Biraz icimi döktüm? Hersey cok zor ne yapacagım bilmiyorum?

Cıkarcı arkadaslıklar , aile sorunları , kendi ayakları uzerinde duramama, kimsenin sevmemesi. karsıma cıkan erkekler sapık ya da kotu gunumde giden kişiler olması , beni seven kimse yok , bir saglık problemim var ailem tedavi etmek istemiyor buna sebep olan kardesimi suçlamak yerine daha cok seviyorlar bana kotu konuusyolar bu durumda o daha beterini bile yapar caydırıcı bisey yok diye. İnsanlar durduk yere derdimi dinlerken bile sıkılıyor gidiyor ya da sacma konulara giriyor cinsellikten baska düsünceleri dertleri yok ya ben kimi seveyim boyle insanlarlamı yuva düsüneyim hep boyleler. Neye üzüleceğimi bilmiyorum hersey kotu. bir is bulup birikim yapıp evden kacıp gitmek istiyorum ama korkuyorum gecinebilirmiyim diye zaten oyle gezen masraflı biri degilim idare ederim diye düsünüyorum o yuzden gidecegim. Bi insanın hicmi yüzü gülmez aile sevmeyince hiçkimse mi sevmez arkadaşlıklar hepmi cıkarcı ben cok kötü hissediyorum. İntihar düsünüyorum yasamak icin sebebim yok ama onada kararsızım. Su hayatta en büyük hayalım beni gercekten seven biriyle evlenmekti ama yok aile sevmeyince kimse gercekten sevmiyo kimse kalmayınca biri gelip elinden tutmuyor ama cevren kalabalık olsa herkes gelir
Biraz icimi döktüm? Hersey cok zor ne yapacagım bilmiyorum?