Daha az önce sıkıp yolduğum için cildim kabarmış ve kızarık normalde sivilcem yok kapalı komedonları sıkıp kabuk tutunca yoluyorum enfeksiyon kapınca sivilce olursa onlarıda sıkıyorum önceleri tek tük sıkardım ama artık kendimi tutamıyorum hep sıkıyorum sonrada pişman oluyorum anlayan var mı cildimde şu an skar oluşmuşmu yaa en korktuğum. Bide şu an berbat bi durumdamı sizce suratım
Bence cildini elleme derim. Cildine ne kadar az dokunursan o kadar iyi olur senin için. Cildinde sivilce falan var ise onları sıkma veya elleme. Eğer sıkar ve ellersen yüzünde daha çok yayılmaya hatta artmaya sebep olur. Cildine uygun olan bir krem önereyim sana al ve kullan mutlaka. Medacassol krem ya da acnelyse.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yüzünü mahvetmişsin. Toparlaması emek para ve çok zaman alacak. Öncelikle cilt doktoruna git ve roaccutane tedavisine başla. Özellikle iste. Başka ilac kesin çözüm olmuyo. 8 ay bu tedavi sürer yüzün kurur ve bu cerahat biter. 1 yıl yüzünü dinlendir. Sonra yüzüne 3 seans scarlet-s lazerle cilt yenileme yaptir. Sonra da 3 ayda bir scarlet yaptir. Bu şekilde birkac yil geçince yuzun düzelir prüzsuz olur. Bu arada cilt bakim rutinini de aksatma. Temizlik maske tonik nemlendirme ve günes kremi rutinini aksatma.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlaçlık değil bence suratım çünkü sivilcem yok bi defa gidip istemiştim ilaç yazmadı cilt bariyerim bozulduğu için cica krem kullanıyorum haftasa 2 falan zaten düzenli cilt bakımımı yapıyorum sorum suratımı yolmam. Hep yapıyorum hem bozuyorum misali :(
Komedonları sıkıyorum ve yara yapıyorum çok pişman oluyorum dehşet kötü hissediyorum ya bi kaç gün suratıma ellemessem o halinide çekip atarım suratım kadife gibi pürüzsüz oluyor
Evet kesin çözümü o gazlı beze dok batikonu dudagında ucuk olan yerde 1 kac dk beklet hafif hafif yangın yapana kadar bunu günde 3 kere yap bak nasıl gececek