaya konuşan tipler arttıkça ve tipler evlenmeye çalıştıkça daha çok görürüz böyle vakaları.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

18 yaşındayım. Hani bazı çocuklar olur ben evlenmiycem hep annemin babamın yanında olcam onları yalnız bırakmıycam derler ya. Hah ben hiç onlardan olmadım. Benim aklımın bir yerinde hep evlenme fikri vardı.
    Taaa ki insanları tanımaya başlayana kadar. 18 yaşımda olduğuma bakmayın, zor dönemler atlattım 23-24 yaşında sanıyorlar beni sırf konuşmalarımdaki olgunluğum yüzünden. Yani öyle boş şeyler beni yıkmaz sevgilim terk etti bana bakmadı falan değil benim yaşadığım zorluklar. Bu zorlukları yaşarken özellikle, çok daha fazla insanla tanıştım. Ve çocukluğunda dahi evlenirim ben diyen bir kız olarak artık evlilik düşünmüyorum. Kimseye güvenemiyorum, kimseyi samimi bulmuyorum. Yorgunluk var üzerimde ve kime yaslanmaya çalıştıysam hepsi beni yıkmaya çalıştı. Benim yalancı duvarlara yaslanacak, güvenecek takatim kalmadı.

2
    0 Yorumla
  • FiqHSHoT
    FiqHSHoT Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Evliliğe sıcak bakmayan kişiler kendine güvenemiyor ya da bakir değildir bilemem

Ben sıcak bakıyorum işimi elime alırsam evimi de alıp hazır da tutarsam benim için hiçbir sorun falan kalmaz inşAllah güzelce birikim yapıp almayı düşünüyorum Allah herkese bir gün evlenmeyi nasib edecek tabi benim evleneceğim kişi benim gibi bakir birimi onu bilemiyorum ne yazık ki 😕

1
    0 Yorumla
  • Gecemavisi1457
    Gecemavisi1457 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü evlilik dediğin olay iki kişi arasında yaşanır sanılır ama bütün sülaleler bütün komşular burnunu sokar evilik dediğin 500 binlira evlilik dışı ilişkin 1000 lira arasında ki fark bu bırak sevmeyi ayrılma düşüncesini ilk önce aileler buna kafasına göre karışmıyacak ondan sonra da bu kadar saçma sapan bir alışveriş olmayacak o zaman olur evlilikler

1
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Kadınların çok para harcayıp ev geçimine yardımlarının dokunmaması kazandiklarini kendilerine harcamaları kadınların sadık olmayıp aldatmaya açık olmaları kadınların sadece kendi istediğim olur modunda olmaları babasının evinde olmayan şeyleri kocalarından beklemeleri daha vs vs

2
    0 Yorumla
  • anatolian_Mongol
    anatolian_Mongol Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.

Günümüzdeki ne erkekten nede kadından adam çıkmayacağı için evlilik olmuyor kadının tek yeteneği yemek yapıp çocuk doğurmak ama istedikleri arşı açıyor erkek desen aile kurmakla alakası yok seks yapayım hizmet etsin ve çocuğum olsun derdinde kadın erkeğin cebine bakıp rahat kaliteli hayat istiyor ama kendisi çöp erkek bakımlı seksi manken gibi kız ister ama kendisi tarla keşleri gibi anladınmı kuzum

1
    0 Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

1.) insanlar artık özgürlüğüne daha düşkün
    2.) düğün dernek işleri ççok pahalı
    3.) insanlar kendi ailesini bile çekemiyor artık başkasının ailesiyle uğraşmak istemiyor.
    4.) narsizm ve bencillik çok arttı kişiler bu konuda ne kendine ne karşıya güveniyor
    5.) karşı cins çeşit arttı karşı cinse ulaşım kolaylaştı. bi çok kişi kendini tek bir kişiye bağlamak istemiyor.
    6.) kariyer planları daha öncelikli olmaya başladı

1
    0 Yorumla
  • __ALİÇO__
    __ALİÇO__ Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.

Boşanalı 3 ay oldu evlenmek şu devirde çok fazla maddi külfet aynı evde başka bir insanla yaşamak ve geçim derdi çekmek daha fazla sıkıntı çok iyi bir işiniz olması gerek artı her geçen gün gelişen teknoloji, moda, çevre unsurlar, geçim derdi vs. insanları aile olma bağ kurma dan uzaklaştırıyor bireysellik ön plana çıkıyor

1
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

tek bir insanla ömür geçiremiceeni biliyo artık herkes
    sorumluluk almak istemiyo kimse
    bi düğün için binlerce tl masraf etmek yıllarca borç ödemek istemiyo
    eş dırdırı çocuk zırzırı çekmek istemiyo
    haklılarda üstelik
    dünyaya bi kere geliyoruz herkes kendi hayatını yaşamak istiyo sadece

1
    0 Yorumla
  • Bulutttlu
    Bulutttlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Daha 3 gün önce aldatıldım söz düşünüyorduk sözde. Ben şimdi nasıl ciddi düşüneyim a*k

1
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Geçmiş olsun

Yorumla
  • BilgeLee
    BilgeLee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl

İnsanlarda ki samimiyet duygusunun azaldığını düşünüyorum, bu yüzden herkes herkesi sever gibi ama samimi değiller. Aldatılma sebebine katılmıyorum, çünkü hayat her anında bir aldatmaca, bunun için evli olmaya gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • Zeusefe8
    Zeusefe8 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Niye evliliğe sıcak baksınki insanlar kendi adıma konuşim kızlar ordan oraya neden güvenimki kızlara zaten bende evlenmicem daldan dala onlar gibi atlıyorum böylesi daha iyi tek bir insana güvenip araya gideceğime onu bunu kullanır keyfime bakarım

1
    0 Yorumla
  • itallfelldown
    itallfelldown Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Ekonomik yönden ev geçindirmek zorlaştığı için evlenelim nolucak diyenler evlenmeyi boşverdi ama hala önem veren kısım çalışıyor didiniyor bir şekilde evleniyor çevremde nikah düğün dernekler bahardan beri durmuyor nerdeyse

1
    0 Yorumla
  • -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ
    -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Bakacak yanı kalmadı çünkü kim kimin kucağında belli değil güvensizlik haf safhada. İnsanların birbirine tahammülü yok , ayrıca ekonomi çok kötü geçim düşüncesinin zora çağrı vermesi insanları soğumaya itiyor.

1
    0 Yorumla
  • tutkununfrekansı
    tutkununfrekansı Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Ciddi anlam da özgüven eksikliği var... ve özellikle kadınlar da hayatı sadece parasal acıdan zenginlik açısından yaşama tutkusu var.
    Bir aile olma ciddi bir gelecek kurmayı umursayan kadın yok.

2
    0 Yorumla
  • benhatıra
    benhatıra Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Bu kadar dert arasında nasıl evliğe sıcak baksınlar birde evlilik dert olur sorumluğun verdiği yük ağırdır ha evliğe sedece sıcak bakan şartları uygun yerinde olanlar anca sıcak bakabilir

2
    0 Yorumla
  • RanqFosteR
    RanqFosteR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 75%
    +1 yıl

cunku kız erkek artık ınsanların beynı uckurlarında calısıyor dolayısıyla kımse cıddı ılıskıye yaklasamıyor yanı yuksek cogunluk boyle herkes deıl tabı

1
    0 Yorumla
  • emirhandede
    emirhandede Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

gercek sevgının artık bıtmesı ve gercek askları sadece eskı nostaljıde gormemızdır yanlıs anlama olmasın herkes boyledır demek ıstemıyorum ama cogunluk olarak erkekler kız ıcın kızlar para ıcın sevıyor bırbırlerını cıkar ve yıllardır bu surec boyle oldugu ıcın artık kımse sevgıye pek olumlu bakmıyor cok basıttı saygılar.

1
    0 Yorumla
  • ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ
    ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

İlk nedeni kendim için söylüyorum çevremde ki kötü evlilikler 2 nci nedeni kadın cinayetlerinin artması önceden bu nedeni hiç düşünmezdim ama artık düşünmeye başladım

1
    0 Yorumla
  • sex_terbiyecisi
    sex_terbiyecisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Evliliğin bir değeri kalmadığı için
    Artık açık ilişkiler yaşıyoruz. Aldatmak bile kalmadı bir çok kişi sevgilisinin gözü önünde cilvelesiyor.

2
    0 Yorumla
  • zeyy-1
    zeyy-1 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

insanların birbirine tahammülü azaldı ve maddi sıkıntılar da var tabi. evlilik için bütçe ayırmak zor

2
    0 Yorumla
  • SadeTurkKahvesi00
    SadeTurkKahvesi00 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Bir çok pahali
    İki boşanan oranı evlenen oranından daha çok
    Üç çoğu insan evliliğin ne demek olduğunu bilmiyor

1
    0 Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Evlenen her 5 çıftten 3 ü boşaniyor çünkü yaptiklari masraflari gorunce de digerleri evlenmek istemiyor

1
    0 Yorumla
  • Yusuf0138
    Yusuf0138 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Etrafındaki mutsuzluk lari görünce sende sıcak bakamiyorsun. Ama bunu genellemek yanlış. Ben genede sıcak bakıyorum yuva kurmak için

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Maddi açıdan çok zor.
    Diğer bir şey ise batıya özeniyoruz.
    Özgürlük adı altında herkes istediği kişiyle yatıp kalksın.

1
    0 Yorumla
  • Gezelimmaksat
    Gezelimmaksat Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Çünkü artık evlilikten önce başka şeyler yasandigin dolayı evlilik olayı bitiyor

2
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Yatılan süre göz önünde bulunarak tahliye oldum. Bu yüzden sıcak bakmıyorum.

2
    0 Yorumla
  • GekoKertenkelesi1903
    GekoKertenkelesi1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Ben herkesle bi seyler yasadigim icin gereksiz buluyorum zaten resmiyete dokulmeden her seyi yasadim bi imza da eksik kaliversin ne olacak yani digerleri neden sicak bakmiyor bilemem belki benim gibi olduklari icindir

0
    0 Yorumla
  • İɴfᴇʀɴᴏ
    İɴfᴇʀɴᴏ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl

İnsanların ve bu dünyanın artık çekilmez pislik bir yer oluşu

1
    0 Yorumla
  • mrpodda
    mrpodda Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı.

Çok basit ekonomik istikrarsızlık ve gelecek umutsuzluğu.

1
    0 Yorumla
  • _Nağma_
    _Nağma_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Cunku sacma. Ben niye elin oglunun ois corabini gormek zorunda kalayim djsnd

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

1 - maddiyat
    2 - güven sorunu
    3 - sorumluluk almak agır gelıyor

2
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü sevgililikte herşeyi yaşıyorsun artık evlilige kimse gerek duymuyor daha cazip geliyor

2
    0 Yorumla
  • SasukeGaara
    SasukeGaara Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 79%
    +1 yıl

Aldatılma korkusu
    güven
    ve kaç sevgili yaptğı

1
    0 Yorumla
  • Hadiyani
    Hadiyani Takip Et
    Guru Yaş: 63 , eic 97%
    +1 yıl

Son yıllarda hayat pahalilıgı çok artı fiyatlar uzaya çıktı mskyajlı işsizlik bile tavanda o yuzden

1
    0 Yorumla
  • ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49
    ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 87%
    +1 yıl

Cunku artık dürüstlük kalmamış seven yok saygı gosteren yok değer yok edep haya yok vs insan yok...

1
    0 Yorumla
  • SeyyahFb34
    SeyyahFb34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Hayat sartlari ve zaman icinde yeni nesildeki tatminsizlik bencillik ve tahammülsüzluk

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Toplum olarak saygıyı sevgiyi basitleştirdik. Kimse kimseye güvenmiyor

2
    0 Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

egonomi cok güzel yeğenim neden üremiyonuz.

:)

1
    0 Yorumla
  • Teόmάń
    Teόmάń Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Herkes evliliğe karşı ama herkes evleniyor anlamadım ben bu çelişkiyi

1
    0 Yorumla
  • Pseudanor
    Pseudanor Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı.

Ekonomiden ve bir kişiye bağlı olmamaktan olabilir. ❤

1
    0 Yorumla
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Soğuttular bizi aşktan, sevgiden. nasıl ısınalım ortamlarda böyle serinken.

1
    0 Yorumla
  • sonsuzlukalp
    sonsuzlukalp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.

Şu dönemde sorumluluk almak istemiyor ve benci yaşama rahatlığı

1
    0 Yorumla
  • KadinSevgilisı
    KadinSevgilisı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Her ilişkide evli gibi oluyor , eski zamanlarda böyle değildi

1
    0 Yorumla
  • Aquarium_Delu
    Aquarium_Delu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.

Statüsü sahibi kadınlar ve flörtöz erkeklerden dolayi

1
    0 Yorumla
  • JuanyEmma
    JuanyEmma Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Maddi sıkıntılar, kadınların ekonomik özgürlüğünün olması, insanların artık daha bilinçli olmasi..

1
    0 Yorumla
  • alpto
    alpto Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Kim demiş ben evlilik isteyen bir kişiyim ailem olsun beni seven bir eşim olsun istiyorum herkes farklıdır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Okumuş elinde mesleği olan kimseye muhtaç olmayan biri neden evlenmek istesinki ben istemiyorum

2
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

genelde maddi durumlardan..
    tabi birde artık çoğu şey yaşanıyor evlenmeden..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tv lerde görüyoruz hergün aldatma başkasın dan çıkan çocuk

1
    0 Yorumla
  • EsinDirik
    EsinDirik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Kısaca:
    Evli olanlar bekarlara pozitif rol modeli oluşturamadığı için.

Yani evlendikten sonra kimin başına ne geldiğini duyduktan sonra evlenme isteği azalıyor.

1
    0 Yorumla
  • Burakxaotic
    Burakxaotic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Neden bakalim alnimizda enayimi yaziyor? Bitmek bilmeyen tükenmeyen istekler sonu garanti olmayan bir mutluluk için onca çile borç ayrıl sinirsiz nafaka çocuğu haftada birkez gör neden evlenelim?

2
    0 Yorumla
  • lifeee5
    lifeee5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

maalesef insanların birbirine güveni azaldı çünkü sevgi duygusu bazı insanların sadece ağzından çıkan bir sözcük bir duygu değil artık

2
    0 Yorumla
  • Buketciğiniz4001
    Buketciğiniz4001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl

çünkü herkes boşanıyor aldatıyor evden kaçıyor bunlar sıcaklık katmıyo insanlara

0
    0 Yorumla
  • Eray-Demirci
    Eray-Demirci Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Eskiden evliliği sürdürmek zordu, şimdi evlenmek zor. Birikim yapılamıyor ki bu devirde.

0
    0 Yorumla
  • sadzany
    sadzany Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Sanırım zamane evliliklerindeki sorumsuzluk ve absürt olaylar acaba '' Ben de yaşar mıyım?'' korkusunu beraberinde getiriyor.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsanlar artık neden evliliğe sıcak bakmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu zamanlarda insanlar neden evliliğe sıcak bakmıyorlar? 5 cevap verildi
Artık evliliğe kimse sıcak bakmıyor sizce neden? 121 cevap verildi
İnsanlar evliliğe neden artık soğuk bakıyor? 27 cevap verildi
Neden kimse artık evlilik düşünmüyor? 21 cevap verildi
Günümüzde evlilikten neden herkes soğuk bakıyor? 16 cevap verildi
Günümüzde neden kimse evlilik düşünmüyor? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨