En son beni aradi bana bagirdi cagirdi beni sucladi iletisimsizlogimizden dolayi. Ve ona inanmadigimi soyledi. Ki son donemler Cok kavga ediyorduk ve baan gercekten agir laflar soyluyordu. Ama ilk sevgilim hayatimda ilk kez onunla sevdim sevildim hatiralarim oldu hayallar kurdum
En son konusmada bana yine agir laflar edip telegonu yuzume kapatti. nefesim yetmiyor artik aglamaktan. Guzel hatiralarimizi hatirliyorum yalniz
lutfen yol gosterin yardim edin
En son konusmada bana yine agir laflar edip telegonu yuzume kapatti. nefesim yetmiyor artik aglamaktan. Guzel hatiralarimizi hatirliyorum yalniz
lutfen yol gosterin yardim edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne kadar onu düşünmezsen o kadar hızlı geçer bu zaman başta resimleri sil karsinda ona dair Bi anı kalmasın sonra kendine meşgule bul sosyal medyadan takip etme ilk 1 2 ay zorlananilirsin ama emin ol sonra geçiyor buna mı üzüldüm diyorsun
Tesekkur ederim kardesim. Ilk kez iliski yasadigim icin bazen Cok beklentilerim oluyordu belki de haksizliklar da ettim. Ama en son konustugumuzda ona karsilikli ikimiz de havalar ettim kirdik ozur dilerim ben kendi adima tecrubesizlikleirmden de oldu bazen. Ama bana Senin ozur diledigin flan yok Dedi Senin yuzunden bu iliski boyle mahv oldu. Her gun kalp agrisiyla uyanmalidegilim artik dedi. Bagirdi cagirdi yuzume kapatti arrik 5 gundur komusmuyoeuz. Cok Ama Cok tatli anlarimiz oldu kalbimi Cok guldurfu Ama Ayni zamanda Cok agir laflar hakaretler bile etti. Ben neden yalniz guzel seyleri ve benim icin yaptigiseyleri hatirliyorum?
Bidemlik çay yap Balkon açık Gelen geçen erkeği kes
Lunaparka götürüyüm seni sana birde pamuk şekeri alırız birşeyin kalmaz
Seni sevse böyle davranmazdı sakın ona mesaj atma bırak ağla zırla zamanla için soğuyor
Tesekkur ederim kardesim. Ilk kez iliski yasadigim icin bazen Cok beklentilerim oluyordu belki de haksizliklar da ettim. Ama en son konustugumuzda ona karsilikli ikimiz de havalar ettim kirdik ozur dilerim ben kendi adima tecrubesizlikleirmden de oldu bazen. Ama bana Senin ozur diledigin flan yok Dedi Senin yuzunden bu iliski boyle mahv oldu. Her gun kalp agrisiyla uyanmalidegilim artik dedi. Bagirdi cagirdi yuzume kapatti arrik 5 gundur komusmuyoeuz. Cok Ama Cok tatli anlarimiz oldu kalbimi Cok guldurfu Ama Ayni zamanda Cok agir laflar hakaretler bile etti. Ben neden yalniz guzel seyleri ve benim icin yaptigiseyleri hatirliyorum?
Benimde 2 yılım aldatmayla bitti ne olursa olsun güzel anılarımız aklımdan gitmiyor ama emin ol zamanla hissesizleşiyorsun. Onu istememeye başlıyorsun ama anılar asla silinmiyor onları da güzel günlerdi diye hatırlaman lazım. Yaşayacağın varmış yaşadın işte demek ki senin için hayırlı bir insan değilmiş
Olaya onunla tecrübe kazandım olarak bak normal şeyler bunlar hatırlaman duygulanman ilk olduğu için ağır duygular hissetmen doğal ama yapman gereken ilk şey kendine başka şeyler bul sosyal medya dan uzak dur onu takip etme şimdiden hakaret eden insan ileride sana neler söyleyip kalbini kirardi onu düşün boş ver hayatı akışına bırak
Yapacak bir şey yok bi süre böyle gider sonra alışırsın
Tesekkur ederim. Ilk kez iliski yasadigim icin bazen Cok beklentilerim oluyordu belki de haksizliklar da ettim. Ama en son konustugumuzda ona karsilikli ikimiz de havalar ettim kirdik ozur dilerim ben kendi adima tecrubesizlikleirmden de oldu bazen. Ama bana Senin ozur diledigin flan yok Dedi Senin yuzunden bu iliski boyle mahv oldu. Her gun kalp agrisiyla uyanmalidegilim artik dedi. Bagirdi cagirdi yuzume kapatti arrik 5 gundur komusmuyoeuz. Cok Ama Cok tatli anlarimiz oldu kalbimi Cok guldurfu Ama Ayni zamanda Cok agir laflar hakaretler bile etti. Ben neden yalniz guzel seyleri ve benim icin yaptigiseyleri hatirliyorum?
Seviyorsun çünkü. Terkedilen daha çok üzülür genelde